9

Анонимен

преди 8 години

Срещите между Борисов и Местан из прелестния кърджалийски край обаче винаги оставят след себе си много трайна следа в интригантския пейзаж на българската политика. Те съвсем не са толкова много, но след всяка една са се случвали серия от събития, които са довеждали до пренареждане и изхвърлянето на някого в мътните води на политическото блато.

8

Tina

преди 8 години

з никак не се доверявам точно на тези хора да променят Конституцията.Тихомълком ще променят главните неща: еднонародностната същност на страната, основната религия, езика, културата... Ще направят така, че да узаконят диверсията.Запомнете: Турция копира всяка стъпка на нашите възрожденци и сега по същия начин ни го връща. Само помислете - училище, религия, език, права...Няма място, където ще се скрият тези на снимката...

7

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 8Е как да рипат срещу работодателя си?!

6

Анонимен

преди 8 години

Г-н Брюксел Борисов си имa тръпкa към ДПС , нaли от тях получи еднa звездa нa пaгонa! Стaрaтa любов.......:)

5

Анонимен

преди 8 години

Добре де, къде са умните, младите и красивите да протестират? Делян Пеевски още е в ДПС ако са забравили този факт или нещо не им отърва да киснат по площада?

4

Анонимен

преди 8 години

Щом са харни и за дпс, значи въобще да не я започват тази реформа. Няма смисъл. Тази турска , която е обхванала и държи цялото правосъдие, и го мачка, трябва цялата да бъде пратена към затворите след една такава реформа, а щом на тях им харесва значи отново всичко ще е фарс.

3

БОСТAН

преди 8 години

ГЕРБ-ДПС-ПФ товa е коaлициятa , която упрaвлявa в моментa, от време нa време прaвят номерa , че се мрaзят и спорят , но сa си единни в лобистките зaкони!

2

Опорни точки

преди 8 години

Роди се "триточкова" коалиция - нещо като "тройната" навремето...

1

Анонимен

преди 8 години

Баклава и кадаиф няма ли да има?