266

Анонимен

преди 8 години

Руския агресор отново си показа рогата.Хората изграждат защитни системи имено заради техните агресивни басни.Всички знаят, че само срещу далеч по-слаб противник руснаците имат шанс за това и само се зъбят - страх ги е защото са слаби и редовно ги унижават.Колкото до 'славната великоруска армия' е достатъчно да се видят поне 6-те инцидента с техни самолети, които се разбиха през последния месец.Ако дори се опитат да изстрелят някакви ракети то със сигурност ще се самовзривят.Рашисти..

265

Анонимен

преди 8 години

До АнонименУдара върху Украйна дойде от русия, не от САЩ.Колкото до цената на петрола отговорни са СА предимно, защото не пожелаха да отстъпят даром пазарния си дял на руснаците.Стига лъжи.

264

Анонимен

преди 8 години

Каквото повикали американците--това се обадило....И въпрос-Защо след като се сключи договор с Иран,продължават да се строят тези американски бази--нали оправданието беше че ги е страх от Иран....Сега има споразумение с тях....Май лъжите на САЩ са безкрайни.

263

Анонимен

преди 8 години

До наблюдателукрайнска фашистка пропаганда

262

Ани

преди 8 години

Обама заплашил Путин по телефона че ще му наложи санкции с които да разруши Руската икономика. Путин се смял дълго. След това изтрил сълзите с пешкир и казал: "За да разрушите нещо, първо трябва някой да го е построил!"

261

Анонимен

преди 8 години

До строг но справедливДришйо, помниш на баба си вълната! Беленко избяга през 1976 а тогава баща ти още си е играл прав под масата. И какво стана ката наложиха ембарго американците на навигацията от бойнг? Руснаците спряха да правят самолети, или пуснаха МиГ 29 с навигационно оборудване от американска пералня? А в космоса летят с крадени от америка прахосмукачки. Спътниците им се ориентират с електроника от американските градски автобуси. ***!

260

Мунчо

преди 8 години

До наблюдателМуаахахаха! Пълен талаш! Секи пише глупости! Нали е без пари! Милиарди от тук, милиарди от там, задоволени с газ, незадоволени с газирана вода, а ние пишеме ли, пишеме с неизвестно откъде взело се вътрешно убеждение, досущ като *** строг но дправедлив. Вероятно сте един и същи ***!

259

Мунчо

преди 8 години

До строг но справедливТи през 1978 г. На колко години беше, че помниш толкова добре? И като какъв работеше при американците на Окинава, щото тези подробностиъняма как да си ги прочел тогава по вестниците - за да гиэпомниш, трябва да си ги видял на място. А за да си бил заподнат през 1978 г. с такива секретни детайли, сега какъв се явяваш тук, в тази тъпашка пубертетска говорилня?Щото аз през 1978 г. бях на 20 години и мога да ти кажа, че си пълен въздух без никакво налягане! Измирисана пръдня

258

строг но справедлив

преди 8 години

Аз си спомням че през 1978 един руски офицер избяга с бойния си самолет в Окинава. Американците като погледнаха вътре видяха навигационно оборудване за граждански боинг. Спомням си че тогава краварите наложиха ембарго за високотехнологично оборудване за целия соц лагер, защото рашките купуваха на черно през трети страни. Явно сега са се запътили в същата посока. Да не ритат срущу УСАто че да не им спрат кранчето . . .

257

наблюдател

преди 8 години

Рашките пак се надуват, ама вече няма Источна Германия за която да ги обезщетят 60 милиарда. Няма Югославия която продадоха за 140 милиарда дълг срещу съгласие за Независимо Косово.Да не казваме че Германия вече е задоволена с гас и Шрьодер няма да спира повече АЕЦ за да създава търсене на руска гас. Възможностите меко казано са изчерпани. Идва тежка руска зима. Ракетите не се ядат . . .

256

Анонимен

преди 8 години

Добре че Русия наистина не е агресор иначе *** *** сега щехте да пишете на руски!

255

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 357 ти кравар ли си, кво праиш в БГ сайт?

254

успокояващо

преди 8 години

Каквото почукало,такова се обадило.Добре,че Путин не е Горбачов или Елцин.

253

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 353това сам ли го измисли, или супервайзора ти помогна?

252

ачо

преди 8 години

Всеки взе да се изказва на военна тематика без елементарни познания.ПРО се преудолява лесно.ТУ-22М е тактически бомбардировач носещ до 24 тона бомби и ракети от всякакъв тип.Базирането в Севастопол е насочено срещу обектите на НАТО у нас и в Румъния и като прикритие на Преднестовието.Като се има в предвид разстоянието м/у Варна и Крим и далекобойноста на ракетите пускани от ТУ-22М той е в състояние да стреля още секунди след излитането му.Като базираме техника на НАТО у нас се превръщаме в цел .

251

Анонимен

преди 8 години

русия- тиранин

250

Анонимен

преди 8 години

Хора-българи, благодарете се че руснаците или ушанките как то ги наричате, не са решили да влязят при нас, защото бързо ще трябва да учите вместо английски/турски - руски език. И повярвайте никой ваш приятел от нато няма да ви защити.

249

ха ха

преди 8 години

толкова съм потресен от таз новина,че не мога да си го преместя в другия крачол, а само ще го разклатя мощно през джоба...

248

неутрален

преди 8 години

Рашките каквото докопат го засират - вместо курорт направиха от крим военна базаЧестито на кримчани - вместо туристи, телни огради и самолети...

247

Анонимен

преди 8 години

*** на руски *** се одава много на наште кумоняги.Само не знам те каде ще са ако случайно като някакво технологично чудо някоя вземе че долети до тук. А руснаците са толко скарани с техниката че при тех всичко което се стяга с ключ по малак от 32 е нано технология.Не познавам руснак които да не иска да живее в "изостанала" Европа.