86

кико

преди 8 години

ПРЕДИ 15 дена една моя позната не се чувстваше добре.Знаете ли че три пъте идва бърза помощ и чак на третия ден я взеха и все още е с опасност за живота.Бърза помощ прехвърли два пъте топката на личния лекар а личния лекар обратно.Нито бърза помощ нито личния лекар искаха да се занимават с нея било вирус. А се оказа че хернията която имаше горката се е заклещила между червата и е получила пертонит.Защо тръгвате да ставате лекари след като не ви пука за човешкия живот и какво е това безхаберие

85

anonimno

преди 8 години

Е може ли такова нещо толкова алчни са станали тези българи, че човек да каже, че няма думи. Толкова ли струва един живот алчност това ли струва!? Преди да са видяли младият мъж и да му помогнат те питат за парите. Просто вече съм отчаяна от тази Българиял Името ни не трябва да е Република България, а Република на алчните.

84

Анонимен

преди 8 години

До сеирджии!Ела ти бе смръдливец!!!Не се крий емигрант страхлив!!

83

Петя

преди 8 години

Добре ,някой замислил ли се е какво точно е станало ? Господина ,който споделя случая -Очевидеца ,чул ли е да искат пари на пациента или са искали да удостоверят самоличност ?! Защо веднага трябва да се хвърля кал върху хората.Като гледам това е бърза помощ ,не е от частните клиники ,така че не съм убедена че са му искали пари.Заради такива крайни изказвания накрая нито полицаите ,нито лекарите ще си гледат задълженията .Заради определени персони не е редно да се слагат всички под общ знаменате

82

Анонимен

преди 8 години

Лекарите да бъда уволнени и съдени, а Москов да вземе да си ходи! На какво прилича това? Живота на млад мъж ли е по-важен или 150 лв.?

81

Анонимен

преди 8 години

А само един *** въпрос - пълно е с възмУтени граждани, ама защо никой не се е сетил да даде вода на човека, да го замъкне на сянка, да му разхлаби и намокри дрехите?

80

реалист

преди 8 години

Щото в Москва *** не приемат!

79

с отвращение

преди 8 години

по-долу коментиращите - какво щяхте да си мислите ако вие бяхте на мястото на този нещастен човек. и тази линейка беше дошла за вас. това е срам и позор. и за линейката и за коментиращите. но няма нищо за чудене - при такъв матрял - такова положение.

78

pepe

преди 8 години

ШАРЛАТАНИ!

77

:-D

преди 8 години

Tоя пък о. р. комунистически ръб, който разбрал-недоразбрал за какво става въпрос, снимал и плюл във Fb. Защо му се дава такава гласност тук? Журналист на dnes.bg отишъл ли е в болницата да види какво е състоянието на пияния пациент? Само знаете да съдите работата на другите, а своята не вършите! Топлинен удар друг път! Пиян и дрогиран чужденец!

76

сеирджии!

преди 8 години

всички Вие, които останахте да слугувате на АнтиБългарските политици и на *** ... ако не искате Родината да се превърне в Бангладеш следващите 30 години излезте и изметете гнидите от парламента!!! настоявайте за Тотална съдебна реформа! .. не за фалшивата, с която Местан залъгва! започнете на чисто! ..дотогава никой не ви е виновен,че живеете като мишки! нито Американците, нито Руснаците , нито Марсианците! само Вие непукистите..

75

ххх

преди 8 години

абе той и Мишо Шамара изкарваше по някой лев от контрапротести като спря да пее... сега с денгите от комуназите що не замина за Масква? .. а отиде да става тираджия в Чикаго

74

до 114

преди 8 години

"преди да ни превземе демокрацията......"и къде по-точно видя демокрация в България???бъди сигурен,че за последните 25 години у нас таково животно демокрация НЕ е имало!всякакви плахи наченки през годините бяха потушавани чрез платени контрапротести.. най пресния пример е от днес... за ДС-мафията вече е рутина ..25-30 лева на статист,кашонче с вувузели.. цирка е пълен!гледаме кротко по ТВ как групичка дрогирани младежи продадоха родината ОТНОВОСАМИ сме си виновни, че живеем без бъдеще

73

Анонимен

преди 8 години

всеки, поживял малко в бяла държава вижда какви са разликите в отношението към клиента... да,заплащането има огромно значение, но НЕ само!дали го наричате комунизъм, социализъм,шизофренизъм или каквото и да беше(и моята младост мина през него) ,тази система ни отучи да работим и да уважаваме тези, които носят парите. идеята бе всеки да си избута работното време..а дали лелката е била учтива зад гишето....за съжаление много малко неща се промениха. масово хората дори не знаят задълженията

72

Ядосан на предубеден

преди 8 години

Наистина не разбирам защо хората така неграмотно използват думата ''комунистически''. Първо, драги ми ***, в България комунизъм никога не е имало, а е имало проформа на социализма. Второ, хванете се ограмотете малко, например, чрез Маркс, особено по тези теми. Трето, защо ви е толкова виновен тоя ми ти ''комунизъм'', както вие го спрягате, след като тогава майки и бащите на сегашното поколение са летували по Черноморието всяка година, а зиме-я Боровец, я Пампарово.Сега как е?

71

не се научиха

преди 8 години

поколенията работили през комунизма са ментално увредени..убеждавам се в това всеки път като имам работа по държавните гишета и криви лелки ми вдигат нервите..дъртите лекарки са същите. всичко е бизнес и идустрия..дори и здравето . демек неучтиви и нагли келнери, бакшиши, лекарки и счетоводителки нямат място в бизнеса. който не може да работи с хора да мие тоалетни.. та дори и да е учил 5 години медицина

70

пацо

преди 8 години

Тоз хубавец дет е снимал не е свършил работа за 5 стинки през живота си, но вече "стар" на 42г- е пенсионер за това и има време да снима, сега просто точи системата. Преди 25г. Докторите бяха най-зле платени, добрите естествено като отвориха границите избягаха, младите и те, останаха или некадърните или тия които са непукисти и си искат подмасата. Всичко е следствие на социализма ама простия народ неразбира иска безплатно, ама такава работа безплатно никои не върши е тоя от УБО-то да лекува.

69

Анонимен

преди 8 години

Ако има ад, то той е в България.

68

x

преди 8 години

ТУИ БЕЛЕНЕ ДЕТО ГО ЗАТВОРИХА ГОЛЯМЯ БЕЛА ДА ЗНАЕТЕ!СЕГА ВСИЧКО СЕ ОМЕША И *** И ЧОВЕЦИ! ПЪЛНА АНАРХИЯ

67

Анонимен

преди 8 години

Пак срещу Москов и здравната реформа , ейй запънали са се като магаре на мост и червените тролчета пишат глупости . Дръж ги Москов здраво за пеликанската гушка другарите комунисти!