16

Така.......

преди 8 години

Напоследък виждам само садизъм от най-извратения тип, като този.С какъв акъл ще вземе някой да промуши дърво , за да го умъртви с отрови? Не ви ли остана и капка човещина бе, хора? И до номер 15 , ако не знаеш и дърветата са живи организми. Или си неграмотен по биология ? Не виждам нищо смешно в това, че са нарекли въпросния извършител убиец.Не само си бездушен, човек не си.

15

Бай Дамян - едноокия

преди 8 години

Комшия ли е къв е иска да го посети пернишкия Батман в тъмното и да му направи още някоя дупка изотзат ! Днеска на дърво ще посегне ,утре на някой човек / не дай боже дете / ! Аман от слабоумни комплексари , пречило му дървото ми *** си стисни главата в менгемето и ше спре да ти пречи и живота даже ще ти се оправи !

14

Георги Димов

преди 8 години

До АнонименБраво на Днес.БГ, че се отразяват такива събития! Липсата на човещина у българина и повсеместната деградация в България ни съпътстват брутално.За конкретния случай мога само да потвърдя като бивш служител на общината:- комшията Васил Костадинов беше подал жалба срещу дървото преди години. Не му стана работата общината да го отсече: първо, че е в частен имот и второ - както сте описали е в регистрите за значими дървета на Малко Търново!за съжаление е унищожил история и живот

13

Анонимен

преди 8 години

100% е комшията. От гугъл street view се вижда, че дървото 'пречи' на тези в новата къща... А от другата им страна като да има останки от някаква старинна къща-дали не са са я съборили и нея, щот пречи? Аман от селската безнаказаност, ще го закопчаят обаче в някой момент.

12

Анонимен

преди 8 години

Завладява ни абсолютно безхаберие, не уважаваме живота, имам чувството, че нацията ни деградира. Крайно време е да се променят законите в защита на живота.

11

Анонимен

преди 8 години

То е ясно,че дървото пречи на собствениците на къщурките под него!Най вероятно им сенчи на доматито!

10

Драма

преди 8 години

Всичката мара втасала...

9

До 16

преди 8 години

По-добре бездушен, отколкото мека китка, по-добре разумен, отколкото еко зомби.

8

Анонимен

преди 8 години

До 15Без да те познавам съм сигурен, че си ужасно противен и бездушен тип.

7

Анонимен

преди 8 години

Днес.бг пропадат с всеки изминал - то не бяха кучета, то не бяха дървета, то не беше чудо. Убиец на дърво - още не мога да я асимилирам тази игра на думи! Това явно е същото като онзи рефрен хуманно отношение към животните. Абе въобще глупости да искаш да четеш тук, има колкото искаш.

6

ля ля

преди 8 години

хората се превърнаха в отвратителни егоисти и материалисти! никаква толерантност и никаква мисъл за света около тях!

5

Анонимен

преди 8 години

До 1: Горите в България с всичките си проблеми нямат нищо общо с дърветата намиращи се в градска и паркова среда. Не бъркайте нещата! Законовата уредба е разлина, контролиращите органи и институции също. Това е като да говорим за сравнения между хуманитарните и ветеринарните лекари.

4

Анонимен

преди 8 години

Няма дръвресен вид "елха". Един такъв "малък" пропуск спокойно би отказал всеки специалист да прочете изобщо статията. Няма нищо лошо в това човек да е невеж в дадена сфера и точно заради това в цял свят е практика да се взима мнение от съответни специалисти в различните области. Надявам се силно Александър Попов (който работи по публикацията) да прочете този коментар. Стига журналистическа небрежност и невежество!

3

Анонимен

преди 8 години

Трябва спешно залесяване в цялата страна! Изсичането на горите и неподдържането на язовирите са причина за наводненията!

2

Всичко се връща

преди 8 години

Преди няколко години имахме пред входа красива висока липа.Един от комшиите живеещ на третия етаж постоянно мрънкаше,че дървото му пазело постоянно сянка във стаята и през прозореца не виждал нищо друго освен клони и листа...След година дървото не цъфна отново и изсъхна.Обадихме се на Общината поне да го махнат след като е загинало и като го отрязаха се оказа,че отвътре е разядено от химикал и умишлено умъртвено...Всички знаем кой е,но няма как да го докажем а той се подсмива победоносно...

1

Анонимен

преди 8 години

А въпросните институции защо получават заплати?