26

Анонимен

преди 8 години

Баце написа на флуънт инглиш! Така е като владееш 3-4 езика.

25

Анонимен

преди 8 години

Наивно е да се мисли, че хора като ЦЦ и ББ, заедно с комунисти , ченгета, подставени прокурори, взаимосвързани хора и интереси имат интерес от реформа където и да е било, камо ли в правосъдието. ББ даже и с вродения му интелект не разбира за какво става дума и тогава се намесва бившата ДС - Гоце и Павел, с гравитиращите покрая тях КОЙ и в крайна сметка КОЙ се оказва СВОЙ. Реформа няма да има.

24

Как е мазохисти?

преди 8 години

Как се откроява *** на фона на белите братфурси. Като брикет на сняг. За сътрудничество тръгнал да говори цървула му с ***. Сътрудничеството е когато едната и другата страна имат какво да си дадат, а между Германия и страната от 4-я свят България, може да има само експлоатация и изпомпване на печалба от България. Затова и преди да влезем в ЕС бяхме от 3-тия свят, а като влязохме станахме от 4-тия. Още един мандат на тоя и компания, и Атака няма да може да спаси страната.

23

ау

преди 8 години

Баварците имат една поговорка без да посееш няма да пожънеш, а бъдещето може би е на руските ресурси и немските технологии, а що и баи *** да не намаже филията, и тъи и тъи е у ЕВРОПА.

22

Анонимен

преди 8 години

Мдамммм,партньор за мутрите на власт,произвежда им бмв-та с отстъпка ;)

21

Ментора

преди 8 години

Бойко , защо не си се обръснал бе пич!Наистина си тъмен балкански субект .....*** просташки!

20

Анонимен

преди 8 години

pogarnikarq boiko tipichno za nego da se mazni navsqkade ,za drugo ne stava

19

Анонимен

преди 8 години

Прав и Баце. Ние с баварците сме биз- бизе. Язе от моя, не слазям. Само по нужда. ХАХАХАХАХА!

18

активен

преди 8 години

Повторение. Едно време и Т.Ж. ходеше така в германските провинции. Ползата- нулева. Сега даже е в минус. Важно е да сме много действащи. А, че ефекта е нулев майната му. Но, така се печелят избиратели.

17

Alles klar!

преди 8 години

Бойко дюнер яде ли че са много вкусни там , по вкусни от българските даже с сосче

16

ауслендър

преди 8 години

В Германия Била няма!

15

ауслендър

преди 8 години

До всички *** българи... плюете по всички политици, но нали вие си ги избирате?! Те са вашия огледален образ , всички си приличате!!! Поздрави от Бавария :) И умната на изборите... не се мразете толкова много, бъдете по разумни!

14

POLIZEI

преди 8 години

Тоя пак ШМЕНТИ-КАПЕЛИ в Германия , една дума не знае на немски а Министър

13

Самоковеца

преди 8 години

Внимателно наблюдавам Будю от горе. Още когато го купувах за пазач от Маргините подозирах , че от този свинар ще стане премиер. Бай Миле много преди Маргините ми каза , че сегашния ви премиер старателно е изпълнявал задълженията си като пазач на паркинга му пред х-л "Славия". Гордея се с Будю Тиквов !

12

Анонимен

преди 8 години

ОПА погледв дясно "ВМЗ Сопот има работа за 300млн , хъм снаряди за Урина, дали си струват парите от тоя близък огън - да не гасим собствения си покрив после.

11

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 10 "Съдебната реформа да се случи" КАКВА Съдебната реформа ТЕ ГОНИ - ние държава вече НЯМАМЕ - ти клишето от тлъстите телевизионери си подхванал.СЪДЪТ е функция на държавата , а не обратното.

10

въпрос

преди 8 години

А защо касиерка в германската Била взима 1200 евро а тук 500 лева?

9

шоп

преди 8 години

Боци-Моци, на калпава дружина заложи - да взимаш парите обратно, че в Разград скоро нема да им требва!

8

Додо

преди 8 години

Едва се сдържах и аз да туитна тука :-) Все пак Бавария е провинция, я Бойко им пише от столицата . Има разлика нали ? :-) Хахаха...

7

Лицифер

преди 8 години

Що ли не си стоя в ,,Ипон,, ?