8

oglab

преди 8 години

Можеха поне да сложат табела кога затварят участъка. На затворената естакада за посока Пловдив сунтринта имаше две верижни катастрофи с 12тина коли...

7

Фастъкова

преди 8 години

Другото лято пак ще го ремонтираме. Важното е средствата да се усвояват.

6

Истината

преди 8 години

Истината е, че където има регулировчик, веднага стават задръствания. Когато този регулировчик регулира ръчно светофар, задръстванията пак си ги има, но са малко по-малки. Ако се остави светофара на автоматичен режим, задръствания или няма или са значително по-малки, въпреки че и тогава катаджията, който настройва светофара може да прояви чудеса от умност. Спцаилано Орлов мост е едно от най-сбърканите кръстовища по отношение на продължителност на зелена светлина на светофара в различните посоки.

5

Пешеходец

преди 8 години

"причината за това е светофарът на Орлов мост" - преди два дни в 9 и малко сутринта, ръчното регулиращо устройство взе че заспа. Клаксоните на 12тата минута не го събудиха та един пешеходец се опита - за което получи нерегламентирани обратни съобщения - псувни и закани от въпросното устройство.

4

Факт

преди 8 години

В България се прилага изпитан метод за създаване на задръствания при ремонти на пътното платно - чрез безумно ниска разрешена скорост, въпреки че в стесненият участък е напълно безопасно да се движиш и с 2-3 пъти по-висока скорост от разрешената. Все пак задръстванията не са чак толкова големи, защото никой шофьор не спазва тези ограничения. Ако ги спазват, София ще се блокира за нула време.

3

Мочко ръчния

преди 8 години

Ръчната регулация е най- добрия метод. В реално време се регулира интензитет, притискателна сила, обороти и др.А, сетих се и друго- абе как може един електронен контролер на светофар да е по- умен от полицай в будка?

2

Анонимен

преди 8 години

тия що пари краднаха не е истина Боко си има страхотна фирма ТРЕИС

1

Анонимен

преди 8 години

Ще има задръствания, докато слагат ограничения на скоростта, вместо да разрешат по-висока скорост, за да няма задръствания, но КАТ така препоръчва - 20, 30, 40 км/час и ... задръствания.