27

живка

преди 8 години

Оказва се, че да притежаваш качества на убиец е много ценено от хората и не е никак лошо, лесно може да те изстрелят по върховете на обществото. За това възпитавам децата си по- свободно като не ги ограничавам да от филми със съдържание на насилие и основно рап музика с оръжия и убийства от тогава са толкова щастливи :)

26

\m/

преди 8 години

THUG LIFE, beйbи go go killerz goooo :) Вземи ги в адааааааааа

25

Анонимен

преди 8 години

К О Й ?

24

Питам се

преди 8 години

Игнатов, заедно с изимисления анголски професор ченгето Гюров опукаха Фонд научни изследваниякаято раздаоха парите му, т.е. парите от държавния бюджет, нашите пари от данъците ни, за изследвания на гащите на техни приятели и приятелки и на себе си.Сега един убиец, а този трябваше да убие човек, за да се разбере, че никак не е в ред, оглавява Фонд научни изследвания.Питам се, прости криминали ли ни управляват, или тежки много перверзни закоравяли криминали.

23

Боко

преди 8 години

И тия ни управляват представете си,агенти на ДС ,какво научно има в този например,тези който найстина имаха мозък и направиха нещо било в БАН или където и да било,отдавна са издърпани зад граница и работят за чужди държави,сега сме заринати с академици ,на заплата в БАН който по цял ден си плещят глупости и си припомнят старите времена когато са се разхождали като пауни в София кой кой е

22

Ужасоотвращение

преди 8 години

Кой е назначил този психопат? Кой друг психопат е назначил този убиец-алкохолик-психопат-социопат??? за да управлява средствата за наука в България? Кой друг психо-социо-пат го е назначил??? На него трябва да се търси отговорност. А този убиец е трябвало да е в клиниката в Карлуково, а не да определя кое е наука и кое не е. Раздавал пари около милион на ... фирми за научни изследвания?!Нас само психопати ли ни управляват?

21

Пешо

преди 8 години

Никога не е бил радикалдемократ, а от Демократическата партия на Александър Праватарски.

20

Гошко

преди 8 години

Кротък радикал-демократ?

19

Анонимен

преди 8 години

МВРТО РЕШАВА ЗА КОИ СЛУЧАИ ДА СЪОБЩАВА И КОГА МНОГО СЛУЧАИ НЕ СА ИЗВЕСТНИ НА ОБЩЕСТВОТО.МНОГО ПРЕТЪПНИЦИ БИВАТ ПРЕКРИВАНИ.

18

възмутена до бясност

преди 8 години

Нямат съвест, нямат срама нито тия които заемат отговорни постове, нито тия които ги назначават. Като са знаели, че има зависимост защо бе назначен . Нека кажат кой го предложи и кой го назначи. Пак чуваме новината и всичко отминава, просто се отмива, няма виновни......Хора обикновени българи ние сме виновни, разбахте ли? Срам и позор!?!? Седят си в парламента и си дрънкат глупости, на спявка с тия , ония по цели седмици.......заплатата плюс бонуси си вървят...............

17

Дрън, дрън Владко

преди 8 години

До ВладкоВладко бре, чети!Човека не е учен, той е парашутист, спуснат да мачка и унижава учените в тая държава. А тия, дето го спускат, се поддържат от такива като тебе, които безмозъчно козят за тях по изборите. Резултата го виждаш - всички цъфти и върже! Само учените са виновни, какво беше там - феодални старци, кафенца пият, краката си клатят. докатто мислите така, ще си останете пасмина. А, да и следващия - не пистолет, автомат да има. И два чипа срещу алкохолизъм. Само така! давай Владко

16

vesko02

преди 8 години

Стоян Денчев ,ректора на УниБИТ не е ли един от много намазалите от този фонд,като се заровим пак ще изплува неизкоренената милиционерщина на старите режими

15

Анонимен

преди 8 години

Бог не ни наказва за пороците ни,пороците сами ни наказват.Че на държавата не и дреме за живота на обикновения гражданин е разбираемо,но защо на този гражданин не му дреме за собствения му живот е непонятно."Това,което сам си направиш и най-големият ти враг не може да го направи""С какъвто се събереш такъв ставаш".Мъдростта на народа ни е оставила безценно богатство,но ние все лапаме мухите.

14

Владко

преди 8 години

Всички така наречени учени и почти всички учители и преподаватели във вузовете са завършени алкохолици. Всички виждаме какво е интелектуалното развитие на децата ни. На какво ги научиха учителите? На това как да излъжем държавата за високи заплати?

13

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 23 - имал е impant, с помощта на който е говорел и пишел пра'илно на български. да си сложиш и ти от тях!

12

Анонимен

преди 8 години

samo ne razbrah: kakaw impant e imal i za kakwo ?! Toj li e dal na kaso i shte go pusnat li zaradi nego?

11

диди

преди 8 години

Много ми е интересно, КОЙ назначи тази персона, да не кажа престъпник?

10

Анонимен

преди 8 години

до 6А друг лети с хеликоптер на мач.

9

Анонимен

преди 8 години

Този трябваше да се надпива с Валери Касабов от Паричния фонд, тогава да видим кой кого ще надпие. Онази бургаска ламя няма напиване братче.

8

художника

преди 8 години

Не е имплантант против алкохол, а просто ДЕДОТО му е сменил чипа 2001г.Ама, като чета новините напоследък, на доста народ са му сменили чипа. Изпотрепахме се бе хора!На пътя, на улицата, в паркове и градинки, в къщи. Тоя "ДЕДОВ ЧИП" много ни налази бре.