35

ukrainec

преди 8 години

До *** Мурзилов-------------------Путин или по точно ***-е главният олигарх на Русия с 200 милиарда евро откраднати от руския народ.Ликвидира няколко конкурента и им взе парите.Не се бори с олигасите-той самият е такъв.

34

Анонимен

преди 8 години

Как върви? Ето го и на снимка и то от най-гнусните.

33

Чугун Мурзилов

преди 8 години

За разлика от Русия, където терминът "олигарх" е изгубил точното си значение, откакто Владимир Путин лиши преди повече от 10 години представителите на тази класа от реално политическо влияние, Украйна е олигархия в точния смисъл на думата... Слава Украине!Има ли дежурни днес да отблъснат гнусната комунистическа атака на руската пропаганда в този платен путински вестник ?

32

Мурзил Чугунов

преди 8 години

Когато в Украйна бъде зададен въпросът как върви процесът на "деолигархизация", поддръжниците на правителството, западните дипломати и опозиционните дейци... отговарят по един и същи начин: с искрен смях, пише ... в. "Гардиън",. Блаженство за очите ми :) Ало Днес, Стоп! Ще ви уволнят за невнимание какво пишете!

31

кажи Параш

преди 8 години

Кога се появиха в Украйна намерените на територията на Луганското летище саждовски Стингери?

30

САЛАМА за Украйна!

преди 8 години

Забравили са да споменат че Прасенго не продаде "Rochen" и не се отказа от банките си. А напротив печели нечувано от боенното положение в страната.Та за какво "ново общество, което да не се управлява от олигархичната класа" става дума???

29

И то ко стана???

преди 8 години

процесът на "деолигархизация" в Украйна? ХА ХА!Някой спомня ли си за какво скачаха на маймундана? - "без олигарсите във властта" "не корупцията"А акво се случи? - нема толкова олигарси във властта и просто нема такава корупция!Украинците така се надянаха на *** ценности, че немогат да викат щото им са излезли през устата!

28

незначителна новина

преди 8 години

Знаковият олигарх Беня Коломойша е подал иск срещу Украйна в Лондонския съд и в Стокхолмския арбитраж.

27

Новината

преди 8 години

Днес в Крим пристига на 2-дневно посещение френска парламентарна делегация. Очаква се в скоро време да я последва делегация на ЕП от "групата приятели" на Русия.

26

Анонимен

преди 8 години

Добри новини за усраина, днес ЕС блокира издаването на визи за тази псевдо-колония...

25

НФБ

преди 8 години

До АнонименИ сащ имат олигарси. .Едни и същи фамилии с много пари са сенатори..конгресмени. .президенти..Буш баща. .Буш син. .Сега пак буш брат е кандидат. .е това какво е..Мафията си има и банки и най важното държи централната печатница на зелена тоалетна хартия. .Сащ са световен лихвар ..

24

Анонимен

преди 8 години

От както "демократичният" Майдан взе властта в Киев,нивото на живот в Украйна е паднало 4 пъти-изводите си правете сами!!!!А тоя само популизъм ръси-наляво и надясно....Вече и врабчетата не му вярват..

23

Анонимен

преди 8 години

До българин...в Русия отдавна няма комунизъм бе...псевдо българина.Даже в парламента им има по-малко леви,отколкото в френският парламент.Съветите отдавна са в миналото-сега там е капитализъм и работят по капиталистически--така че,забрави тази партенка със съветите,ами си отвори очите за тоталният фашизъм и разруха която вилнее сега в Украйна-благодарение на САЩ,Е.С. и такива марионетки като Посиренко....

22

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен: "пълноценно в голямото европейско и атлантическо семейство." - където ще се пръснат от разкош, понеже човеколюбивите западни корпорации не ги е грижа въобще за печалбата и раздават парите с шепи :)

21

Анонимен

преди 8 години

Не се става лесно човек, още повече след като си бил толкова дълго час от една човеконенавистна система каквато е руската държава.Да пожелаем търпение и повече късмет на украинците, за да могат и те да се включат по-скоро и пълноценно в голямото европейско и атлантическо семейство.Това е пътя, приятели, дерзайте!

20

Анонимен

преди 8 години

38, то нашият като не пие, та да не ги ръси по-умни? То Русия ни нападна, то ще ни напада...

19

Анонимен

преди 8 години

тоя кога ще спре да пие и да говори глупости,то Русия ги нападна, то ще ги напада...абе...много му е водката и шоколада!!

18

Анонимен

преди 8 години

ХХаааххаха.....само за една година на президенският пост-Порошенко е станал 6 пъти по-богат.....Така че тези партенки ги разправяйте на някой друг.....

17

Поц брник

преди 8 години

Бранник ,отдавно сме разбрали,че имаш проблем в мозъка. Ходи на психиатър.

16

Анонимен

преди 8 години

Същото като в БГ. Нищо различно.