6

Анонимен

преди 8 години

Е и ? Ко стана ? Голям го вадиха Лудогорци , , , , , , Българин съм да ! Но това е като 1994 г световното първенство и до ден днешен го говорят ! Отрезнейте Лудогорци , отръскайте се , Моци да го кръстите Разград пак тая , , , в България жевеете , , , , ,

5

BG realist

преди 8 години

Domo domo... Sam si napravi otbor i sam si go razvali :)

4

ОЛИГОФРЕН

преди 8 години

Много и от сърце симпатизирах на Лудогорец, до като не се появи ПИЯНИЯ и НЕАДЕКВАТЕН *** ....Вече се радвам от сърце на станалото, .......... а падението и падането са кат лавина!!!

3

краси

преди 8 години

Не знам дали ли е само от треньора, но отбора няма нищо общо с миналата година. Половината отбор напусна. По стар български обичай, според мен сме на път да развалим хубавата работа. Ситуацията ми напомня тази в Левски преди десетина години. Тогава тъкмо направиха отбор и Батков си помисли, че е най-великия спец и почна смени, трансфери и прочие глупости. Домусчиев уверено върви по неговия път.

2

неутрален

преди 8 години

Май, май беше по-добре да бъде оставен Дерменджиев! С тази въртележка на наемници, на които им е все тая какво ще се случва с отбора, стига да им е сигурна тлъстата надница, за никъде не са Лудогорец! Левски и ЦСКА вече минаха по тези пътища и ги виждаме до къде стигнаха...

1

хахахахах

преди 8 години

"Още някоя издънка, като например отпадане от Шампионската лига, може да накара боса да преосмисли решението си." - аз пък си мислех, че е съвсем закономерно да отпаднат, но явно ще се води като издънка всичко ще не е финал на Лигата :-))) Домуса си е амбициозно момче от малък, ама чак пък толкова.