10

ало-ало

преди 8 години

ало-ало-подкрепете сдсето защото са велики ...........както винаги...........

9

ognyanz

преди 8 години

До гошко: Не от всеки става национален предател, както не от всеки става герой. За да бъдеш национален предател, трябва поне да провалиш някой проект от национално значение. А ГЕРБ и пишман реформаторите вече провалиха два такива проекта: АЕЦ "Белене" и Южен поток. "Заслуга" за това имат и други, но те бяха движещата сила на това национално предателство, така че да им отдадем заслуженото.

8

гошко

преди 8 години

До ognyanz: Важното е да имаме честен и независим съд и прокуратура, сега ги няма има нужда от промяна....

7

ognyanz

преди 8 години

Дo гошко: Причината, поради която БСП не подкрепя т.н реформа не е само заради това, че я предлагат пишман-реформаторите. Самата дума "реформа", употребявана от бившето СДС (и настоящи"реформатори") винаги означаваше съкращения, уволнения, и назначаване на "наши" хора.

6

ognyanz

преди 8 години

За пореден път се убеждавам, че реформатор значи изпечен лъжец. Кого са изгонили с тояги хората. БСП и ДПС заедно предизвикаха предсрочни избори, и благодарение на това пишман-реформаторите успяха да влязат в парламента. В т.н. реформаторски блок са събрани, като от кол и въже вивши седесари и други подобни, които на избори са събирали по един файтон хора, а сега според тях всички трябва да подкрепят нещо, само за това, че те го предлагат. Да, реформа в съдебната система трябва да има, но каква?

5

гошко

преди 8 години

"Червеният депутат категорично заяви, че БСП не подкрепя нито тази реформа, нито другите реформи на РБ, защото това е старото СДС." Ааааа ясно значи няма значение дали е правилно, няма значение дали е полезно за България важно е да не предложено от РБ....долни национални предатели

4

Анонимен

преди 8 години

Досега при всяко идване на влас на СДС или производните му сменят ВСС. Това стана при идването на влас на Ф.Димитров през 1991 год. , след това от Костов 1997 год. . Най-големите поражения на съдебната система са от Втори адвокатски колектив София.

3

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 5Да но сега ДПС е патерица на ГЕРБ.

2

Питащ

преди 8 години

Кой да гласува за деформатори при положение, че и тези които са гласували за тях, благодарение на това че разкриха истинския си уродлив образ, сега не ги подкрепят.

1

АТАКИСТ

преди 8 години

НИЕ НАРОДА ЩЕ ВИ ПОДКРЕПИМ ЕСЕНТА С----ТОЯГИ ПО ОХРАНЕНИТЕ МЬРЗЕЛИВИ ***