18

Анонимен

преди 8 години

Нито стотинка за мръсните кюнци !

17

Анонимен

преди 8 години

Подкрепям ги, когато правят нещо разумно.Ако дойдат да играят и в София, ще купя билети за представлението.

16

Анонимен

преди 8 години

До Анонименtaka che tezi , koito slagat pliusove na komentara ti, niamat informatziata ili predstava za kakvo slagat pliusove.

15

Анонимен

преди 8 години

Няма лошо но това е колеж , средно училище .. там над 10 клас му викат колеж.. Не е университет.. Много му е рано на да ходи ..

14

Анонимен

преди 8 години

Само да не излезе, че талантливото е "наше" дете, я на човек от мешерето, я на "строителен предприемач" с участие само в обществени поръчки!...Дайте инфо, как и къде е учил, на кой тест се е явил, с колко го е защитил, къде научи английски...

13

Бащика

преди 8 години

Няма българи,арменци,роми,турци и др. а има нормални грамотни,трудолюбиви и спазващи законите на Страната хора и останалите които са противоположни на тях.Защо се изтъква,че РОМ иска да учи в Англия и едва ли не трябва всички да помогнем това да стане?!Нашите деца и вашите предполагам също са искали да учат там,но това не е било новина за медиите и никой не се е заинтересувал да ни помага и децата ни се изучиха и реализираха тук.

12

В

преди 8 години

Ихаа. това е новина! Да го използват това дете да дава положителен пример и на останалите.

11

Анонимен

преди 8 години

Няма угодия. Като крадат - що не се интегрират, като учат - що са се правили на добри. Кофти племе сме българите. Българинът и в златен палат да живее, пак ще си е беден духовно. Много свят съм обиколил, но толкова много лош матр'Ял на едно място, повярвайте, не съм виждал. Дори в Близкия Изток не съм.Ама сте толкова зле, че дори не можете да ме разберете. Ще ви остане удоволствието от минуса само. Съжалявам ви.

10

Анонимен

преди 8 години

Нищо против нямам към тези хора. Да бяха поне 50% такива, желаещи да се трудят и т.н, нещата щяха да бъдат много по-стабилни. Ясно е, че има ли желание, има и начин.

9

Анонимен

преди 8 години

Добре бе, все ревете, че ромите не искали да се интегрират. Ето ви сега едно ромче, което очевидно се е интегрирало, а вие пак сте недоволни. Е какво повече искате от него? Да стане професор в Харвард ли? Или вашето вече е завист?

8

do iiubb

преди 8 години

Българинът си мрази по дефолт, не му е необходима конкретна причина.

7

iiubb

преди 8 години

Добре де, не разбирам защо някои реагират с яд на тази новина. Какво им е пречело на драгите коментатори, приети в Кеймбридж, поне да опитат да съберат пари за издръжката си?И аз не обичам крадлива ***; но щом става дума за трудолюбиви хора, не виждам защо трябва да се злобее.

6

Анонимен

преди 8 години

Журналисти, пишете как това дете е научило англ, какво му е историята, как е стигнало до там.....това ще ни е интересно, 5 изречения общо.

5

бг

преди 8 години

А ние българите защо не съберем пари за момчето?

4

WASILISQNISGERMANI

преди 8 години

DANO SE WARNE W BG S BALGARSKO IME..NAPRIMER MARIQ...

3

Плача

преди 8 години

от умиление. Те били много перспективни, ромите, бре. А лошите българи все разправят, че само крадяли и чакали на помощи. Я вижте, че образованието им е приоритет, че и Кеймбридж.... Добри роми, лоши българи!ПП: Правилно ли съм схванал контекста на тази публикация?

2

KK

преди 8 години

Браво, позитивна новина. Където има желание, има и начин.

1

G

преди 8 години

AKO VSI4KI BQHA TAKIVA RAI 6TE6E DA E V BG