10

НФБ

преди 8 години

До asdСащ световни терористиСащ световни лихвари. .Взимат ти природните ресурси срещу зелена тоалетна хартия. .Някои работят от сутрин до здрач за коричка хляб а сащ печатат ли печатат зелена тоалетна хартия. .Кога сащ ще представи програма за намаляване на дълга. .Кога сащ ще се демократизира. .Едни и същи фамилии управляват страната. .олигархия и мафия въртят света. ..

9

Пешо

преди 8 години

Не мога да разбера тези кравари до кога ще се мислят за господ...??

8

Men

преди 8 години

Как така цялата планета са терористи като седейки в собствените си държави са терористи а американите умиротворители примери са - Югославия Ирак ЛИбия и т.н.

7

да

преди 8 години

Иран не е Ирак или Либия или разбитата Сирия..и не е сам,а минимум с Китай зад гърба си..това не са пустините на арабите,а, безкрайни планини+отлично въоръжена армия...Щатите могат да подскачат колкото си искат,но от тази война ако имат глупостта да влязат в нея...няма да излязат никога

6

Анонимен

преди 8 години

Те аятоласите боб хвърлят за тях...

5

Анонимен

преди 8 години

До сега що не отидоха в Иран?То да не им е Сомалия там.

4

Анонимен

преди 8 години

До Ястреб ВеликияСпомням си преди няколко години нашбоко как цунка стената на плача с кипа на главата. Щом го върнаха на власт втори мандат, значи са му повярвали.

3

с

преди 8 години

Като в Ирак ли? Държавата-терорист САЩ търси "ядрени" оръжия под дърво и камък, и където "ги намери" яде дървото. Само че Иран разполага с такива и със сигурност няма да му мисли много ако се наложи да ги позлва. САЩ никога няма да посмеят да кажат копче на държава като Иран, защото тя може да се защитава. Хамериканците пускат демократичните си бомби само върху беззащитни, които както показва историята винаги унижават терористите отвъд океана.

2

Анонимен

преди 8 години

Преведено на *** език горното означава: Ако не слушате и не изпълнявате нашите заповеди ще обявим в световните медии, че в страната има опит за сдобиване с ядрено оръжие, което ще бъде подкрепено от послушните експерди, и на базата на тези наши изявления ще ви бомбардираме.

1

8

преди 8 години

Другарке пейчева,не е ПентагонЪТ,а ПентагонА.нАучи първо българската граматика,после пИши!