32

Ръм

преди 8 години

До 123Бръм, бръм, къде прочете, че дългът на Гърция не включва и лихвите? Както и да е изчислен, както и да е направен, както и да е потребен, той е огромен и е в милиарди, а посочените суми от продажбата на островите са в милиони. Тоест, дългът е най-малко 1000 пъти по-голям.

31

Анонимен

преди 8 години

осърови се продават навсякъде по света.. но природата на Бахамите или на рая на земята -Френска Полинезия я няма на камънистите гръцки острови.. така или иначе всеки остров е част от суверенна държава, така че влагайки няколко милиона в Гръцки камъни само те прави участник в погасяването на Гръцкия дълг с новите по-високи данъци

30

Анонимен

преди 8 години

До ЗА 40 за тон злато да ги продават тук е гърция Взимаш и НЕ ПЛАЩАШ

29

Анонимен

преди 8 години

Тези обекти се предлагат от фирата Прайват Айлънд-----------------------------граматика, граматика

28

Анонимен

преди 8 години

ЩЕ СИ ВЗЕМА ДВА и като гърците искат парите ще кажа в семейството направихме референдум така 4е ОХИ

27

Анонимен

преди 8 години

Dolavqm ironia v zaglavieto. Tajnoto e obache nie si razprodadohme darjavata, a sme tragnali da pishem fermani za nqkolko gracki ostrova.

26

ognyanz

преди 8 години

Да вземем и ние един заем, ако трябва, и да си купим остров. За много неща може да свърши работа.

25

Анонимен

преди 8 години

Русия няма ли да купи няколко острова, та да си спретне една военна базичка?

24

???

преди 8 години

Турция щяла да им изкупи 80 острова близо до Турция на преференциална цена заради количеството.В новия свят без война си придобиваш части от съседите,с пари.А Турция е богата държава,може да си го позволи.Все още от МВФ чукат за заеми от Турция,кога и ние ще ги стигнем турците.

23

ИФ-ЦЦ-ББ

преди 8 години

Ех Българино, би трябвало и БЪЛГАРСКИ да знаеш ама ... докато сте насИление така ще е ...""АЗ съм *** и ВИЕ сте прости ...""

22

Българин

преди 8 години

Гледай българино какво става при нас в България не мисли за гръка и държавата му те имат държавници които мислят и работят всички жевеем на Балканския полуостров и трябва да сме единни като насиление

21

123

преди 8 години

Абе, всички тук сте икономисти, а ???Само че НИЩО не разбирате..и е видно, от постовете ви!Споменатите "300-400 МИЛИАРДА" са лихви в/у лихви, т.е. това не са пари, получени от гърците, а лихви, които са начисляват няколко фернски и германски банки. И си ги начисляват безпардонно и безразборно, НО...никой не говори за това, нали ? А се пуска в публичното пространство невярно инфо, че това са пари, ИЗЯДЕНИ от гурците и видиш ли, това им е дълг и трябва да го връщат.НИЩО ПОДОБНО! Това НЕ Е вярно!

20

Анонимен

преди 8 години

Остров Свети Тома, който е споменат в статията е вече продаден и наистина за 15 млн. евро, за колкото е обявен, купил го е Уорън Бъфет, вчера излезе новината по други сайтове.

19

детска мечта

преди 8 години

Да имаш остров е детската мечта на човека, но като си го купиш се чудиш какво да го правиш и виждаш, че носи само неприятности и големи разходи, и го продаваш, ако има кой да го купи. Долу-горе същото е и яхтите. При яхтите има 2 щастливи момента - когато я купуваш и когато я продадеш.

18

Баста!

преди 8 години

Тази сутрин си проверих сметките и първоначално реших да си купя 2 острова, но като размислих се отказах - сигурно ще е пълно с гърци, а на мен овце не ми трябват на острова.

17

А дълга?

преди 8 години

Изброените горе не правят и 150 милиона. А Гърция има да връща 300-400 МИЛИАРДА.

16

Ted

преди 8 години

Няма ли някой остров за около 1000лв?

15

Анонимен

преди 8 години

"Тези обекти се предлагат от фирата Прайват айлънд, специализирана в продажбата на острови по целия свят"----------Грешката е по Фройд. Гърция даде фира.

14

тик так

преди 8 години

Нищо не е за продан. То ако беше така , пръв Жириновски щеше да купи че от там по добре да плюе срещу запада. Неделя е все пак и от редакцията малко са се пошегували.

13

Анонимен

преди 8 години

Ще бъде новия 9 септември за Европа. Ще върнат комунизъма.