81

Анонимен

преди 8 години

V GARZIA PREBIVAT I OBIRAT GERMANSKITE TURISTI.

80

Анонимен

преди 8 години

Ми няма да имат пари, като всичко което ходи там сега са български първенюта на ол инклузив, които не си подават носа от хотела и не купуват нищо . Накрая сигурно и чаршафите от стаята си прибират.

79

РадоС

преди 8 години

В статията не се казва дали Спиро, който се оплаква от дългия работен ден, не прави като повечето си колеги и на слага кепенците между 14 и 18 часа. Също така, не вярвам и много данъци да плаща, че да го бъркат ставките.

78

Stuttgart

преди 8 години

Статията може също да се прочете във FOCUS.de с днешна дата, на немски. Снимките са други и автора не е Българин. Статията е само преведена и е сложена някаква друга снимка от Гр.

77

103

преди 8 години

Е сега вече се убедих че журналята лъжат...и за Гърция и Украина и най- вече за България.Просто се засрамете...само преписвате или пишете под диктовка.

76

Ани

преди 8 години

Остава тъжния факт че гърците купиха на безценица с чужди пари Българските активи и сега им помагат да не фалират при което ще бъдат принядени да продават. При тези обстоятелства те са в положението на кредитните милионери. Аз лично не купувам гръцки стоки. Искам си България обратно!

75

redordead

преди 8 години

тоа па...можели да теглят само по 60 евро на ден и затова били в криза...абе аланко - когато в БГ едно семесйтво, бащата и майкатамогат да теглят заедно по 120 евро (само на ден), тогава ще си говорим дали това е зле или не!Гърците не ги мислете - плажове и море бол при тях, ами се замислете що най-бедният и нещастен народ мизерства и единственото, което го радва е да злобее, когато някой падне...ама той и да падне, ще стане - докато ние тук сме прокопали около 10 км надолу в дъното...

74

Анонимен

преди 8 години

Първо снимката горе не е от Тасос, второ изобщо не е толкова трагично, недейте да пишете или преписвате глупости, и стига сте занимавали народа вече с тая Гърция, щото положението тука е по-тежко от колкото пет кризи там!

73

men

преди 8 години

Много хубава статия.Браво.

72

men

преди 8 години

Как па ти дойде на акъла да я напишеш?

71

men

преди 8 години

Много хубава статия ***.

70

Анонимен

преди 8 години

Taiinata na 3 - to Prorochesstvo ot Fatima :..CHerni hora vodat PAPATA - SSegashnia Possleden - 112, na Ploshtada, za da Go Ekzekutirat... Veroiatno Nachaloto ili SSredata na 2017... Predi TOVA SSveta E Hvurlen v GLOBALNA Voiina i Katasstroffa... 2016... Plan na ILLUMINATITE - Presstupnizzi - Templieri- SSatanissti za ZAMITANE na SSledite i za Nov SSvetoven Red..

69

Анонимен

преди 8 години

До КукувицаТака е по-лесно.

68

Кукувица

преди 8 години

Не е толкова за оплакване Гърция. Вместо лъжливите журналисти да реват като вдовички за Гърция, по-добре да поприказват с някой български пенсионер или работник. Липсват статии за истинското положение на хората в България! За гърците вече се начетохме.Може да са зле, ама ние сме 5 пъти по-зле.........Най-малко.....

67

Анонимен

преди 8 години

Е добре де, ами аз например не харесвам гръцката кухня. И гърците не ги харесвам, шмекери ! Предпочитам да ходя да си хапна хубава мръвка на запад от Сърбия включително. И обслужването е на супер ниво.

66

Анонимен

преди 8 години

Статията не отговаря на действителността. Много пъти съм ходил в Атина например и на други места. Англичаните и особено германците не купуват нищо повече от нас. Колко пъти нашата българска компания прави голяма сметка, на другата маса седят две английски баби и пият кафе. А сервитьора ще се скъса да любезничи с тях. Същите чуждопоклонници като нашите.

65

Петър

преди 8 години

Бях на почивка в Халкидики 10 дни.Пълно е с туристи, в хотелите няма свободни легла, вечер няма свободни места в заведенията.Но никой не барва касов апарат, всичкия оборот върви кеш, единствената касова бележка,която получих беше в Лидл.Правителството признава, че около 60% от туризма е в сивия сектор и данъци не плаща.Другия голям бизнес корабоплаването,също не плаща данъци,по закон.Държава в анархия, с комунистическо правителство.И за всичко са им виновни германците, вече не дават милиарди

64

Не знам

преди 8 години

Не знам защо, но от известно време ми се струва, че на журналистите темата Гърчия им е по-важна от темата България. Там така, там иначе, а че тук се живее трудно с 5-600 лева на месец-голяма работа.

63

Анонимен

преди 8 години

Бих искала да попитам сега, кое от написаното в статиите е вярно: "Никоя от тези страни не може да се сравни с голямото харчене на пари на западноевропейците - германци и британци по-специално, чиято липса е очевидна това лято." - извадка от тази статия, или "въпреки голямата политическа драма тълпи от германци продължават да застилат с кърпите си гръцките шезлонги. Според Германската туристическа асоциация, броят на германски туристи в Гърция през 2015 г. дори е по-висок"-извадка статия 20.07.

62

Rhapsody of fire

преди 8 години

До UrielАми хайде - прав им път към БРИКС. Ама и оттам не дават заеми които не се връщат.Така че стига с тази нова дъвка - БРИКС това, БРИКС онова.Всичкото леваци по цялото земно кълбо как не научиха за 150 години че не няма как да харчиш повече, отколкото изкарваш. И не БРИКС, ами и ИБРИКС да се образува - все тая.