49

Пфффф

преди 8 години

Поредната плюнка в лицето на хората, от борисов и герб.Жалко, че му се вързах, даже и фамилията агитирах да гласува за него.Айде у лево.Продажници.

48

Много ме е яд на,

преди 8 години

Бойко, успя с по трудното да :яхне :народната любов ,а се продаде за жълти стотинки

47

Йордан Йовков,

преди 8 години

бяла лястовица,защото не допускат по-белите

46

непукист

преди 8 години

В бостана няма как да не се разберат нали взаимно си подават топката за важните гласувания .За пред матрЯла се плюят в така наречените заседания ,а иначе кой знае колко кайвета и локуНь за хапнали на раздумка в сараите.

45

няма за кого

преди 8 години

Какъв смисъл има да обсъждаме как да гласуваме, след като няма за кого да гласуваме?

44

Анонимен

преди 8 години

БСП поне не криеши че управлява с ДПС,а сега боко им е дал да управляват в сянка.

43

ДО 58

преди 8 години

-" Вярно е че се намалява властта на избирателя, но спокойствието не разбирам от къде се появи?"-от къде ще се появи спокойствието ли? Ами няма да правят нищо за избирателите защото ще са сигурни че ще ги изберат и отново..и отново..и отново..Това се превръща в "монархия "на партиите в момента които са....За тях властта ще е сигурна и не е нужно да доказват на избирателя че заслужават това...

42

Анонимен

преди 8 години

До негласуващ- 11 лв са проблем?- Краденето и празно НС няма нищо общо- Вярно е че се намалява властта на избирателя, но спокойствито не разбирам от къде се появи?Предложението ти е интересно и подкрепям, но знаеш много добре че няма да се случи.

41

Тони

преди 8 години

Време е партньорите на ГЕРБ да оттеглят доверието. При едни нови избори ГЕРБ няма да вземат и 15%. Вижда се на кого се кланят. Втори път никой няма да им прости подобна грешка.

40

ПРОЦЕДУРНО ПИТАНЕ

преди 8 години

. "Броят на подписите, нужни за иницииране на референдум, е намален със 100 000"- А БРОЯ НА ДЕПУТАТИТЕ,КОГА?

39

негласуващ

преди 8 години

Защо задължителното гласуване е против народа:1. всеки глас носи на партиите 11лв,т.е. народна пара преминава в партиите.2.Задължително си избираш кой да те краде, а в същото време наблюдавам НС е празно (задължително в петък)3. по този начин се намалява властта на избирателя и се увеличава спокойствието на политиците... Вместо това можеше да се направи следното:Колкото % избиратели гласували,толкова места в народното събрания заети(например гласували 30% от избирателите-80 депутата и другите 160 места празни до следващите избори)

38

Ели

преди 8 години

Това правителство е абсолютно ненужно. Няма един закон приет като хората. И за какви реформи се говори? Всичко е въпрос на договорки и сделки. Правят се "компромиси" със абсолютно всичко, което влезе за гласуване. Нима от всичко може да се прави сделка? По добре нови избори, но лошото е, че няма кои да изберем.

37

Анонимен

преди 8 години

Боко, внимавай много в картинката!!!Нещо много взе да клякаш на всяка прищявка на читашката подривна клика.На изборите на есен ще те накажем много здраво за това!

36

МРАВКА

преди 8 години

ПРЕЦЕНЕТЕ САМИ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ ТЕЗИ ТАКА НАРЕЧЕНИ ДЕПУТАТИ?НИКАКВА СВЕСТНА РАБОТА НЕ СА СВЪРШИЛИ.КОВЪТ ЕДНИ ЗАКОНИ КОИТО СА КАТО ЛОКУМ И ВСЕКИ ПОДКУПЕН СЪДИЯ (ТО МАИ НЯМА ДРУГИ) ГИ РАЗТЯГА КАКТО МУ ПЛАТЪТ. ЗАЩО ГИ ХРАНИМ ТИЯ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ,ЛОБИСТИ НА Е.Р.П. ,ТЕЛЕКОМИТЕ,ЕНЕРГАТА,ТОПЛОФИКАЦИЯ ВСЕ ПРЕСТЪПНИ СТРУКТОРИ СРАСНАЛИ СЕ С ВЛАСТА И ВСИЧКИ ОБИКНОВЕНИ БЪЛГАРИ ТЕГЛИМ ТЕГЛОТО.

35

Дедо Мраз

преди 8 години

Бойко, духната ли ти го ДПС? Имаш още много да се учиш, че те ог атрактивен за тях бартер никога няма да те подкрепят!

34

Анонимен

преди 8 години

Никой не е надигравал Доган. Помните ли Бокича как дойде на власт.... Нали щеше да вкарва тоя и оня в затвора. Кво стана накрая...

33

Анонимен

преди 8 години

мъчно ми е да го призная, но Бойко пак се нагъзи на турците.... че и нас наведе

32

Арменеца

преди 8 години

ДОКОГА ДПС ЩЕ УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ, ДОКОГА ?????

31

boc

преди 8 години

Лъсна една добре прикривана истина-истината за много топлата връзка между Борисов и Доган(Пеевски).Тази връзка е на всички нива - и политическо и икононическо!Замислете се!Борисов се съобразява винаги с Доган(Пеевски) в Парламента и в общините при вземане на решения и при назначаване на кадри(калинки).Борисов участва в далаверата КТБ на страната на Пеевски.ГЕРБ се опитаха да скрият зависимостта си от ДПС, за да не загубят, докато БСП я показваше явно.БСП загубиха!Ред е ГЕРБ!Въпросът "КОЙ" остава

30

anonimen

преди 8 години

Аз пък искам в референдума да се включи следната точка: да има двукамерен парламент, т.е. освен парламент и горна камера: сенат от 80-100 души (много заслужили към българската държава сенатори), които да се избират мажоритарно и да играят ролята на колективен президент с разширени пълномощия.