27

anna

преди 8 години

С половината си заплата дай-много да изкарам 2-3 дни!!!

26

Анонимен

преди 8 години

До 45Абе баш от местната си зависи развитието на един район, мога да ти разказвам много случай, щото работя във фирма с обекти из цялата страна, ама не му е мястото тук

25

анонимен

преди 8 години

Може и така да е! Но, но при нас са такива заплатите и те не зависят от местната управа, както ти казваш. В цяла България, без София и големите градове заплатите са мизерни! За съжаление всички не можем да се преместим.

24

Анонимен

преди 8 години

До 42Не си прав, има и много пловдивски, старозагорски, хасковски и т.н. регистрации, даже в Дедеагач и Кавала софийските регистрации са по-малко, а за твоя край Дупница, какво да ти кажа Вие сами си избирате управата там и когато сте си избрали да Ви командват съмнителни елементо от кръга на Галеви е нормално да Ви цакат

23

анонимен

преди 8 години

До 34Заблуждаваш се! В Северна Гърция ходят основно софиянци. По Е79 се движат основно коли със софийска регистрация. Живея в Дупница и знам какви са заплатите в нашия район. Единици са тези, които почиват в Гърция. Знаеш ли 34, колко получава един миньор, работещ на 400 метра под земята?! 500 лева! Как ще отиде на почивка в Гърция?!

22

Гай Баньо Ориджинал

преди 8 години

До Анонимен3Със сигурност не знае но ти също не знаеш.

21

Анонимен

преди 8 години

Имам само един единствен въпрос към дамата, написала тези лъжи.Извинете, Вие на хранилката на Мутрата ли сте ?Кого си мислите че лъжете с тези числа за СРЗ ?

20

ДО 35

преди 8 години

Айде стига лъжи и раздувки. Нали работя в ел.предприятие - заплатата ми е 640 лв, при това с 21 години трудов стаж. Тия ги разправяй на такива като теб или на село в кърчмата. 10-15 хиляди, ама за две години.

19

Анонимен

преди 8 години

До 30Абе като гледам какво става в Северна Гърция, тия заплати по 500 лв хич не ми се връзат

18

До 29

преди 8 години

НСИ отчита заплати само на членове на ГЕРБ?С *** не споря. Има си данни. А на вас доколкото знам също ви плащат достатъчно за платените коментари. Ще хидим на море, нали?Дъното на еволюцията сте вие

17

Анонимен

преди 8 години

90% от българите нямат пари да се приберат на село? Миналата година над 1 млн българи са почивали в чужбина.Да, в БГ заплатите на държавните служители в малките населени места са често много ниски, а и заводите плаща сравнително малко, обаче да не се лъжем за 90%. В СФ средната заплата само на тия, дето легално им внасят осигуровки, е над 1200 лв. А работещите в София са 1/4 от всички работещи. Още почти 1/6 от работещите в страната са в добивна промишленост, където средната гони 1500 и т.н.

16

Анонимен

преди 8 години

Всеки разбира почивката по различен начин, аз лично не харесвам морето, ама заради детето ходим по 10-12 дена, ходихме сега в Хърватия 900 евро за 2-*** възрастни + 1 дете, доволен останах, сега ще ходим малко на планина където се надявам да остана още по доволен

15

анонимен

преди 8 години

Може, ако е депутатска! Ние в провинцията вземаме средно от 300 до 500 лева. И като си платим сметките и заемите не остава нищо! Вече 4 години гледаме морето само по телевизията.

14

Анонимен

преди 8 години

Колкото до средната заплата в БГ, има НСИ за това. Средната заплата в БГ е 882 лв бруто в момента. T.e. 700 лв е нещо като една средна заплата бруто. Това е легалното, но всички знаем, че реално ще е повече, щото работодателите крият осигуровки. Не е вярно, че само ИТ взимат над 1000 лв. В ИТ сектора средната вече минава 2000 лв. В банковия обаче също е над 1500. В други сектори също.

13

Заблуждаваща статия

преди 8 години

Заблуждаваща статия, щото е като процент от заплатата. Всички знаем, че българските заплати са най-ниските в европа, а цените за летуващите като абсолютна стойност са еднакви. Вероятно ние сме сред хората, които плащаме най-малко за почивка. Единствената причина прибалтийските да са пред нас е, защото и при тях са сравнително ниски заплатите, но им се налага да почиват със самолет към южна европа.

12

Анонимен

преди 8 години

Госпожицата е права - за една седмица море на човек му трябват 700 лв. За семейство с дете - 1600. Средният месечен доход в страната , освен заплата още и ренти, наеми , хонорари , доходи на ***, ЕТ, далавери с фондове и т.н. / За тези , които имат обаче. Явно в ЕС така ни броят доходите и затова не ни отпускат никаква Спасителна програма.:)

11

Анонимен

преди 8 години

Абе няма какво да се лъжем, за 10 дена отиват 1500-2000 лв без изцепки.

10

vesko02

преди 8 години

БГ капиталистите са се погрижили това да не се случва ,заплатата е малка но не се изплаща редовно

9

Анонимен

преди 8 години

Сещам се за онази приказка , за свинското със зеле.

8

Анонимен

преди 8 години

Тези данни не са верни. Германците плащат за две седмици в България към 2400 евро. В Германия най-евтините семейни хотели предлагат нощувки за по 125-140 Евро. Ако избереш обаче спа- или гурме-хотел или желаеш да спиш в някой замък, ще трябва да се бръкнеш 250-400 евро на вечер. Към тези пари трябва да се прибавят и ежедевните разходи. Една хубава, неразточителна вечеря с вино за двама излиза към 80-90 евро. Сами можете да изчислите какво прави това на седмица. Средната заплата там е 3450 евро.