14

Асеновец

преди 8 години

Не дълъг ден Радане. Предстои да подавате ОСТАВКА предатели

13

Ливетра

преди 8 години

Радане,разочаровани сме от вас и съжалявам че гласувах за Вас .Искаме бързи промени макар и с малко на брой но съществени,всяко бавене и пазарлъци е фатално за нацията която така и се умори от бабички които едва едва пристъпват към нещо полезно което трябва да се направи.24г.нищо не се направи и сега още половин годиена също,Нагаждачите от ДПС превземат върхове а вие се принизявате с байгатьовщината.Действайте.Няма изобщо никакво време.Начакахме се години на ред ,а насреща мизерия и мор.

12

Ред арми

преди 8 години

Успех ще е ако след председателския съвет правителството подаде ОСТАВКА

11

Анонимен

преди 8 години

Когато ДПС изпрати Бат Сали в една телевизия да обсъжда съдебната реформа,стана ясно че въпросът със съдебната реформа е решен.

10

cky2kbg

преди 8 години

От него тръгва лъжата: Иван Костов - вдъхновението на фарса "Кънев"

9

Асеновец

преди 8 години

Кънев освен една *** на Борисов не е нищо друго. Помним как говореше, че няма да направи коалиция с ГЕРБ защото били съсипали държавата, помним нападките му и заканите му към Борисов и Цветанов....Да но всичко това беше докато не се докопа до Парламента. Сега смени плочата... Радан е мижитурка, продал интересите на държавата за своите собствени

8

Мурка

преди 8 години

Кого представлява Радан в парламента, че да поставя условияа, пък и да иска да се съобразяват с него. Парите свършиха и ще гледа следващия парламент през крив макарон,

7

Жожо

преди 8 години

Ако Кънев е истински почтен реформатор ще разтури коалицията с Герб и патриотите. Следват нови избори на които Реформаторите, Атака и АБВ ще отпаднат. Но Радан Кънев е *** под командването на Костов и Сорос, а Костов не е луд да пусне властта сега след като Борисов дефакто му я поднесе на тепсия и го пусна да управлява държавата от Драгалевци. Всичко в Реформаторите е цирк и илюзия но Герб са принудени да ги търпят.

6

Георги

преди 8 години

Въпросът е какво ще последва ако не бъде постигнато съгласие? Ще продължат ли реформаторите участието си във властта?

5

Анонимен

преди 8 години

Местан в Затвора, Местан в Затвора, местан в затвора!

4

Анонимен

преди 8 години

Бойко да си ходи. Щом не иска да нагъне ДПС - проверки, разследване каков лри не. Прокуратурата и съда са му в ръцете, оправдаха Цветанов , не може да натисне ДПС. ***! ОСТАВКА! ОСТАВКА!

3

Анонимен

преди 8 години

Време е за оставки в правителството и по специално тези от Реформаторите да си ходят! Г-н Премиер, какво още чакате, та не ги запратите откъдето са дошли - в нищото!

2

Анонимен

преди 8 години

Този е по-добре да разкаже кой дава най-високи хонорари - УДБА, Моссад или ЦРУ.

1

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

БОСТАН ще се разбере !16 000 000 000 поделиха от новия загробващ заем и още много милиарди от здравната и съдебната реформа ...