14

x

преди 8 години

Хайде на БИО месото, не остана, още малко хахахахахахаха

13

Анонимен

преди 8 години

Те атакистите нямат повече от 3-ти клас , така че е нормално...

12

Анонимен

преди 8 години

До Стоянti qj surovata krava pyk posle amerikancite sa ti vinovni

11

Анонимен

преди 8 години

Кво очаквате от русофили ?

10

da

преди 8 години

До azНе знам ти какъв си бил по времето на соца, но аз не само съм бил студент тогава, а и поработих достатъчно, като ветеринарен лекар. И като такъв ще ти кажа пак - антракс ВИНАГИ е имало и за съжаление ВИНАГИ ще има. В страната ни има огнища, където заболяването се среща по-често, отколкото в останалите райони - североизточна България изначално е такъв район. Ако си беше чел учебниците, щеше да си видял тази информация поместена и там.Но е ясно, че ти не си лекар, а ***.

9

Райна

преди 8 години

Ми така де! Кво са се втурнали всички да летуват и да си правят пофта?! Я всички обратно по домовете и да треперите от страх! Северна Африка я отцепиха като туристическа дестинация с терористични акции. Гърция- знаем. Хърватия получи клипче, да се готви за исляма. Испания, Италия с по няколко вида катастрофални кризи накуп. Сега на българското черноморие пък антракс... Ама няма тън-мън, тук ред ще има, без да се разхлабва. Ще ми се разсейват те по почивки, гиди европейци такива,недисциплинирани!

8

виц

преди 8 години

Отива Москов на проверка в психиятрията и се среща с пациент който го изписват след лечение:-Как сте,доволен ли сте от лечението?-Да,спокойно влизайте да се лекувате и вие.-Ама аз съм министъра на здравеопазването!-Абе то и аз бях президента на републиката когато постъпих за лечение...:))))

7

До 8

преди 8 години

От къде се е взел сега този антракс, след като по соца го е нямало? И другарю баба ми е боледувала от тази тежка болест, докато е работила в ТКЗС.

6

Х

преди 8 години

Те (американците) просто искат да ви насаждат страх и паника с това, разберете. Искат да изместят фокуса от на вниманието ви от окупацията в която са ви стегнали.

5

Х

преди 8 години

Това е дело на американците и американска пропаганда. На лекарите им е заповядано да говорят за антракс, а зависимите медии да говорят за това. Не се оставяйте да ви вкарват в тези филми! Събудете се! Вие сте българи, интелигентна нация, не се оставяйте да ви манипулират и претапят. Експериментират с вас и ви унищожават от близо 30 години.

4

НКВД ТОКАРЕВ

преди 8 години

стъпиха американите и ебола спин и антракс

3

az

преди 8 години

До всички тия, с опорните точки отдолу:Антракс е имало винаги - и ще има, докато свят светува. А по времето на соца случаите бяха много повече, отколкото сега. Друг въпрос е, че оповестяването беше много специален случай и се правеше всичко възможно да се премълчи диагнозата. Сега технологиите са много по-различни, а и броят на хората, които сами си произвеждат и колят за да ядат е несравнимо по-малък, отколкото преди 20-30 г.

2

Анонимен

преди 8 години

След закриване на ТКЗС през 1992 г. липсва държавен контрол и лесно ще стигне до моловете в София и ресторантите в Бургас особено ако е по-евтино.

1

Анонимен

преди 8 години

Само това ни липсваше.