15

Анонимен

преди 9 години

когато един човек почне да се хвали с такива неща, това е сигурен признак, че или е алкохолик или склерозата му напредва.

14

Анонимен

преди 9 години

типично по еврейски, смениха си имената но нравите не си менят! арогантни, та даже и вулгарни! по после имало антисемити!

13

Анонимен

преди 9 години

Пуснал е въдицата може да клъвне някоя ... или някой.Мисля ,че в Африка все още има племена които имат култ към огромният фалос.

12

Анонимен

преди 9 години

Ееех, в тая кожа орган е имало, а у езика папилом! След стачката на сценаристите, в Холивуд настана скука: Един за малко не се утрепа със селскостопански самолет, една се изкорми и си отреза млечните жлези. Този се върна от рая да ближе. Пощурели, издивели, състезаващи се с новото поколение изстрескаляци. То и филмите вече...Добре че имат PC-тата имат "голям процесор" (:

11

Анонимен

преди 9 години

Голям, малък - на 70 години няма кой знае каква полза!

10

Анонимен

преди 9 години

На нладини Майкъл беше симпатяга и и известен с любовните си похождения. За жалост вече е на 70 и прилича на протрит ***. Наскоро гледах последния му филм - действието се развиваше в една пустиня и понеже той вече е доста дърт само гърмеше с пушка по едно младо момче.

9

Анонимен

преди 9 години

14. Кърк Дъглас се развежда с първата си жена ( майката на Майкъл Дъглас , който е първият му син )Има двама сина от първия си брак и двама сина от вторият си брак . Втората му жена е с германски произход . Имам книгата му " Синът на вехтошаря ".

8

до 11

преди 9 години

Ами баща му не си развали брака заради други жени, иначе не го знам какво е правил и дали. Майкъл в началото на развода си с Диандра влезе в клиника за сексуално зависими. Явно това влечение към секса и той го е усещал като нещо вече извън рамката на нормалната изневяра тук-там.

7

Анонимен

преди 9 години

Щом се хвали на дърти години, явно вече не вдига самолета :-D

6

Анонимен

преди 9 години

9. Смяташ ли че мъж на 70 няма секс?

5

Анонимен

преди 9 години

Ох това ме разсмя ! Майкъл Дъглас се лекувал от секс зависимост. Защото неговият баща Кърк Дъглас , беше казал и аз бях сексуално зависим . Ама не съм имал проблем ??

4

don chicho

преди 9 години

Maikal Duglas-velik aktior I golqm man-6apka mu svalqm.Bravo nabore,razbii gi

3

Анонимен

преди 9 години

Той е много чаровен мъж и много добър актьор, но това за пениса вече е малко прекалено. Или го е хванало някакво старческо изкуфяване, или е прихванал от биполярното разстройство на жена си.

2

Чафутарник

преди 9 години

Отново ни показват,че евреите превъзхождат гоите-Християните.Писна ми всеки божи ден да се пише за некъв еврей дето бил красив,другия умен,третия милионер,четвърти си купил нов апартамент в Ню Йорк и т.н...но тоя с неговата идиотско еврейска история разби всички еврейски истории.То ни е ясно бе,че всички евреи са номер-1 държат всички известни марки рекламирани по техните Тв...Ариел.Бенетон,Ливайс,Кола,Пепси,Бмв,Мерцедес,Ф.ваген,Виза,Мастер кард,Нестле,Самсунг,Монсанто,....да изброявам ли още?

1

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Големият си е...голям и като артист е...голям и изобщо всичко му е...голямо.