119

Щирлиц

преди 8 години

Ще променят Конституцията по искане на ЕС...Егати държавата...Бог да я прости.

118

Анонимен

преди 8 години

"Порошенко казва това, което западните политици искат да чуят и по някаква причина те му вярват, но не разбират колко невъзможна е деолигархизацията в нашата системаИмето дали ще е Порошенко или Борисов няма никакво значение - все слуги на САЩ!!!

117

Анонимен

преди 8 години

Борисов , след реформите , съдебната система ще работи ли по-ефективно и бързо ? Едно дели за наследство се води 3 години ?

116

Анонимен

преди 8 години

Г-н Борисов нали Вие бяхте против ДПС в предишното правителство, че подкрепят БСП, а сега какво става - въпреки, че не са в коалиция с ГЕРБ в трудни моменти те непрекъснато Ви подкрепят!

115

rumen

преди 8 години

СРАМ ЗА ГЕРБ!Коалиция с ДПС и АБВ... просто предадохме власта отново на ДС и всички знаем КОЙ дърпа конците.

114

Край

преди 8 години

Не е демокрация когато конституцията се променя след преговори между тарторите на партии. При демокраццията изборите са мажоритарни, а законите се пишат в парламента след яростни дебати от народни представители. Сега парламента е за озаконяване на договорките на тарторите. Братя Българи ние маай не можем да направим нормална държава.

113

IVO

преди 8 години

LASNA 5TORNATA KOALICIA SAS MEDI DOGAN I SVI4O PEEVSKI ,KAK VSE TAKA DPS PODKREPIAT VSI4KI ZAKONOPROEKTI A TIKVARO SE PRAI NA LUD

112

Анонимен

преди 8 години

До Одисей 1 Другарят ти Костов до 1990год бе преподавател пополитикономия в ВМИ"Ленин". Та това което си написал не отговаряна въпроса кога бе специалист в ВМИ или в СДС. А това че избран за доцент това са политически игри.Я погледни колко политици станаха доценти професори даже с доказани преписвания --Лъчо Мозъка.

111

Анонимен

преди 8 години

До Георгиzashtoto premiera krade , ko netie eqsno

110

Вот тебя РЕформа

преди 8 години

Реформатор - шеф на фонд "Научни изследвания" е извършил убийство, съобщи МВР!!!

109

Георги

преди 8 години

До Одисей 1. Приятелю-попрочетох писанията ти и те моля да ми отговориш на един въпрос! Пишеш,че от 1999 год. икономиката ни имала 5-6 % растеж всяка година! Защо тогава народа обеднява постоянно ? С такъв растеж не трябва ли България да е цветуща държава?

108

Оди сей

преди 8 години

Съдебната реформа е заслон, зад който се извършват други финтови упражнения.

107

Одисей 1

преди 8 години

а избирателите ще поумнеят...

106

Анонимен

преди 8 години

Na tezi nare4enite reformatori tolkova vlast im dadoha i prodaljavat da se darjat naglo.

105

Одисей 1

преди 8 години

Тази дъвка, наречена "съдебна реформа" я измислиха, за да не правят нищо друго. По цял ден се преструват, че водят някаква епична битка, от която зависи съдбата на народа. А в действителност огромна част от същия този народ никога не е имала допир със съда, нищо, че му внушават по цял ден как като стане "съдебната реформа" и всичко друго ще се оправи. Въобще, ей сега само да прекроят ВСС по мярката на Радан, пенсиите и заплатите ще станат европейски, здравеопазването ще е на шест, калинките в администрацията ще заработят, дупките по улиците ще изчезнат, политиците ще спрат да лъжат, а избирате

104

Одисей 1

преди 8 години

Ако нещата продължават така, ще ънфрендна синоптиците. Народен съд за Емил Чолаков! Половината хора във ФБ (Асен Генов, Антоанета Цонева...) са афиширали кръвно 160/240!

103

Анонимен

преди 8 години

ГЕРБ и ДПС са дупе и ***! Ама кой кое е от двете ... не знам. И двете са миризливи.

102

Одисей 1

преди 8 години

И Кубрат се включил в защита на съдебната реформа. Съдията бил виновен за нокаута от Кличко...

101

Анонимен

преди 8 години

До Одисей 1 От предишните ти писания казваш че си влизал в предприятие само като преводач от немски .Сега се изкарваш че си специалист по промишленост.Я карай по кротко.

100

Одисей 1

преди 8 години

От ГЕРБ са пояснили, че взимат Ицето с нулевия стаж, не за да спасяват авторитета на Реформаторите, а поради професионалните му качества. Инвестицията в "калинки" е последователна политика на партията...