10

Онзи

преди 8 години

До 9: утре като се случи на неинформираната и дезориентираната ти майка и обясни същото.

9

Анонимен

преди 8 години

Толкова е акълът на феновете на Орешарски! Обещай им нещо като намаление на тока,водата, парното и въздуха и са готови.А другия въпрос е откъде имат хиляди левове да дават, нали са бедни?

8

Анонимен

преди 8 години

Възхищавам се простотията на този народ.Както казват умните хора, балък и на гола кука се лови.Балък просто плаче да бъде измамен.Никаква милост за такива.

7

Офф

преди 8 години

А бе налепени са плакати за телефонни измамници навсякъде по пощите в селата и градовете,от където си взимат пенсиите,по телевизията през вечер говорят... и пак се ловят на евтините ански номера,та си дават последните пари.*** ли са-не знам,нямам обяснение-това продължава десетки години и само на домашни телефони.Тука и полицаи и телекомуникационни компании май са замесени.И вече не ги съжалявам-бедни били,малки пенсии,живеят като скотове и дават по няколко хиляди лева от раз..

6

Анонимен

преди 8 години

Гадно! Ама и тия хора като са разбрали първия път, че е постановка, защо веднага не са се обадили в полицията? Трябвало е веднага да подадат сигнал за да е сигурно, че са говорили с истински полицай, а не да чакат и да приемат за чиста монета обаждането на "старши следователя". Защото е ясно, че бандитите са безскрупулни и ще направят всичко да си получат парите. Така, че ако се опитват да ви играят номера, веднага звъните в Полицията!!! Или най-добре отивате и подавате сигнал на място.

5

защо

преди 8 години

Как може да има такива наивници, граничещи с глупостта!Как може да дават с хиляди левове на непознати?В гората ли са расли тези наивници - така ли не знаят какъв е елементарният ред при даване на такава сума?Нямам думи - номерът не е толкова хитър, колкото наивните и елементарни глупави хорица.Към синовете и дъщерите на възрастните - купете им по един телефон с дисплей и им набийте в главите, че щом на дисплея се изпише "личен", то тогава им звъни измамник.И защо не се спрат скритите номера

4

Тъпа държава

преди 8 години

Толкова ли не им стига акъла на органите да налепят плакати с предупреждение за телефонни измами по селата, където има най-много пенсионери! Или пък да минат с мегафоните да предупредят. Нали по същият начин като мине колата с мегафона хората от целият град разбират къде има цирк? Колко още хорица трябва да изгорят?

3

браво

преди 8 години

на измамниците,шапка им свалям,просто тези пари откъдето дошли,там и отишли,те са крадени откъдето и да го погледнеш,никой не може да ме убеди,че това са пари изработени с труд(иначе не биха се дали с лекота),те просто са крадени,кой знае от чий беден гръб са свалени,затова на измамниците трябва да им се направи паметник,те като едни санитари изчистват мършата и внасят поне капчица справедливост в бг общество

2

Ами ,да...

преди 8 години

Дайте им парите ...и ЗАПИШЕТЕ НОМЕРАТА НА БАНКНОТИТЕ!Учасниците се ловят веднага!!!

1

Мда

преди 8 години

Това вече е хитро!