10

до ФХ

преди 8 години

Турция е просто голяма територия, която ще затрудни джихадистите и ще ни спечели достатъчно време да организираме защитата си по границата. И недей да разправяш глупости, че ще ни завземат начаса. Когато опре до защита, винаги сме защитавали до дупка тази територия и винаги срещу превъзхождаща ни бройка и сила.

9

Анонимен

преди 8 години

"Ислямска държава - убийци, Ердоган и АКП - колаборационисти".Факт.

8

Анонимен

преди 8 години

браво. 4 ГОДИНИ ТУРЦИЯ ПОДКРЕПЯ ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА В СИРИЯ, СЕГА С ТЕХНИТЕ КАМЪНИ ПО ТЯХНАТА ГЛАВА.

7

Анонимен

преди 8 години

Добре,че са кюрдите,последната пречка пред ИД,Ердоган подмолно въоръжава джихадистите.Дали са черни,или бели,те са наследниците на партската империя,много по-достойна от османската.

6

Анонимен

преди 8 години

Чисто прагматично погледнато по-добре Ердоган да държи здраво юздите, че пламне ли Турция и насам ще дойде огъня. Исляма съчетан със западен тип управление са несъвместими и ще доведат до вътрешни противопоставяния и дългогодишни кръвопролития. А според Божествения закон, ако палиш огън в чужд дом, непременно и твоя дом ще изгори рано или късно.

5

Анонимен

преди 8 години

За какви бели говорите. Това на снимките не са кюрди, а са турци. Да не говорим, че те по принци са сбирщайн от всякаква разнородна ***. Има даже руси турци с сини очи има, но мнозинството са като нашите джипсита.

4

ххх

преди 8 години

"По принцип не се знае дали ПКК не е отговорно за атентата, защото е възможно именно те да са взривили бомбата и да са убили кюрдите, за да обвинят после турците."По принцип това прилича на теорията за това как ЦРУ си е организирало 9/11. По принцип ПКК не печели от това, че е хвърлила във въздуха 20 свои сънародници.

3

Анонимен

преди 8 години

9.Да за Кобане ставаше въпрос , че се бият и не позволяват на И.Д да го превземат. За тях казах че са бели с черни коси !

2

Анонимен

преди 8 години

Американските телевизий даваха тюркски момичета , които бяха образували отряд да се бият заедно с момчетата . И да защитят градът си от Джихадистите ! Бяха с бели лица и черни коси ! Значи има и по-бели и по черни ! Уж германски военни бяха там да ги подпомогнат и с оръжие ! Казаха че кюрдите са добри бойци . Кюрдите в Северен Ирак искат отделна държава !!

1

ФХ

преди 8 години

ДО 1Вас, "нормалните" хора може да ви заинтересува, когато осъзнаете, че Турция е единственият ни буфер срещу ислямска държава. Тя ни пази от това зло, поне засега. Прескочат ли Турция, лудите са тук, и можеш да си сигурен, че тук никой няма да им пречи. Ще ни завземат завчас.