12

няма бог или богове

преди 8 години

Религията е за глупаците! Като искат вярващите да дават пари за църкви и манастири, а не държавата!

11

Nox

преди 8 години

21ви век сме. Не тябва да отиват държавни пари за религиозни институции при все, че не всички граждани изповядват дадената религия.Хората гладуват, тия пари искат.По-склонен съм да вярвам в Древните Извънземни, околкото, че българските пияндета знаят нещо за съзиданието на човешката раса, бог или каквото и да е там.

10

Анонимен

преди 8 години

По-малък Троянският, ама явно е по-работлив ;)

9

mhm

преди 8 години

Ако го отворят с няколко баби Гусита сам ще се изплати ремонта само няколко червени фенерд а сложат та отдалеч да се знае за какво иде реч... А и да не забравяме плащането при ДС агентурниците...

8

Анонимен

преди 8 години

Живи и здрави да са истинските свещенослужители, има такива по места - седят на някакви измислени трудови договори за жълти стотинки или без нищо се раздават за хората. От тези над тях само скандали, кой с часовник за 10 000 евро, кой с друго, бръмчат с лимузини за по 100-200 хил., вечно пари искат.

7

без прошка

преди 8 години

Бачковският манастир поиска 100 хил. лв., за ремонт и 200 000 лева за пиене. Пардон, за банкета след ремонта.

6

Анонимен

преди 8 години

В манастира само където няма виенски колела ! Превърнат е в евтино тържище отвън , а от вътре на хотел плюс бизнес пространство за монасите ! Вярата там е претекст...

5

Анонимен

преди 8 години

Може да искат, но сме в криза.

4

Анонимен

преди 8 години

До СССНедей, ще вземе да им хареса на "Баба Гуси"-тата.

3

Анонимен

преди 8 години

Поискал ги от кого ?! Що не си бръкнат в джоба уважаемите отци. Църквата е най - богатия субект в тази държава, имат имущество за милиарди. Интересно има ли изобщо някакъв контрол, ревизии.

2

ССС

преди 8 години

На гнусните, *** попове в тоя "манастир", който е нещо между панаир и бордей, да им се изпикая на муцуните...

1

Анонимен

преди 8 години

Невероятно е че за да пренощуваш в български манастир трябва да си плащаш за нощувки и храна.Ако отидете в Гърция или на Света гора, нощувките и храната са безплатни, молят те единствено да им подпомогнеш по някакъв начин, дали паричен или да поработиш малко. В България няма никакви монаси, само безбожни бизнесмени от ДС.Ние сме срамът на Източното Православие.