274

Tih velikan 681

преди 8 години

Nechisto e jelanieto im dPs da potirchat BG

273

history

преди 8 години

В Турция има свинско месо но е за чужденци. Организират се хайки от ловци когато животните нападат реколтата и вредят. После ги хвърлят на кучетата или ги заравят. Няма навик в Турция да се яде свинско , жаби , охлюви и подобни.

272

гоялм праз

преди 8 години

Даже и в Турция има 3 големи свинеферми.В ресторантите им свинското се предлага като"дивеч".Само не се признава,че е свинско.В ДПС искат да се изкарат по праведни мюсюлмани от турците.И целта е ясна-разделяй и владей.А как така нямаме нито една партия дето да се размисли върху проблема с безработицата и жизненият стандарт?25 години нищо не направиха за страната и само се чудят как да разделят и скарат народа за да го мамят по лесно.Ето това са политиците ни.

271

Златен лъв

преди 8 години

Пълни глупости. Крайният им стремеж е да се отделят дотолкова от обществото, че да имат магазини за "чиста" храна, отделно да се произвежда, отделно да се продава, отделно да се купува и паричните потоци да се движат в рамките на мюсюлманската общност, която създава държава в държавата. На пръв поглед защо да не се сервира друго месо, щом обичаят им отхвърля свинско, а всъщност това е част от една цялостна политика на обособяване, отхвърляне и отричане на останалите граждани и даже на държавата.

270

да

преди 8 години

Българинът обича да преиначава нещата.Никой не казва,че това със свинското е задължително за всички.Менюто си е меню,ако в него ден в него присъства и свинско,то се подменя за тези деца,които не ядат свинско.Какво лошо има в това?Аз от 10 години работя в компания където са и муслумани и християни,когато има свинско за муслуманите се готви пилешко или телешко,да отбележа,че повечето християни също отказват свинското заради диети или здравословни проблеми.В това какво лошо има,че някой не яде свин

269

до: 340

преди 8 години

Ти през живота си виждал ли си въобще турци , освен Българизирани/побългарени роми друго не си виждал

268

Анонимен

преди 8 години

DA SI ISKAT TOVA V DRUGA STRANA TUK E BG I DECATA TREBVA DA EDAT SVINSKO I SVINSKA KOJA S MESO V SREDATA NAVITA KATO BAKLAVICHKA NAKOITO NE MU IZNASA OT BG DA SE IZNASA!!!...

267

Глупости

преди 8 години

Всеки трябва сам да избере какво да яде. То бива простотия, бива ама и да я скрепят със закон е повече от нагло. Свинско се е ядяло и по време на Отоманската Империя. Нека тези пишман Турци малко се замислят по този въпрос.

266

куна

преди 8 години

В Германия 9 млн. турци дали са отправили такова искане към Меркел?

265

sw.

преди 8 години

Нещастници,гадове,чак и се налагатевървете в собствената си мюсулманска д-ва турция,тук е БГ,и вие нямате думата,неви е срам! Що недойде еднототалитарно правителство и да ви измете от лицето на земята!!! БГ няма да я имате!!!

264

Анонимен

преди 8 години

Тук се яде, моите деца обичат свинско, аз обичам както и родителите ми ....... който не яде гладен да ходи

263

21 век

преди 8 години

Ако някоя религия има проблем с месото, то тази религия има нужда от модернизация.

262

Рали1

преди 8 години

Закон за омбудсмана Чл.19,ал.11(3) Омбудсманът действа и по своя инициатива,когато констатира,че не се създават необходимите условия за защита на правата и свободите на гражданите."Омбудсманът се застъпва с предвидените в Закона за омбудсмана средства,когато с действие или бездействие се засягат или нарушават правата и свободите на гражданите от държавните..."Че утре от ДПС-то ще искат и с шалварки да са децата ни или задължително обрязване?!!!Та май свинското ще е най-малкият ни проблем!

261

Български

преди 8 години

Абе ***, помаци или каквито и да сте защо ще лишаватв децата от така необходимото свинско а ?

260

Атакист

преди 8 години

А партиите в България да са съобразени с конституцията!

259

Анонимен

преди 8 години

Защита на религиозни убежденияЧл. 14.(1) Отношението на деца до 14 години към религията се определя от техните родители или настойници, а на деца от 14 до 18 години - по съгласие между тях и родителите или попечителите им."Религията като политика?!Конвенция на ООН за правата на детето "Свобода на мисълта, съвестта и религиятаТи имаш право да изразяваш свободно мислите си, да изповядваш религията си, без да нарушаваш законите и правата на другите."

258

Indus

преди 8 години

Ами ако съм индустрия и кажа, че не мога да ям говеждо. Или пък съм виетнамец и искам да ям кучешко

257

бг

преди 8 години

Щом мюсюлманите недоволстват ще махнем свинското, много естествено.

256

Рали1

преди 8 години

Конституция на РБ Чл.6, ал.2 -"ВСИЧКИ граждани са РАВНИ пред закона. Не се допускат никакви ограничения на правата или привилегии, основани на раса, народност, етническа принадлежност, пол, произход, РЕЛИГИЯ, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично и обществено положение или имуществено състояние."

255

да,бе

преди 8 години

Това да не е някоя нормална държава,че да искат нещо такова.Те децата без това не ядат свинско,то ако има мръвки тихомълком се изнася към кухните на персонала.Тука се краде от храната на болните,от децата,от всички държавни заведения и не само мръвки,после *** крадяли,а това,че се краде от залъка на човек това е нещо нормално