11

тъп народ

преди 8 години

ПО голяма ГАЙДА ОТ ТОЗИ НЕ СЪМ ВИЖДАЛ .... РЕВЛЮ

10

ес

преди 8 години

Тръгвай,тръгвай си по-скоро "протестърско реформаторче"!Направи това добро на българите!

9

Edi

преди 8 години

Според радио "Ереван" като резултат от реформите на реформаторите в България ще има по-малко болници и повече затворници на издръжка на държавния бюджет.

8

АЗ

преди 8 години

поизмерете си тоягите,ако имате такива.мършлаци безподобни и двамата наложени "свише"!

7

Анонимен

преди 8 години

Не е проблем, че Иванов ще си тръгне. Проблем е, че ако след него дойде друг некорумпиран министър и неговата реформа ще бъде блокирана. Повече натиск от Европа. Нашите балканкрадци не ги е срам, че се излагат дори на основата на Румъния.

6

Анонимен

преди 8 години

Еми хайде де!

5

Анонимен

преди 8 години

Ехх, как да не ти се стопли сърцето като видиш, че и тук е пълно с "контрапротестиращи", които не знаят срещу кого и какво "контрапротестират", но иначе "изразяват собственото си мниение". Скоро ще им свършат рублите съвсем, и тогава не знам вече какво ще ви правят.. Общака си остава общак, досега поне по някоя рубла изкарвахте, да можете да се подпишете на Колизеума. Скоро и толкова няма да има :(

4

Анонимен

преди 8 години

Прав ти път! Няма да се разплачем!

3

swet

преди 8 години

Разговарял съм с доста достойни и честни юристи. Но нито един не се изказа положително за това правно недоносче. Такива са и "реформите" му - недоносени, плитки, глупави! Да се маха заедно с тиквите и деформаторите!

2

честит

преди 8 години

Няма кво да чакаш, тръгвай още сега. И вземи онова недоразумение Даниту Митев (който НЕ Е ГЕЙ, повтарям НЕ Е гей ), па може и министър Ненчев. Той откакто си сложи пласмасов перчен, стана много гъзИ, втора младост направо и може да ви *** двама ви по ред или в група на пясъка. Посробностите оставям на вас.ДанитУ със сигурност е ЗА така, че само ти оставаш да кажеш

1

Чекист

преди 8 години

Къде тръгваш? На море? :)) Стига ля-ля... Всички така говорят, но не може ги изриташ от власта щом веднъж захапят... :))