25

I write from abroad

преди 8 години

And I think need: peace on Earth and good among people

24

man

преди 8 години

Допълвам и- Дано по-скоро света се оправи и промени към добро - аз желая свят без страдание, насилие и въобще без всякакви лоши неща!! Надявам се по-скоро света да се оправи и промени към добро : и отново хората по света да имат добра работа; добър и щастлив живот и т.н!!

23

man

преди 8 години

Допълвам и-Според мен: света трябва да върви към положителни промени и вече да няма войни, конфликти, геноцид/и (над) човек и/или хора, убийства, побои, самоубийства, насилия /в филми, романи, сериали и т. н/, черен и/или лош хумор /примерно с - *** /изнасилвания (над) тях и въобще и т. н/включително още от детска възраст, импотентни мъже и прочие/, вражди, вулгарни думи, и нищо лошо на Земята.

22

man

преди 8 години

Надявам се в бъдеще Земята да се оправи и вече да няма омраза, злоба, гняв, насилие, богохулства (дори като негодувание, нетърпение, отчаяние, отегчение и т.н), изтезания, безработица, лоши прояви, болести и прочие лоши неща между хора (в хора) и прочие - а да има добър и щастлив живот за хората и добър шанс за всеки човек. На света му трябва любов, мир и доброта (и да се промени положително - от лошите крайности до които е стигнал)!

21

информация

преди 8 години

на сайта Трансферите в Бундеслигата лято 2015 в blitz. bg (от 2 септември 2015 година) пише важни коментари за християнството

20

Анонимен

преди 8 години

До 11Ма как! Повече от добре се справяме! Щото ти стигат парите от заплата до заплата ли? Или щото имаш и наследствена панелка, дето даваш под наем? Имаш ли идея каквийгърци има и как се справят, за разлика от теб? Имаш ли идея, че има отрасли, в които гърците са Но. 1 в света? *** тук се сравняват с гърци!!! Справял се бил! затова клечиш по сайтовете да драскотиш, щото много се справяш!

19

batmario

преди 8 години

Тези работи си ги мислех и аз през 1990-91г.После разбрах че имам грешка.

18

Анонимен

преди 8 години

GARZI DA VARNE BELOMORSKA TRAKIA NA BALGARIA--TOGAVA SHTE IM POMAGAME.V BELOMORSKA TRAKIA NARODA GOVORI SAMO BALGARSKI I NE ZNAE GRACKI.

17

Анонимен

преди 8 години

Изучил е Българската журналистика изглежда!

16

Васо

преди 8 години

До изнервен 17. Там не ловят мотиката, щото си имат мотокултиватори и малки трактори. Ако все пак им се случи, то е да направляват водата при поливане. Но за тази работа и за брането си наемат българи. Мотиката е за нашего брата, който прави земеделие от 19 век.

15

знайко

преди 8 години

Очакванията му за бъдещето не салоши и смята, че трябва да бъдеоптимист. Трябва да вървимнапред -----------------------------------------------И КОБРАТ ПУЛЕВ ТАКА КАЗА....СЛЕД ТОВА НИТО ГО ВИЖДАМ,НИТО ГО ЧУВАМ

14

Анонимен

преди 8 години

До Bat PetkМрън мрън ама нище не казваш по поставените от него въпроси нали?

13

Bat Petk

преди 8 години

До Объркан герберастЩо не се прекръстиш на объркано Станишевче или Доганче. Ще ти отива

12

Wikipedia

преди 8 години

Гръцкият град Науса на български се нарича Нѐгуш, както Тесалоники се нарича Солун. Стига само сте превеждали като баламурници! Правете поне елементарни справки.

11

до 2

преди 8 години

Гърците са се гърци - винаги ще се оправят! А нас винаги ще ни оправят...--Говори за себе си - много българи се справяме добре! Този нихилизъм и желание да "ни оправят" трови българина.

10

Анонимен

преди 8 години

Дано се оправят завалиите, че и ние цоцаме от тях.

9

Анонимен

преди 8 години

Този грък е следвал журналистика в България ?- така ли разбрах .И сега ще използва наследствена земя да сади лозе !

8

s

преди 8 години

Туй гърче оптимиста си ги приказва така, защото само му е опрян и си мисли, че е майтап работата.Ще го видя какви ще ги приказва като му го отпраскат целия и се наложи, както някога да бачка като луд на две места за да свързва двата края.

7

Анонимен

преди 8 години

Абе гледам, че човека правилно се е ориентирал, живее добре, спокойно, охолно, достойно, не е като да пише и преписва за жълти стотинки статийки от типа на На Тасос кризата е живо и Путин е чудовище

6

Анонимен

преди 8 години

До българин Исаки ше касва..