35

СУПЕР !!!

преди 8 години

Сандански - българската столица на проституцията с кмет гей !

34

Анонимен

преди 8 години

яне си е яре

33

Анонимен

преди 8 години

Правилно. Сандански не може без Яне!

32

вярващ

преди 8 години

Много отговорен и умен Яне сигурен съм,че ще бъде избран за кмет той е честен и като каже нещо държи на думата си и никога не се отрича от казаното.Яне като го изберем за кмет Сандански ще бъде най добрия град за живеене не само в България а един от най добрите градове в света.

31

vesko02

преди 8 години

А Борисов знаел ли е ,че има подчинен с фамилия Янев?

30

12

преди 8 години

До Дякон,партия розово "Фламинго"го издига за кмет на Сандански.

29

Анонимен

преди 8 години

AMA TOZI *** OSHTE LI STE NI SMARDI--IMA LI ZIGANI V SANDANSKI,KOITO DA GLASUVAT ZA *** OT NEGOVATA TAIFA.

28

IKAR

преди 8 години

CHUDIA SE NA PODKREPATA NA HORATA OT SANDANSKI ZA JANE JANEV! TOVA MOJE DA NAPRAVI CHOVEK,KOITO NE E ZAPOZNAT S CIRKOVETE,KOITO SATVORI GOSPODINA PREZ CELIA SI SASNATELEN JIVOT! OPOMNETE SE I VMESTO DA GO PODKREPIATE,ZASTOTO STARIA VI KMET NE BIL DOBAR9NAMERETE MLAD,OBRAZOVAN IAVTORITETEN CHOVEK,KOITO STE PREDSTAVIA GRADA VI DOSTOINO! NIMA NIAMA TAKAV? OGLEDAITE SE! NE OSTAVIAITE JANE DA VI PRAVI ZA SMIAH!

27

Анонимен

преди 8 години

Янето има дълг,само и единствено пред науката,трябва да бъде обстойно изследван,откъде идва непрестанната му нужда от лъгане и извръщане,като фурнаджийска лопата.Може би,след изследването му,ще може да се спасят много хора от пълна деградация.

26

Сандански

преди 8 години

хубаво се плюе от далеч. елате и вижте какъв *** ни е кмет в Сандански и мрънкайте пак. като не ви харесва си го прибираме. браво Яне!

25

Бай Глиган

преди 8 години

Яне Бемкалията преди Време има 2-3'години назад викаше с глас как щял да Вкара в Затвора Бойко за кражби убийства и т.н ...... Баси и Смешника... И как носеше грозде и ябълки на Трактора.... Са кмет *** Няма!!!

24

Дякон

преди 8 години

Като кандидат на ГЕРБ или на Джемини ще се явява? Еднакви П......и са и тия и тия

23

Анонимен

преди 8 години

Много ми е интересно какво рабира Янев от коректност?!!! Беше един от най-върлите противници на ББ и щеше да го уволнява, а после му запушиха устата с пачка и стана първо придворно куче. Това ли ти е коректността, Янев, според размера на пачката?

22

активен

преди 8 години

Костинбродската афера не сработи, иначе сега Янето щеше да е най-малко министър. Да видим сега ще сработи ли аферата за кмет.

21

Анонимен

преди 8 години

Яне недей бе човек, твоят дълг е да масажираш топките на бистришкия тигър и да му носиш кафе между парламентарните заседания.

20

Георги

преди 8 години

А не му ли мина на някого през акъла, че съветническият пост май вече му изтича мандата!?

19

Анонимен

преди 8 години

То цялата му имитация на партия начело с "лидера" й стоят на каишката на Бойко. Смятайте щом е поискал позволение да се кандидатира... ахаххаха

18

Професор

преди 8 години

Ето появи се и "Елиса". След "Ангел" се появи "Елиса" давам жокер : следващия ще бъде "Митко".. Същото като при кампанията на Бареков. Чудесна службичка : Прохладен офис със климатик, на единия подпрозорец си цъкаш във Фейсбук на други няколко си отваряш проксита и цъкаш плюсове и пишеш с различни имена. Само луд или побъркан *** може да гласува за това мекотело което уж щеше "да уволнява Б. Б а след това му стана съветник.

17

Местен

преди 8 години

Колкото и да оплюват Янев, факт е, че няма по-добра кандидатура, за кмет, от него. Сандански е град с уникални природни дадености, които се използват твърде спорадично и не носят кои знае какви ползи на гражданите. Тук е необходим лидер с размах, който да развие потенциала. А и хората около него са доказани професионалисти, във всяка сфера. На тези избори санданчани имат шанс да разбият статуквото. Трябва да го използват.

16

Анонимен

преди 8 години

Чудя се кой е по-смешен и нелеп Яне или верните му шпакловчици под новината хахахаххаВеднага отидете да се прегледате на психиатър, преди да сте го обявили за следващия президент.