19

Alex

преди 8 години

До ТВ продуцентАко нямаше любов, щеше да е практически невъзможно да си напишеш коментара, защото нямаше да съществуваш. Истината е, че без любов нищо хубаво не става. Повечето хора от предното поколение са били доста наясно с това. Много се радвам, че съм на 25 години и знам, че без любов нищо не става. Съветвам те да я потърсиш в най-старата книга. Бог е любов :)

18

ТВ продуцент

преди 8 години

Абе лигльовците с излиянията за еднопартньорието: няма любов, вие в коя сапунка живеете?! Такива наивници като вас са идеални за сеир! Дайте си имената! Търсим кандидати за резил!

17

ТВ продуцент

преди 8 години

Публикувай имената! Търсим участници!

16

Pimp C

преди 8 години

Има два типа жени - едните само изневеряват , другите офейкват с любовника (който после ги зарязва де)

15

Анонимен

преди 8 години

Винаги съм държал на честните отношения не само в личния живот а и в работата. Това колко хора има регистрирани по тези сайтове направо ме хвърля в потрес... Може и да съм стар и закостенял в разбиранията си че семейството е ценност която трябва да се пази но явно все по-малко хора мислят така при това не просто защото така им е хрумнало а защото постоянно се набива в главите че така е редно и правилно... Не не е! Българите са оцелели защото са си пазили традиции и ценности... А сега?

14

...

преди 8 години

Бре това с изневярата не го разбирам! Бре като ти се *** ми, че не се жени и ги сменяй един след друг! Като не ти харесва жена ти или мъжът ти ми що си се оженил или омъжила!? Много е тъпо! Като не ти харесва даден човек и искаш нещо друго ми просто е, казваш му довиждане и се клецаи с който и където искаш!

13

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Това може само западен изперкал *** да си наблъска всички реални имена и адреси и телефони в сайт за *ане при положение, че е женен.

12

Федор

преди 8 години

Докъде стигнахме - хакери, които по смисъла на закона извършват престъпление, да защитават семейните ценности и добрата бизнесетиката. Объркан свят, другари, вече не можеш да разбереш кой е от добрите и кой от лошите...

11

Анонимен

преди 8 години

Ако жена ви кисне до късно пред компютъра, спокойно можете да и набиете шутовете и да я изгоните и няма да сбъркате. Със сигурност вече е стъпила на пътя .

10

Анонимен

преди 8 години

И Гепито е пълно с неначесани български домакини, които кръшкат с който им падне.

9

Alex

преди 8 години

До 9Съвета, който даваш не е правилен. Ако в един брак има любов, нищо и никой освен Господ не може да ви раздели :) Поздрави :)

8

Анонимен

преди 8 години

До - 3Семейство и деца се правят не когато *** реши и татьо ти определи. Това е много сериозен ангажимент. Преди такава стъпка трябва да си се наиграл и много внимателно да си подбереш партньора за живота ти от тук нататък. Кръшкачи са обикновенно семейни двойки взели се от куртоазия или просто защото ги присърбяло...

7

Анонимен

преди 8 години

Когато някой приятел ми каже, че няма проблеми в брака, че с жена си не се карат и само се обичат, винаги го гледам с насмешка. Няма такива бракове, навсякъде е едно и също. Що се отнася до изневярата, ако ще го правите, направете го така че да не се разбере. Иначе след това счупеното трудно се залепва.

6

Анонимен

преди 8 години

До mda Ти ако се определяш за биологичен вид, аз се определям като хомо сапиенс и ценностната ми система доминира над инстинктите. Иначе е много удобно на подмолните, сексуално коплексирани хора да се оправдават с рефрена - в природата,бля,бля...

5

Insert coin

преди 8 години

Взели информация и заплашили,че ще я пуснат.Детски работи.Значи нямат нищо или са нерешителни страхливи мишоци.Ако наистина искат да действат нека го направят.Резултатът ще е интересен от стотина милиона колко ще си развалят семействата?Каквото искали- получили.Multiplayer или Single-player?

4

-

преди 8 години

До Анонимен 3Добре е, че е под достойнството ти, но колко бързо ги сменяш с това чао? Ако имаш семейство, деца, пак ли по същия начин (ще) действаш? Големи щастливци са тези, които са намерили любовта в един човек и успяват да я съхрняват въпреки всички превратности на живота и промени във външността :)

3

mda

преди 8 години

Моногамията не е заложена генетично на много биологични видове. Дори бих казал, че е рядко срещана. При хората е определено въпрос на избор. Ако се чувстваш напълно щастлив с човека до себе си няма да прескачаш като пчеличка, но искам да добавя че за да си щастлив с някой се иска и мнго усилия от твоя страна и това важи както за мъжете така и за жените...

2

Генерал Гадорян

преди 8 години

Ами не знам ама е масово явление.

1

Анонимен

преди 8 години

До Генерал ГадорянИзневярата е комплексарска, андрешковска изцепка. Голям бабаитлък да седиш на два стола, няма що. Мен като не ме кефи вече една жена, чао и следващата. Под достойнството ми е да се крия като мишок за едното бодване.