35

mimi

преди 8 години

Toi e talismana na Levski

34

mrenata

преди 8 години

NE DJIMI A TEKUSHTITE PIONKI TRQBVA DA SI IDAT OBURKALI SA CHOVEKA

33

Триадица

преди 8 години

Абе защо всички фенове на Левски все едно една майка ги е разждала? Всички изглеждат еднакво, визуално.Обаче клубът за 130 лв заплата не е трябвало изобщо да го уволняват, нека го върнат момчето.

32

Анонимен

преди 8 години

ZA ALKOHOLIZITE TRIABVA DA SE OSIGURI DORI I ZAPLATA.

31

Левскар

преди 8 години

До dzivkoАз също го познавам от доста години. Никога не съм го чул да каже нещо лошо за ЦСКА, Даже каза навремето, когато Любо Пенев се зъвърна в националния след тежкото си боледуване, че ще го посрещне с букет цветя.

30

Левскар

преди 8 години

Ако някой е разговарял с него, абсолютно ще разбере защо го уважават другите фенове. Джими няма грам злоба в себе си - даже на майтап се опитах веднъж да му кажа нещо за свинско ли, за какво беше - само се подсмихна, махна с ръка и каза, че не е уважително да се наричат така противниците..

29

старото

преди 8 години

Джимарката го знам от 40год. били сме заедно в казармата в Кърджали , после сме пътували заедно по концертите , беше техническо лице към много групи . Може да подрънква на китара , но чак китарист е много претенциозно да се каже . Не вярвам тези 130лв. да са в основата на проблема , сигурно има нещо друго , което и двете страни премълчават .

28

Левски

преди 8 години

Само заради коментарите на чуждите фенове, този човек заслужава да му плащат заплата, дори и нищо да не върши, а той като гледам не е от хората, които ще се чудят какво да правят.

27

.

преди 8 години

Май е време да натирим собствениците и да си го поддържаме ние клуба. Стига мафиоти са си прали парите в нашия клуб.

26

Фен на Миньор

преди 8 години

Респект!

25

Фен на ЦСКА

преди 8 години

Джими го познавам от дете в квартала, голям фен на Левски и достоен и уважителен към феновете на ЦСКА. Малцина са като него! Респект!

24

redordead

преди 8 години

човекът поне си е истински фен и заслужава уважение, не е като *** от софия лапат, дето шиткат дрога и вадят ножове при най-малък повод.

23

транзистор

преди 8 години

за 450 лева може да го вземат в БАН

22

Иван

преди 8 години

Половин София го познава лично. Аз го знам от квартала където живея. Джими е най-големия и за 130 лева е грехота да го махнат. Опитали са се да го разкарат, защото понякога хората му се подиграват заради външния му вид. Ако не го върнат с заплата поне 450 лв. няма да стъпя да Герена !

21

dzivko

преди 8 години

Знам го от малък,(от квартала),тва е един от малкото фенове на Левски дето като отиде в сектора на ЦСКА агитката му се радва ,наистина интересна гледка :),не 130 ,хиляда трябва да му дават ...,той и за малкото пари дето взима е готов на всичко за отбора

20

Берлин

преди 8 години

Веднъж моят приятел Луната пазеше на вратата, но допусна гол. Джими побесня и взе да рита Луната. Иначе е много читав човек. Казва на тревата "лингаба". :)))

19

до 21

преди 8 години

И кой ти каза, че не работи?Момчето за всичко на "Герена", на което му хвърляха по 130 лева на месец, колкото да има за хляб!

18

Анонимен

преди 8 години

според мен ако заплатата му е 130лв + безплатно пиене на корем, този фен ще разори Левски

17

Анонимен

преди 8 години

както всичко в Бг -дайте да дадете пари на някой си, който не работи ,''легендарен фен'' бил ,не е бил играч .Утре всеки фен на левски ще поиска я заплата ,я пенсия от клуба -щото всички се мислят за легендарни фенове

16

Анонимен

преди 8 години

Абе май във футбола си е баш само цифри, плюсове и минуси...