66

Армеец

преди 8 години

Готови сме да помогнем на държавата да си спази закона и разпоредбите за събаряне. Имаме танкове. Да видим неспазващите закона нахални как ще го спрат.

65

преди 8 години

Ами, какво чакате? Трупайте ги щом искат - на куп!

64

БПФ

преди 8 години

"Как може някой да решава нещо за друг и да не потърси мнението му", споделят роми"Интересно къде по света търсят мнението на ПРЕСТЪПНИЦИТЕ, когато се прилага закона? "Съгласен ли си, г-н крадец да не крадеш повече?"Докога ще търпим чудовищното безочие на тия твари?

63

Анонимен

преди 8 години

Браво.От 190 коментар останаха 90.Къде ли са отишли?

62

s

преди 8 години

Не е ли нормално да си зададем въпроса защо гърците нямат проблеми с малцинствата? Може би защото ги управляват мъже? Знам ли? Но това нашето определено не е нормално за всичко да ни командари някой си. Че дори да ни нарежда да потъпкваме законите си!

61

Александър

преди 8 години

До РОМИТЕ:Ама никой не ви е питал бе :) Махайте се гнусльовци!Не ще има милост нагъл народ за разплод!Ние ще ви махнем, и не ви питаме дали го искате. Казваме ви го!

60

Анонимен

преди 8 години

Упражняваше погледа на кобрата.

59

Анонимен

преди 8 години

Наистина зелените й очи гледаха като хипнотизирани. Дори рядко мигаше. Според мен целта е да се изтласкат българите и да дойдат още.

58

Viking

преди 8 години

Pusnete Andra6 Braivik v maalata.toi znae kakvo da pravi

57

A.A.

преди 8 години

Do 92 Nali I az tova kazvam,ama vse me triqt

56

ghj

преди 8 години

Няма значение ром или българин, след като незаконно са на това место то няма начин законно да останат там. Или стартират процедура за узаконяване на домовете си и чакат финализирането и, или приемат предложеното от общината алтернативно жилище.

55

Кукувица

преди 8 години

Няма да се махнем!- казват ромите от Гърмен.Въпроса е друг....Дали няма да ви махнат?

54

joro

преди 8 години

NA sapun

53

За едно ги подкрепям

преди 8 години

Нека са си накуп,както искат, но там, където им се посочи,че могат да се заселят.Ако се опитаме да ги разселим между нас, както правеше Т.Ж. едно време и както ни се препоръчва да ги разселим сега, какъв е резултатът?Ами като в Ихтиман. Ромът си пийва и решава да троши стъклата в общите части на блока, в който живее. Нормалните хора викат полиция, а близките на рома свикват роднинско опълчение и бият полицаите. И после - блокада, като при военно положение. Но за това мероприятие плащаме ние.

52

българина

преди 8 години

съберете се ако може в една колиба по лесно ще ви бомбя и паля бокуци такива, а не да ви издривам по полета и горички! точно както са ви гонили от 15 до 17 век. в цяла западна европа и за това сте изчезнали там. с тучолята сте се сдушили нали сте си ислямисти по душа. ставате само за тор на тази земя, мухите са по полезни от вас

51

Танто за кукуригу

преди 8 години

Значи, настаняват се върху земя, която не е тяхна и за която нямат разрешение да строят върху нея. После отказват да се махнат.Защо бяха протестите в Гърмен? Защото местните хора пропищяха от тормоза и кражбите на ромите-пришълци.Как отговориха на това официалните институции? Ами те се загрижиха как най-добре да устроят ромите - да им намерят жилища (истински, а не коптори), за които наема да плаща общината, тоест хората, които организираха протестите и които плащат данъци в тази община.

50

men

преди 8 години

един мъж с кибритче няма ли в това село да им драсне клечицата докато спят. свети петър понеже е с *** ценности ще ги приеме с отворени двери. айде мъжлета.

49

АТАКИСТ

преди 8 години

До Анонимен СИГУРНО НИЕ--БЬЛГАРИТЕ ЩЕ БЬДЕМ ПРИНУДЕНИ ДА НАПУСНЕМ БЬЛГАРИЯ----ЧЕТИ ПЛАН РАН --ЬТ

48

sallaadin

преди 8 години

ДА имаш претенции върху земя, която НЕ Е твоя, да имаш претенции върху постройки, които са НЕзаконни, да искаш да живееш, като скот и да имаш претенции срещу държавата, на която НИЩО, НИКОГА НЕ си дал и това ако НЕ Е НАГЛОСТ здраве му кажи, а тя държавата отдавна е абдикирала от РОМЛЯНСКАТА НАГЛОСТ, щото срещу електорална НАГЛОСТ не се рита , а на останалия електорат, дето кучета го яли, освен да запретва ръкави друго не му остава

47

Анонимен

преди 8 години

Аз лично смятам, че по този случай трябва да се произнесе европейската комисия. Нека кажат какво да правим, защото аз много започнах да се обърквам - хем трябвало да си затегнем съдебната система, да си прилагаме бързо и безкомпромистно законите, хем трябвало да оставяме разни хора да си нарушават закона безнаказано! Айде сега да спуснат една директива, какво да ги правим тези и как се действа в такива случаи във Франция или Германия например.