17

Анонимен

преди 8 години

ДО ШОПЧЕ Е СХЕМА - ЯСНО Е НА ВСИЧКИТЕ НИ ОТДАВНА...КОЙ СТОИ ЗАД ТАЗИ СХЕМА- СЪЩО НИ Е ЯСНО.. НО КАКВО СИ ПРАВИШ ТИ ТУК И ЗА ЧИЙ .*** НИ ВОДИШ ТАЗИ "ПРОСВЕТНА" ДЕЙНОСТ -МАЙ СЕ ДОСЕЩАМЕ-НО ДА КАЖЕМ ЧЕ СИ ПЛАТЕН АГИТАТОР Е СЛОЖНО. АМИ АКО ИЗЛЕЗНЕ ЧЕ СИ ЕДИН УКРИВАЩ СЕ УКР КОЙТО ГО Е СТРАХ ДА ХОДИ ДА ВОЮВА?

16

Истина

преди 8 години

Трудно си обеснявам умразата към русия, но като се замислих е нормална. Все пак не е лесно да преживееш ограниченията и забраните за гей обществата. Знам че ви боли но се налага.

15

Аз

преди 8 години

А така, въоръжете и последния пияница, да видим кво мазало ще стане - пък после се чудите, що не ви дават визи за Европа. Хубавци, ще гасят пожар с бензин.

14

r2d2

преди 8 години

До шоп - *** на лекар

13

Анонимен

преди 8 години

Интересно, някой спомня ли си вече за какво беше?Уж да махнат олигарсите от властта и да няма корупция.А какво получиха - само олигарси във властта (е и някой и друг ); и просто нема такава корупция! И то защо? - да се пречи всячески на Русия :)Сега и източна украйна е на прага да иска автономия. Това е да си разрушиш държавата за чужди интереси... бе и на нас ние познато.

12

ГОЛТАК ОТ РАША

преди 8 години

руснаците нямат пари и с демагогия искат да спечелят международната общност.Кой ще повярва на тези агресори представящи се за демократи , които винаги действат от правилото както 1944г ще ни плащате всичко и колкото искаме -болшевишки закон за *** , от който закон имаме пета колона на комунистите в България,които паратизираха 45г на българският народ .Сега отрочетата ви са в Дивият запад ,а не в комунистическият РАЙ.ЗАЩО ДРУГАРИ ИЗМЕНЯТЕ НА КОМУНИЗМА .ЗАЩО!НАГЛЕЦИ!

11

Той е

преди 8 години

До ДА АМА НЕ Ти *** ли си?

10

ДА АМА НЕ

преди 8 години

без руската помощ за проруските терористи щяха ли да постигнат това което е в момента .Преди една година ако не беше редовната руска армия -АГРЕСОР щеше ли да се стигне то това положение !Руснаците навлизат с хиляди войници и след това като завземат нови територии се изтеглят ,ни лук яли ни лук мирисали .Ако Украйна имаше ядрен потенциал ,дали руските агресори щяха да анексират територия от Украйна ?Истината е ясна Русия води необявена война с Украйна .Срам и позор за комунистите !

9

Боби

преди 8 години

На ЛНР и ДНР им е ясно че Украинците ще нападнат или ще се сменят управниците след документално оформения фалит който е вече ФАКТ на Украйна. Дали ще дойдат по-добри Управляващи - Едва ли. Ще се разцепи ли Украйна - Вероятно - регионите не искат да плащат дълговете натрупани от КИЕВ. Колко от регионите ще се придъединят към ЛНР/ДНР/Новорусия ще видим. Първоначално присъединяване към РФ няма да има. Все пак ЛНР/ДНР създадоха икономика без гривни и пътя от тук насетне е по-добър от Украинския.

8

до 11

преди 8 години

Участвахте ли в гей парада?.

7

Анонимен

преди 8 години

Уса тролите - много самотно крякате от гьола.Между другото къде са ви поставените лица Яйцето и Прасето тези дни? Май беж да ги няма от Киев да не срещнат новия маймундан :)

6

Анонимен

преди 8 години

Тук има 2-3 изкопаеми от времето на комунизма, които са на "руска ясла" и си садират задниците от джавкане. НЕЩАСТНИЦИ! РУСКИ Г.ЗОЛИЗЦИ!

5

Анонимен

преди 8 години

Порошенко си е в къщи, къде да се изтегля?Да се изтеглят агресорите от Русия, главорезите на Путин!

4

Анонимен

преди 8 години

ИСКАТ ИЛИ НЕ ИСКАТ НО ПОРОШЕНКО И НЕГОВАТА СВИТА ВЕЧЕ ГУБЯТ И ЩЕ ЗАГУБЯТ...ЯЗЪК ЗА ХОРАТА...

3

ukrainec

преди 8 години

Рашистите да се изтеглят-те се намират в чужда страна.Украинската армия може да си стои където иска-тя си е в Украина.Плюс това трябва да е готова да смачка неизстеглилите се рашисти.

2

интересно

преди 8 години

Интересно ако сепаратистите сменят посоката на придвижване на оръжията ОССЕ дали ще забележат нещо?

1

Анонимен

преди 8 години

накратко:ЛНР и ДНР -Да, исзтеглят!Укропитеците искат още бой и вадят тежките оръжия от местопребиваването им.ОССЕ объркано си е завряло бинокъла в зад###ка и не знаят какво да кажат.