28

Анонимен

преди 8 години

Добре че няма някой от люксембургците с място в АТП преди топ 600 че иначе провинциалистчето щеше да е отекло.

27

Анонимен

преди 8 години

Клоуна пак изпълзя от дупката.

26

с

преди 8 години

То кво му остава ,друго си беше да се гордее с турнири от ГШ и победи там ,но.....

25

мда

преди 8 години

Сети се ,когато кариерата му отива към залязване.Е пак нещо щото можеше да се гордее ,че е руснак или русофил .i

24

до 24

преди 8 години

obviously -you care .But in the mean time you don't care enough to learn HOW to use proper english

23

Анонимен

преди 8 години

време е под тази статия /за красив и успял млад българин / всички завистливи дебели и грозни бг ''пичове' 'да се изходят .Бай *** балкански най обича да мрази,дебело шкембе и простотия са качествата на бг ''пичовете'' -така че мразете Григор ,айде..

22

до 21

преди 8 години

о Анонимендо 21 да трябва да живее в Бг ,да не се занимава с тенис -защото няма държавата пари за спорт ,да арбот ив Хасковов за 500 лв и с това ще п рослави България по цял свят ...или просто ще е поредния роб на Бг робовладелец .абе защо следва мечтите си това момче ,бе защо не мизерства ,ама гордо в Бг бе...това ще те ощастливи ,ще те окрили и ти с 500 лв и той с 500 лв .важното е вуте да е зле...

21

Анонимен

преди 8 години

Да ви кажа, прави ми впечатление че каквато и фирма да облича нашите национални съзтезатели, били ти футболисти, волейболисти, тенисисти и т.н., екипите са толкова демоде, че няма накъде повече. Не могат ли да изработят един дизайн като хората.

20

ГРИШО??

преди 8 години

И защо Гриша, Гришо- ПОРУСНАЧЕНО.Казва се ГРИГОР.Тогава е по-близо до името ГРЕГЪРИ.Постоянно си спомням за ГРИША Филипов, как говореше на конгерси и слова на ЦК на БКП ПОРУСНАЧЕНО.Защо окепазявате момчето с това "Гришо"...Има си име Григор!!

19

Анонимен

преди 8 години

НАЙ-ЛЕСНО от всичко е да се ГОрдееш,че си Бг и да Обичаш БЪлгария и да живееш в ...Маями ...примерно!!!! 😄😄😄😄😄😄

18

KOI

преди 8 години

Браво и успех. А на завистливите ***, които го хранят без да знаят защо, за изненада също ще пожелая да станат между 20-те най-добри в професиите си!

17

Анонимен

преди 8 години

И аз се гордея ама като се събудя чета три молитви затова, че господ ми даде куража и бай Тошо ритника за начална скорост.

16

=

преди 8 години

Завистлив народ,момчето колко е успяло,а вие пак намирате ,за какво да се хванете,говори развален български,аз се обзалагам,че ти говориш по зле от него български,той си говори доста добре дори.Завистлив и *** народ,заради такива като вас хората не смеят да кажат,че са българи в чужбина.

15

Edin bashta

преди 8 години

Bravo Grisho,bravo moeto mom4e,bih se gordql s teb ako mi be6e sin,no SVQSTNITE BULGARI se gordeem s teb .HVALA.Ama I da ti kaja 4estno,malko ti zavijdam za Masha

14

Анонимен

преди 8 години

Гриша, не обръщай внимание на хейтърите и платените червени драскачи. Дръж се и напредвай. Всеки твой мач изживявам все едно играя аз. България и истинските българи се гордеем с теб !

13

Gogo

преди 8 години

Не думай бре :-)Горд ... дрън дрън яринамного е лесно да се правиш на горд българин от чужда странаЕла тук в Абсурдистан и ми кажи че си горд ... че те държавата те ограбва всячески Не му завиждам, радвам се че е успял, ама да не ни говори глупости, че става дразнещо

12

Анонимен

преди 8 години

Тъпоооооо!

11

до 12

преди 8 години

До българинами гордеем се с този успял млад българин ,представи си -с тебе дебел грозен злобен неуспял в живота ''българин '' ли да се гордеем :))плюй още Гришо е от типа мъже ,които успяват в живота и е харесван от жените .Ти си от типа бай *** ,друс друс шкембето и си пооправи мутрата ,че е късно за възпитанито ти..

10

българин

преди 8 години

*** се гордеел, че бил българин. Ама, следващият път, дали щял да играе за България, не било ясно, щото много му била натоварена ЛИЧНАТА програма. Сега, ние, дали да се гордеем, че *** е българин?

9

8

преди 8 години

ЗА ТОВА ЛИ ,МИЛО ,ГОВОРИШ РАЗВАЛИН БЪЛГАРСКИ ЕЗИК?!