92

Анонимен

преди 8 години

Като жив пример какви са разликите между комунизма и демокрацията може да се ползва северна и южна Корея, две граничещи държави, ЕДИН И СЪЩ НАРОД. Едните се развиват по американски модел (Южна Корея), което обуславя изключително висок стандарт на живот, а другите (Северна Корея) по руски модел, което е довело до изключително ниското качество на живот-тоталитаризъм, бедност, мизерия, страх, публични убийства по стадионите - като този лукс е гарантиран от ел.огради, минни полета, картечници

91

666

преди 8 години

Този филм сме го гледали.

90

Анонимен

преди 8 години

VSICKI DA GLASUVAME ZA GERB I BOIKO BORISOV-SAMO TOI SHTE IZVEDE STRANATA OT KRIZATA.

89

така е

преди 8 години

Българина си е такъв,измъкне се от ***,ама л*ната си ги търси...

88

Анонимен

преди 8 години

До АнонименАма иначе е сладуран великият вожд. Нащо БСП защо не го повика да води едни избори?

87

Анонимен

преди 8 години

До АнонименКато се разхождаш по тротоарите в Канада внимавай да не ти измръзнат някой работи. Мисля че това е вярно за едни 6 месеца в годината. Не че в Тексас е много по поносим климата , но поне бензина е евтин и коли дал господ каквито искаш.

86

Анонимен

преди 8 години

Дано да си прав. Аз работя в американска фирма по канадски и щатски проекти и ми бе предложено да сепреместя в Уинсконсин, aз отказах само поради социалнитепридобивки в Канада.Да не говорим, че имах един проект в Тексас и видях какво значи самотия - там няма тротоари и не е предвидено изобщохората да се разхождат. Пълна тъпня.

85

Анонимен

преди 8 години

До АнонименВ какъв смисъл е немислимо ? Разликата е че на теб социалните ти ги дава държавата, на мен работодателя.И аз ако отида за нещо също ще ми правят изследвания ,рентген и т.н.Правил съм и операция тук. Застраховката плати.

84

Анонимен

преди 8 години

Всъщност живея в Канада и знам какво значи социални придобивки - миналата зима като карах ски нещо претоварих ръката си и тя се поду.Минах пълни изследвания на рентген, резонанс и т.н. докато не се уверят,че няма запушен кръвоносен съд. Това нещо в твойто САЩ е немислимо.Карам Хюндай Елантра и съм доволен от нея.

83

Анонимен

преди 8 години

До АнонименМи какво ми се напъваш тогава за С. Корея?Или и ти си от тея с пиците, щом за пица заговори. Тичай при бялата Златка за пицата!

82

Анонимен

преди 8 години

Браво на теб !Чак и университет завърши, научи ли се да смяташ ?Познавах един който завърши университет, аз му правех домашните работи по числени методи..,----------------------Завършил съм математическа гимназия в България и се предполага, че мога да смятам.

81

Анонимен

преди 8 години

Честно казано боли ме оная работа за тебе--------И мен за тебе ***. И срещу мен да вървиш няма да ме стигнеш, чакай си руските туристи и си свиркай.==============================Живея зад океана, завършил съм пресижен университет там и работя това, което ти дори не можеш да си мечтаеш.Дай си телефона да си поръчам една пица.

80

Анонимен

преди 8 години

До АнонименЧестно казано боли ме оная работа за тебе--------И мен за тебе ***. И срещу мен да вървиш няма да ме стигнеш, чакай си руските туристи и си свиркай.

79

Анонимен

преди 8 години

Е то са ще излезе че клинтън е назначил путин

78

Анонимен

преди 8 години

Само ги вижте какви са били. И после слагайте епитети за другите

77

Анонимен

преди 8 години

И за финал да не пропусна още един бивш партиен секретар президента на родината ви . Елцин .пианството му беше пословично ,а изхода логичен .причината ясна----------------------Елцин бе антикомунист, забрани КПСС и бе любимец на Клинтън.

76

Анонимен

преди 8 години

Я дай нещо телефон или адрес да те видя как си се интегрирал.----------Социално осигурителния номер трябва ли ти освен адреса и телефона ?=====================Честно казано боли ме оная работа за тебе.

75

Анонимен

преди 8 години

И за финал да не пропусна още един бивш партиен секретар президента на родината ви . Елцин .пианството му беше пословично ,а изхода логичен .причината ясна

74

Анонимен

преди 8 години

Ами тия зомбита . Андропов и . Черненко по колко месеца управляваха щото на руснаците по едно време им беше писнало все да са в траор

73

Анонимен

преди 8 години

А.пропуснах . Г. Димитров от ,,цироза,, а нас ни учиха че много го измъчва ли след палежа на райхстага .какъв герой бил . До там се бяха самозабравили в пропагандата че караха и учениците да ходят да гледат една мумия в мавзолея им . Ужас------------------------------------------------------------А както се оказа Роналд Рейгън е управлявал втория си мандаткато болен от Алцхаймер. Цяло щастие, че този дъртак не е подпалилсвета с термоядрена война.