8

:(

преди 8 години

Бойко Предателя - така ще остане в историята Вожда и Учителя на гербавите.А вие, братя българи, запомнете кой НЕ иска да ви защити, кой ви краде и лъже и го накажете с гласа си на изборите.

7

гражданин

преди 8 години

Напълно ги подкрепям ! Законите в тази страна важат за всички !!

6

художника

преди 8 години

За 45г. партията "майка" отгледа няколко послушни поколения, като реши че ще се грижи за всичко. Хората нямаха право на глас и инициативата се наказваше моментално. Така хората решиха, че нищо не зависи от тях и чакаха партията да им каже какво да правят. Това ТЕЖКО наследство е видно и до днес. Нямаме общество, което да се вдигне и да си търси правата. Чакаме друг да ни ги издейства, а ние да "ходим за гъби", щото к`вото и да правя от мене нищо не зависи...

5

Анонимен

преди 8 години

Държавата да си застане зад волята и исканията на гражданите от Гърмен, а не зад неадекватните измислици на Европа

4

анонимен

преди 8 години

никой от гърмен и района да не ходи на избори да видим кой ще гласува и кой щебъде избран

3

Анонимен

преди 8 години

знам много добре колко струва като време и пари узаконяването на една къща в строеж и съм много против някой да минава по тънката ласйна. В противен случай държавата да ми възстанови всички направени от мен разноски. В къщата живеят не по-малко социално слаби 80 год пенсионери. Докато в една къща в Гърмен съм сигурен, че има поне 7-8 здрави и прави в разцвета на силити се мъже, които няма как да са без доходи и възможности да си оправят положението (ако не го искат).

2

....

преди 8 години

Досега можеха да са съборили бараките 500 пъти. А колкото до временно настаняване няма проблем затвори колкото искаш . Всички в затвор за нарушаване на обществения ред, дребни кражби, замърсяване на околната среда, рушене на общинска собственост, незаконно строителство, унищожаване на зелени площи и.т.н нарушения колкото искаш. по 3-6 месеца в затвора, малолетните по домовете- по добре отколкото в тая мизерия.Постройки ги бутаме и всички сме доволни !ОССЕ няма какво да каже закона си е закон !

1

Анонимен

преди 8 години

Каква държава бе хора? Едните на държавна хранилка, другите си ги знаете.