61

Гого

преди 9 години

САЩ ще превърнат България в ислямски халифат на ИД след това някой ще ни освободи и трайно ще се установи у нас, я турци, я израелци, а ние и без това намаляваме със страшна сила, не без чужда "помощ", разбира се...

60

Анонимен

преди 9 години

TURZIA E AGRESIVNA DARGAVA I DARGI TERORISTITE KATO BOEN REZERV.TURZIA OBUCAVA TERORISTITE OT ISLIAMSKA DARGAVA I GI IZPRASHTA NA ZAAD DA VARSHAT ATENTATI.

59

каймакам

преди 9 години

България не е много удобна страна за настъпление от страна на ИД. Някой сеща ли се защо ?

58

каймакам

преди 9 години

До 96. Колко пъти да го пиша ? Турция държи около 2 милиона бежанци и ежедневно ги агитира да не отиват на запад. Убеждава ги след време да се връщат по родните си места. Иначе бежанските вълни щяха да са много по мащабни.

57

Анонимен

преди 9 години

А наясно ли сте, че колкото повече им се връзвате, толкова повече помагате на едни психопати и престъпници, пълни *** каквито са капиталистите и повечето икономисти, да правят живота ви гаден и реалността ви тежка :) Не им играйте играта, кажете не на войната, въобще не е задължителна :) Имайте го предвид преди да си правите крайни умозаключения и да взимате крайни решения, войната води само до гибел и страдание, едва ли е това, което искате да преживеете в живота си :)

56

Анонимен

преди 9 години

Ненапразно ,демократите разрушиха армията ни .Считана с тази, на ГДР, за най-боеспособните в Европа през 70 -80 години .

55

Анонимен

преди 9 години

Може би затова събориха Гърция ,та да могат да минат от там и като гледам загрижеността на Службите и Държавата ,заринали главите си нарочно в пясъка ....И най -сигурното е че няма да разрешат на народа да се организират за самозащита ,да се самозащите .Все пак милиони било млади и стари са били войници ,а и офицери дал Господ .И ако все пак хората се организират ,срещу тах ще се изправидъравна мощ,много по силна отколкото срещу исламистите .От 25 години нищо ново -само геницид срущу етноса ни

54

Анонимен

преди 9 години

"Трудно ще им се получи... Трябва да минат през що годе нормална Турция"А колко "трудно" се получава бежанците да достигат до нас през "що годе нормална Турция"?Турците толерираха ISIS, щото се надяваха ISIS да смаже Сирия и Асад.По същият начин ще пуснат ISIS да стигнат и до нас, щото нас ни обичат точно толкова, колкото обичат и Асад. Има пределно много доказателства за намеренията на Турция към България. Турция от край време са си дружки със САЩ, а САЩ създадоха Ал Кайда и въоражиха ISIS.

53

MADE IN USA

преди 9 години

Еммм нормално,и очаквах!!!щом американците се настаниха на балканите,и те ще се настаняват,лично аз не съм виждал една държава което вътре във нея има американци и да няма конфликти във тази държава,и по зле че стане!!!!

52

Анонимен

преди 9 години

Православен съюз срещу исляма преди сме го правили през Първата Балканска Война и ще го направим сега.България,Сърбия,Румъния и Гърция срещу камиларите.

51

тъй тъй

преди 9 години

Братята американци пак са намислили нещо...

50

Анонимен

преди 9 години

Гледайте на youtube, за да видите кой оркестрира всичко и как се правят фалшивите видеота с "обезглавявания" пред зелен екран. Казвах го това от година насам. Ето ви доказателства:Video footage of fake ISIS beheading? Video courtesy of Cyberberkut youtubeА аз няма да живея под Sharia law (ако въобще става дума за истински ислямисти). Сформирайте опълчения с приятели и се гответе. Не мишкувайте, ако не искате да ви изпоизколят вас и семействата ви, и да ви разпродадат жените за секс робини.

49

BOYAN

преди 9 години

Тия тоя път са объркаха, за друго балканеца може и да не става ама кога е за колене бесене и бой няма да им отстъпи.Тия мумии ако стъпят тук тва ще им е края, най много да сплотят балканските народи.

48

Анонимен

преди 9 години

Елате да се пробвате само че после няма да може да избягате. Ще ви *** като ***, не сте по-различни по интелект от тях.

47

Анонимен

преди 9 години

България не се споменава, защото тя е най-лесна. За 3 дни стига да имат бензин може да стигнат в София, да я ограбят и да отвлекат момичетата за робини. Българите нито могат вече да воюват (нямат армия, а * - повечето мъже, не стават за войници), нито имат смелост.

46

Анонимен

преди 9 години

Не съм ви чел коментарите, ама не се филмирайте, блъфират, правят се всякакви опити да се наруши баланса на балканите, но по никакъв начин това няма да се случи, не се поддавайте на манипулациите :) Радвайте се на живота и шутирайте негативните същества с негативните си намерения далеч от съзнанието си :) Носете мир и любов където и да сте, и който, в каквото си иска да се филмира, всеки има избор как да преживее реалността и живота си, изберете да се чувствате добре, тия нека да са си ***.

45

Анонимен

преди 9 години

Тия са в голяма грешка. Сърбите за разлика от нас са националисти и единни и ако навремето не бяха американците сега в Сърбия нямаше да има нито един мюсюлманин или албанец! ИД е силна докато зад гърба им стоят американците, колкото и да ни заблуждават с фалшиви въздушни удари срещу тях.

44

Al

преди 9 години

Спокойно, преговорите с Иран относно ядрената му програма приключиха успешно и предстои вдигане на санкциите. Шиитски Иран ще започне военни действия срещу сунитската "Ислямска държава" със съгласието на САЩ , Русия и ЕС. И това ще бъде краят на тази "държава".

43

дасдас

преди 9 години

Новия световен ред действа ЯКО! Тези не са никакви мюсюлмани

42

Анонимен

преди 9 години

Да плашат нас - разбирам, ама да плашат сърби и гърци - не са познали.