7

НФБ

преди 8 години

До славянинСащ никога не спазва обещания и договори..Навремето колко договора са имали с индианците..накрая ги натикаха в резервати като животни...Сащ от позиция на силата винаги намира повод да наруши някой договор..

6

до 8

преди 8 години

"Радиацията не ходи където и кажеш."Бъркаш с авария/изтичане от АЕЦ.При бомбите всичко изгаря и радиацията е няколко км радиус. САЩ имаха сума взривове в Невада, а руснаците даже ползваха живи войници за тест - нещата са под контрол, споко.

5

Баш демокрЪт

преди 8 години

До Всички са равниА защо им е на държавите до Израел да имат ядрено оръжие? Ако Израел удари ще си запали собствения двор. Радиацията не ходи където и кажеш. По добре Иран да се зареди с повечко и по-модерни конвенционални оръжия!

4

всички са равни

преди 8 години

До АнонименАми ти ако имаш Израел на границата, който има ядрено оръжие, ти какво ще направиш, за да осигуриш националната си сигурност? Просто сме свикнали да ни разправят как Израел са все онеправданите, но дали е така или на нас само това ни се пее? Не може едни да имат, други да нямат - САЩ, Русия, Израел, Китай и Западна Европа си имат, ама никой друг няма право да има... това с глупости, естествено че всяка държава ще иска да си осигури респект, просто сега са успели да го разработят.

3

фхнйртъ

преди 8 години

Да пускат смотаните си ракетки и да видим кой кой е .... само говорят !!!!!!!!

2

непукист

преди 8 години

Това би било напълно естествено при договор когато някой не го спазва то и другия не е задължен . Какво странно би имало ,ако разбира се това се случи

1

славянин

преди 8 години

Атлантическата общност конкретно, никога не спазва обещанията си, тя гледа само другите да ги спазват, но самите те - не! Целта на ''демократа'' е винаги да прецака другия и да спечели на неговия гръб и това е известно на всеки нормален човек на планетата!