27

vesko02

преди 8 години

Изглежда управляващите са потънали в мизерия и недоимък,а простия електорат е пропуснал между отделните плюскания този факт.Как ще се коригира тази несправедливост?

26

Баба Меца

преди 8 години

Мечтата на всеки социален министър и пенсионен фонд за "идеалния пенсионер" - внася осигуровки поне 50 години и взема пенсия, колкото да не умре от глад, 3 месеца! Ако доживее да я взима де...

25

Анонимен

преди 8 години

Пенсия ли идете първо при Св. Петър а там на Оня свят пари не трябват!

24

Berlin

преди 8 години

а заплатата ти колко е ,не е 300 евро на месец ,НАЛИ.А--------------------------------------------------------------------------------Хайде сега, колко ми била заплатата! Българинът просто умира да наднича в чуждата паничка.

23

Анонимен

преди 8 години

До Берлина заплатата ти колко е ,не е 300 евро на месец ,НАЛИ.А

22

Берлин

преди 8 години

Не мрънкайте! Аз плащам по 200 евро на месец за пенсионна осигуровка. :)

21

Анонимен

преди 8 години

Защо няма пари за пенсии?!Ми много просто:Държавата НЕ ВНАСЯ ОСИГУРОВКИза държавните служители/а те са над 1,5млн/,също така е от тяхните заплати НЕ СЕ УДЪРЖАТосигуровки за пенсия!Ми сметнете ги,ако приемем че служителя средно получава по 1000лв/да не говоримза такива като шефа на БНБ-45хил./,колко трябвада внесе на месец държавата и служителитеи ще видите колко млн.лв ще влязатв пенсионния фонт и колко ще стане средната пенсия у нас!Да,ама не!

20

Анонимен

преди 8 години

Край с осигурителните вноски. 40г. стаж и 65г. за пенсия, ако евентуално има пари тогава и ако ги доживееш. След 40г. трудов стаж при работодатели в България ако си още жив, пенсията няма да стига и за половината необходими лекарства. Само нерви и стрес по цял ден. Тези, които са случили на добър работодател не знаят какъв огромен късмет имат.

19

Анонимен

преди 8 години

Избирайте ГЕРБ и мразете мръсните комунисти! Така след още няколко мандата на вожда тиква, ще се пенсионирате на 95 години с 80 години стаж, 70 одръжки и Орешарски все още ще е виновен....

18

11

преди 8 години

Искам да кажа нещо супер нецензурно по този повод, защото всички останали думи и доводи се изчерпаха! Много други биха ме подкрепили, защото "Всички обичат държавата мила и псуват по нея с всичка сила".

17

85858

преди 8 години

Това е геноцид! Но на така наречените управляващи въобще не им пука! Защо не неправиха нищо с т.нар. сива икономика, но има ли смисъл от коментари въобще? Просто съм отвратен!

16

Анонимен

преди 8 години

Яко"ЮЖНИ ВЕТАР":-);-)само за Счетоводителката!:-);-)Хареса ми коментара!

15

Анонимен

преди 8 години

Така де,ако си депутат пенсия ти не требе !!!

14

1

преди 8 години

Това не са никакви осигуровки, това си е едно ограбване. Все някога трябва да му се сложи начало за нещо смислено. Държавната пенсия до минималната заплата с каквито искат условия и да се даде право за ИСТИНСКО ПЕНСИОННО ОСИГУРЯВАНЕ по лични партиди с лични договорени условия за пенсиониране. Стига с този рекет! Стига с този ГЕНОЦИД!

13

истина

преди 8 години

Просто трябва да се разгони тая смрад от Парламента.Време е народът да си каже тежката дума. Аз да работя, а гетото да получават даром от държавата.

12

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 9Точно така на 65 безплатно ще ти направят погбение с пенсионните вноски, а на 75 ще ти освежат паметната плоча и ще те изринат та да приберат следващия неуспял да се пенсионира!

11

Стамат

преди 8 години

Ай "честито" за пореден път!Вече умираме преди да се пенсионираме!Вън ЕС, НАТО и всякакви *** Рокфелеровци, Рокшилдовци...

10

Анонимен

преди 8 години

Ако не всеки *** и пульо се хвърля да учи "више",ако е достатъчно добър дпециалист в определена област,може бързо да си намери добре платена работа с переспектива за в бъдеще! А същото важи и за тези които са завършили университет,но по призвание,а не просто защото така е модерно или заради още 4 г. живот! Това е истнита,малко болезнена и неприятна,но няма друг начин!

9

Анонимен

преди 8 години

:-);-) Ела се изтегариме:-);-) и двамата неам вземем пенсия:-);-)Счетоводителката!:-):-):-);-):-P

8

Анонимен

преди 8 години

Аз съм счетоводител.На 65г.ще съм изперкала кукуфица дето името си не може да напише , хамоли да смята и да работи на такова напрежение ,което предлагат българските работодатели. Ако случайно доживея до 65 г няма да имам осигурителния стаж , щото 5 години през периода 1998-2003 г работих без осигуровки. Като мен със сигурност са повечето българи. Ако пък умра на 60г. ще съм плащала над 30 г осигуровки на вятъра , щото държавата ще ми прибере парите. и в двата случая съм пецакана и вие също.