6

Анонимен

преди 8 години

Още по-интересно е кога имотът е станал частен? НЯКОЛКО ВЪПРОСА ДО СПЯЩИТЕ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ:1. С какви документи и кога е придобита земята зад плажа на Силистар, след като там е било винаги Странджа и всичко наоколо военна зона със силно ограничен достъп, а сега природо-защитена зона?а) С Натурален акт от времето на соца или царство България.б) След "свидетелски" показания, че са пасли там овцете си.в) По някакъв друг "законен" начин.Хайде др. "Демократи", дайте най-сетне отговор!

5

Димитров

преди 8 години

Преди около десетина дена ходих до мястото. Бше към 17 часа, но това не попречи на някакво момче да ми вземе 5 лева, че влизам. Майната му на т.нар. такса, въпросът е в това, че там работят 2 дизелови агрегата и всичко е ... осрано. По нищо мястото не прилича на оня девствен плаж отпреди десетина, че и повече години. Имаше поне 100 автомобила а рекичката мяза на Перловската река в София, че даже и тя е по - чиста. Искренно съжалих някакви дечица, които си изпуснаха топката в "реката" !

4

Анонимен

преди 8 години

Как са реституирани тези земи - това си мириши а фалшименто

3

анонимен

преди 8 години

за три месеца какво ще правят със земеделските земи нищо номерът го видяхмеда взимат 10 лв вход за кола до плажа защо все в българия са тези простотии

2

ФАКТ

преди 8 години

ПАРИТЕ ГИ СЪБИРАТ ЗА ДАНЧО МЕНТАТА ,ЗАЩОТО ТЕЗИ ЗЕМИ ЗА НА ПОТУРЧЕНИЯТ ФЕС !!

1

Анонимен

преди 8 години

Крайно време е на данчо ментата който мърсува от много години с подставени лица в този край да му се потърси сметка!