31

НФБ

преди 8 години

До АнонименУж демокрация в сащ а все едни и същи фамилии управляват..Буш баща буш младши. .Сега пък буш брат. .ако не ще е клинтън жена на оня дето му правили фелацио в овалния кабинет..Русия и Китай трябва да подпомагат изграждането на истинска опозиция. ..

30

местния шериф

преди 8 години

" Не е важно кой гласува, важно е кой брои гласовете ."

29

реално

преди 8 години

Няма нещо в света-което да спаси САЩ--пробойната в потъващият кораб е твърде голяма за да се запуши......И най-странното е,че САЩ сами си потопяват кораба-а тапите за пробойната(другите страни по света) вече все повече се дърпат и не искат да са ***-крепящ САЩ над водата...такива страни стават все по-малко по света.................

28

Анонимен

преди 8 години

Напоследък всички искат да се сближават с Русия, що тъй...?

27

Румбо

преди 8 години

Бих препоръчал на американците да "изберат" пак черен-сигурен начин да продължат живота на страната си...(Ха-ха-ха)

26

Анонимен

преди 8 години

Щом ще преговаря с русия, всички *** са с двете ръце за него :)Между другото един от двамата - той или Буш ще е президент.Който и от двамата да е обаче на жужетата ще им се стъжни...

25

Анонимен

преди 8 години

До 23.Да това е важно , Доналд Тръмп каза ,че ако стане президент веднага , ще се срещне с Путин и ще преговаря с него !Ама беше толкова уверен ,че отношенията с Русия могат да са добри и да се насочат към ИД. Водещият интервюто му каза : Как да не подкупиш Путин ? Искаше да го засегне , че е Билионер , но не му мина номера !!

24

Паметлив

преди 8 години

Е и какво като е много богат и се плюнчи по всички телевизии?Та кой ще е президент не се решава на самите избори!В САЩ действа стройна система за предотвратяване на нежелан избор.Като се почне от вътрешнопартийните избори и се стигне до избирателната колегия,всичко е предвидено.Е,кой тогава избира президента?Ами който печата доларите,държи банките,произвежда оръжията,изсмуква петрола и т.н.-"богоизбраните",едни хора с малки шапчици!

23

демокрация, бе!

преди 8 години

До демокрация, бе!Освен това избирателите не избират точно президента, а делегати от специална избирателна колегия. Която се събира седмици след избирателния ден и окончателно решава кой да бъде президента от винаги само двамата кандидати. Американците са свръхдоволни от двете партии и не искат много партии. навремето в Живкова българия също имаше само две партии-БееКаааПее и БееЗееНееСее! Нъл тъй?

22

Anon

преди 8 години

Ама доналда е готин- говори нещата направо. Ще накара Америка да се държи както подобава- като най великата империя на света за момента... А не да развива активно толерастията и всички по света да се подсмихват. Проблема на доналда е че малцинствата няма да гласуват за него защото това значи да си вкарат автогол. А проблема на Америка е че малцинствата вече са мнозинството. И така. Хилари ще е следващия президент- колкото и да не ми се иска.

21

демокрация, бе!

преди 8 години

Уникална държава с президент-император. Ще дам награда от 1 милион долара на човека, който ми назове името на американския министър-председател! Кой е американския премиер??? Доколкото знам в Америка правосъдният министър е и главен прокурор на страната, вицепрезидента ръководеше заседанията на Сената. Разделение на властите! Няма що! Непреки избори за президент в които 1 избирател не е равно на един глас. Освен това избирателите не избират президента, а делегати от специална избирателна колегия

20

Шаран -БГ

преди 8 години

Не е необходимо! Какво да му се спасява на континента може би горите в Бразилия или елените в Канада.? Колкото аз ще спася Европа и той толкова ще спаси Америка. Ако е реч за величието на САЩ няма нужда! След Втората световна война повелик убиец по света от САЩ НЯМА !

19

Стамат

преди 8 години

Я улево бе!Величието...

18

odessa

преди 8 години

to ako pitat amerikancite toia odavna da e skalpiran. lochso e da se pravichs na nositel na civilizacia, no da imachs syrce na hiena

17

Георги

преди 8 години

Опитвам се да проумея защо го прави. Ако е успял и рационален би трябвало да е преценил шансовете си добре. А става дума за наистина успял човек, съдейки по парите....Ако няма шанс защо влиза в играта. Само реклама ли е или шоу на колела?

16

до 26

преди 8 години

по твоите критерии за успял човек, както и по твоите критерии за това за кого да гласуваме трябва да дадем властта на всеки ционист и масон, изобщо на всеки *** с пари! Заради такива, като теб сме на в това нелепо състояние. Толкова мн хора гласуват, без дори да мислят. Трябва да има тест - покриваш тест доказвайки, че не си необичайно прости и гласуваш!

15

Анонимен

преди 8 години

За успял човек трябва да се гласува. Доналд Тръмп е успял и американците ще ми дадат вота

14

Анонимен

преди 8 години

За някой неща Тръмп е прав !Например , защо Китай напредва - защото са умни , каза Тръмп . И защото са умни , правят добри сделки за страната си . Той скоро се е срещал с китайска група , да направи сделка с тях. Също каза ,че политиката на Мексиканското правителство е да си насочват криминалните към Америка !Смята ли че президента на Мексико участва в това ?- Тръмп отговори - Да това е неговата политика !За иранските представители , по въпроса за ядрената енергетика ?- добри и умни дговорят

13

Анонимен

преди 8 години

За пореден път няма да спечели, американците си го знаят какъв е откачалка, но това не му пречи да е супер богат и да се бута на големите шамари

12

до 15 от 12

преди 8 години

Германия какво чака? От поне 50 години няма смисъл да бягат. Защо Русия, Великобритания или Франция не са издърпали германски учени? Страна която е изградена от емигранти е нормално всеки, който е измислил или изработил нещо да е от чужд произход. Аз също не харесвам щатите, но мисля че играят доста важна роля в живота ни - за добро или лошо!