17

ynota

преди 8 години

BG SI PISHE ROMSKATA ISTORIA !

16

Анонимен

преди 8 години

До МинкаЗа два месеца 3000 лева направила си е жената прилична заплата по 1500 лева на месец за гледане на стар човек

15

www

преди 8 години

До МинкаЯвно проблемът е, че не ги е дал на децата си да ги изпият. А пък те след това са предложили на полицаите да рекетират жената за три бона, които после да си поделят. Това вече обяснява агресивното и безцеремонно поведение на полицая (засега само един). Чакал си е рушветът човека.

14

Минка

преди 8 години

Ако е истина, че дядото е дал парите на тази жена, която се е грижела за него, какъв е проблема. Но явно това не се нрави на неговите деца, ето това е проблема. Но защо тези деца не са се грижели за баща си и не са се интересували от него, но когато става въпрос за пари и имоти тогава се интересуват. Дядото така е решил и мисля, че нямат право децата да се сърдят и да искат парите обратната. Знаете ли, колко наши българки работещи в Гърция наследяват дядо- грък, но никой не оспорва завещанието.

13

www

преди 8 години

Не трябва обучение, а арести. Какво означава, въоръжена от държавата и овластена от нея група лица да не си знаят правата и задълженията? Арести, утежняващи вината обстоятелства и така ще се реши проблемът...И тук искам да припомня оня случай, отразен от "Господари на ефира". Група лапета с полицейски униформи се наговарят да лъжесвидетелстват в съда срещу варненски бизнесмен. Лапетата са седем на брой. Седем броя!!! Ако такива са лапетата, то какви ли са старшите им?

12

Анонимен

преди 8 години

Е тази Неда лъже,колкото и да са загубени полицаите няма да я бият така ,че чак да я потрошат .

11

АНОНИМЕН

преди 8 години

Като я гледам тази гледачка парите на стареца е свила ,ами и лъже ,че полицията я е била.

10

Анонимен

преди 8 години

Интересно ми е защо журналистите не вият,когато се докаже поредната лъжа за полицейско насилие и тормоз? А какво прави държавата за да защити своите служители от несправедливи обвинения?

9

Анонимен

преди 8 години

Сега стана модерно всеки,който е стъпил накриво и е бил извикан в полицията,да се оплаква,че е бит,че му е нанесен полицейски и психически тормоз!Конкретно за тази ми е интересно,за какво да я бият полицаите,какъв им е мотива? Дали ще върне парите или не,на тях им е все едно! И защо да и вярваме? Като я гледам,не е от тези които винаги и на всяка цена казват истината!

8

Анонимен

преди 8 години

ДОБРЕ Е ПРИБРАЛА 3 БОНА :D

7

Анонимен

преди 8 години

А бе тя, че лъже, лъже... Ама така да я пребият...

6

Анонимен

преди 8 години

Това обучение си го заврете! Поредните пари хвърлени в нищото!

5

Kalo BG

преди 8 години

Psetata na ba `t boiko sa mnogo veliki i směli , istinski m4ge .....skapani politici , skapana police ... Ot 5godini sám v čugbina i poviarvaite tuk horata ne givejat taka

4

Анонимен

преди 8 години

Това не са полицаи - това са милиционери! Няма как да си легнеш милиционер и да се събудиш полицай!

3

Анонимен

преди 8 години

Na taq vazrast krakat na staricata, mojebi blizkite 5 godini hich nemise vqrva da zarasne!

2

ако

преди 8 години

Ако е истина, че млади мъже са пребили 63-годишна жена по време на носене на полицейска цлужба, НИЩО добро не ги очаква в ЛИЧЕН план ; представете си КАКВО правят с по-млади мъже и жени.Пребиването е похват на милиционери , чекисти,от времето 1945-1990. Същата школа?

1

Анонимен

преди 8 години

krav povrashtam pari ne vrashtam