24

Анонимен

преди 8 години

Хитлер не можа да осъществи мечтите си, но тия като ги гледам ще го постигнат. Не напразно Чърчил беше казал, че Германия трябва да се срива на 50-60 години иначе се самозабравя.

23

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 32какво е дала Германия?? Милиарди евро??Ти наистина ли мислиш така??? Нищо не е дала Германия. Евродалавераджиите спасиха частните банки като прехвърлиха дълга на бюджета на ЕС. Това си е обирджийство по сред бял ден.

22

Анонимен

преди 8 години

Немците се опитват да върнат комунизма в Европа. Помнете ми думата много скоро бедните и гладните ще си вземат своето с цената на всичко.

21

Анонимен

преди 8 години

Кой е казал че Германия трябва да определя посоката по която да се движат другите??Шойбле рева до побъркване Гърция да излезе от еврозоната, а сега не бил казал такова нещо.

20

Жан

преди 8 години

Ако дойде моя съсед и ми иска пари, ще му дам, но ако дойде и пак ми иска ,без да ми е върнал предишните, и иска много по вече просто НЯМА да му дам това е, другото са покуми.......

19

Калин

преди 8 години

До 22Да де, но ти знаеш ли ТЕ, колко заем са взели от МВФ,и на каква лихва и на каква лихва, я дават на Гърция.....? Ха интересувай се, май ще останеш изненадан....и поосле пиши, и пиши как се нарича това !!!!

18

каймакам

преди 8 години

ЕС вече не е икономически съюз а е геополитически. Взетото решение спрямо Гърция го доказва. Така вече Европа е задължена да се примирява на всички капризи от страна на Атина.

17

Калин

преди 8 години

Колеги от форума, четете ли добре -Гърция до сега не се движеше в посока, в която бехме искали....Кой е той че да определя, как ще се движи дадена страна, това провинция Бавария ли е , що ли ? Безпределна наглост, нима не го виждате ?

16

uronki

преди 8 години

Глей българотъпията какви размери придобива, хора с никакви умствени качества какви дълбокомислия споделят, на повърхността някои твърдения изглеждат смислени... ама нали сме втори у света по интелигентност...

15

Стамат

преди 8 години

Гнусни фашисти, вие може да искате каквото си искате и това какво вие искате няма никакво значение!

14

Анонимен

преди 8 години

До АнонименА ти си обикновен ***

13

Анонимен

преди 8 години

До DDD Да ти пикая ня еврозоната и евроГеиските ценности . Зона изградена върху ,лъжи ,лъжи и пак лъжи за някаква демокрация.Видяхме я тази демокрация как работи въпреки референдумите в Ирландия ,Дания , Холандия ,Франция отхвърлящи конситуцията и въпреки това наложена от. пишман демокрацията. Главната сила на т. н. демокрация е демагогията ,и всекидневните лъжи в огромен мащаб. Комунистите са невинни агънца в сравнение с тези демагози -т.н. димократи -

12

Анонимен

преди 8 години

Еврогейския *** се разпада, а Шойбле е неолиберален фашист.

11

JIko

преди 8 години

Гърците не заслужават никаква милост и подкрепа,,,, Вън от еврозоната и вън от ЕС....... Бах ги всичките византийски политици, икономисти и всякаква друга ***...... !!!!!

10

DDD

преди 8 години

Истините са няколко : 1. Както колега се изказа - много (да не кажа 90% ) от "решенията" се диктуват от Вашингтон. Не знам с кое самочувствие (на най-големия длъжник понастоящем) и с коя история (нация на 300 години я има, я няма...) го правят, но успяват - факт. 2. Театър за пред останалите. Трябваше да заемат наистина ТВЪРДА позиция - Гърция извън Еврозоната И ИЗВЪН ЕС ИЗОБЩО. Не заслужават да са вътре ! Ние - след тях. Едните с кражбите, другите - с мързела и лентяиството си.

9

НФБ

преди 8 години

До АнонименНякои работят от сутрин до здрач за коричка хляб а сащ му обира природните богатства и в замяна му дава зелена тоалетна хартия която печати 24/24 часа. .Злато..Петрол. .газ..диаманти. .сащ ги прибира след жестока експлоатация и плаща с зелена тоалетна хартия. .Сащ лихвари на света. .Роби работете. ..

8

Рали1

преди 8 години

Защо изтрихте?Исторически факти-Гърция е създадена от Германия и първи крал Отон I ,определен с протокол от Великите сили-Русия,Великобритания и Франция!А за малка България задния двор на Европа и света и слугинското поведение на народа ни!"Но някои не обичат да знаят за своя български род,а се обръщат към чужда култура и чужд език и не се грижат за своя български език,но се учат да четат и говорят по гръцки и се срамуват да се нарекат българи.О неразумни и юроде!"-П.Хилендарски

7

Шефът на света

преди 8 години

Шойбле: Ние с баба Ангела искаме всички останали държави в Европа да се движат в посока, в която ние искаме те да се движат. Шефът на света, Обама, пък иска, ние с баба Ангела да се движим в посока, в която той иска да се движим.

6

Анонимен

преди 8 години

2 И как я наритаха? Като и дадоха първо спешно 8 милиарда, последвани от 85 милиарда, които я ги върне я не.

5

Анонимен

преди 8 години

Вашите твърди позиции бяха до момента, в който от Бялата къща ви цъкнаха с език да забравите за Грексита, и че Гърция на всяка цена трябва да остане в зоната и вашата "твърда" позиция омекна за отрицателно време. Ако мен така откровено ме правеха за смях пред целия свят щях да умра от срам и да не си отварям повече устата. Скрийте се, и ти и Мрънкъл!