4

Toй

преди 8 години

До КойЗащо га чичка ти ленин е писал електрификация+съвветцка власт не е имало фотоволтаици. То тогава и тоалет папир не е имало но *** са се бърсали с какалашки!

3

Кой

преди 8 години

Кой разбива енергетиката на България? Разбиват я неграмотните политически решения на властимащите. За да работи евтино енергетиката е необходимо АЕЦ да работи в основата на товаровата диаграма за покриване мощностите на консуматорите на ел.енергия.След нея трябва да работят ТЕЦ ( за предпочитане тези с най-ниска цена на ел.енергията ) и най-накрая във върховете на товаровата диаграма да работят ВЕЦ , ПАВЕЦ.Скъпи ВЕИ - ветрогенератори , фотоволтаици , когенерации и биомаса сега са в основата?Защо?

2

Анонимен

преди 8 години

Боже, Боже ... неграмотите калинки Делян Добрев и Владимир Николов ще правят реформа.Слез и си прибери версиите.

1

Анонимен

преди 8 години

Абе не зная кой загуби, ама зная че Цветелина Милионерката се събуди като Цветелина Милардерката. Да не забравяме все пак, че атаката срещу Банките, бе предприета от самовлюбения *** от село Банкя,, който искаше да срине Държавата, за да може отново Пеевските медии да го представят на материала като Спасител. Да, ама Не - номерата от селски вечеринки се поизтъркаха ...