96

sid

преди 8 години

Солидарност не виждам от Гърция ,а минахме доста тежки години Сега слушкаме испазваме всички препоръки на Евросъюза.Нека сега поработят по въпроса с навеждането.Много горди,много им се възхищават ,че се опънаха на Европа,да но да бяха Великобритания за да поставят условия.Нали искаха да излазат от Еврозоната ,ако са толкова горди да не го вземат този заем.Е,тогава ще ги призная.

95

Кикс

преди 8 години

Човек трябва да е луд, за да се съгласи да стане гарант на някой, за който знае, че взима пари назаем и не връща!

94

БГ

преди 8 години

КЮЧУК ,НИЕ ОТДАВНА СМЕ ОТРЯЗАЛИ КЛОНА НА КОЙТО СЕДИМ,БЛАГОДАРЕНИЕ НА МНОГО "демократи",ДАЛИ СВОЕТО БЛАГО ЗА РАЗГРАБВАНЕТО НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ,МАТЕРИАЛНО И ДУХОВНО,ЗА УНИЩОЖЕНИЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД,МАТЕРИАЛНО И ДУХОВНО,САМО СЛЕПИТЕ НЕ ГО ВИЖДАТ И ГЛУХИТЕ НЕ ГО ЧУВАТ.ТАКОВА УНИЩОЖЕНИЕ И РАЗГРАБВАНЕ НЕ Е ИМАЛО ПРЕЗ ЦЯЛАТА НИ ИСТОРИЯ,ДОРИ ПРЕЗ ТУРСКО.РАЗГРАБЕНИ 50МЛД.АКТИВИ,ПРОКУДЕНИ 2МЛН.МЛАДИ ХОРА,ПОЧИНАЛИ 2МЛН ОБИДЕНИ И УНИЖЕНИ НАШИ РОДИТЕЛИ,1МЛН БОЛНИ ,НЯМА ВИНОВНИ,ИМА ЗАЛИЗАНИ НОВОБОГТАШИ.

93

До .mbukk

преди 8 години

Точно това ще е оправданието на гърците като не върнат заема .

92

Анонимен

преди 8 години

Дайте да не дадем. Ти като имаш зор- давай, никой не те спира.

91

Анонимен

преди 8 години

ако направят минималната пенсия 75 евро съм съгласен да им помогнем но в противен случаи не

90

Анонимен

преди 8 години

Борисов бил против,ами те хората го казаха,че решение се взима и влиза в сила и при 15 от 28 гласа.Така че Тиквата може и на челна стойка да застане,кой го бръсне него..

89

БГ

преди 8 години

АКО ЗНАЕ НЯКОЙ ДА КАЖЕ ДО КОЯ ГОДИНА ИЗПЛАЩАХМЕ РЕПАРАЦИИ НА ГЪРЦИЯ ЗАРАДИ 41 ГОДИНА ОКУПАЦИЯТА НА БЕЛОМОРСКА ТРАКИЯ И ГРЕШКИТЕ НА ФАШИСТКОТО ПРАВИТЕЛСТВО,ПЛАЩАХМЕ ДВАДЕСЕТ ГОДИНИ ЗАРАДИ УПРАВНИЦИТЕ НИ ПРЕДИ 9 44 ГОДИНА.ТАКА ,ЧЕ СОЦИАЛИЗЪМА ПЛАТИ МНОГО ЗА ГРЕШКИТЕ НА ФАШАГИТЕ,СЕГАШНИТЕ ДЕМОКРАТИ ПЪК ОКРАДОХА ВСИЧКО НАТРУПАНО ПО ВРЕМЕ НА СОЦИАЛИЗЪМА,ТАКА ХУБАВО Е НЯКОИ ДА МЛЪКНАТ И ДА СИ ХАРЧАТ ЗАГРАБЕНОТО,ЗАЩОТО ДЕМОКРАДАЦИЯТА ГО ЗАЩИТАВА.УСПЕХ НОВОБОГАТАШИ,ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ,ДА СИ ХАРЧИТЕ КРА

88

ha ha

преди 8 години

Бойко, хайде сега както уволни оная мома заради "две" водки където дремеше в бара, сега уволни тоя *** за това, че се изказва "неподготвен"

87

преди 8 години

До Веселка - "Щом има желание да иде да подаде едно заявление и да стане гарант лично той." При такива управници, не ни трябват врагове. Всички в Гърция се подиграват с нас Българите, когато и където се сетят, защото знаят и виждат, като дойдат у нас, че след няколко години техните синове и дъщери ще бършат задниците на нашите пенсионери. Както в момента прокудени от социалистическо комунистическите *** нашите майки и дъщери са принудени да правят. Социализма не ПРОЩАВА!

86

Анонимен

преди 8 години

тоя е к*ен както и всички които подкрепят идеята България да подпомогне Гърция под каквато и да е форма

85

Анонимен

преди 8 години

Това е голяма наглост от ЕК постоянно казват че сме най - бедните в ЕС а искат да даваме пари ??? искаите от румънците нали по напред били с материала от нас

84

избирател

преди 8 години

"В противен случай *** клона, на който седим, заяви Любомир Кючуков" Тоя за маймуни ли ни взема?Щом нашите управници ни имат за маймуни,какво да правим?Ами трябва да ги сменим!

83

отрепки

преди 8 години

Господи и такива *** ни управляват! ! Докога? Бре! А?

82

Анонимен

преди 8 години

Щом троловете казват да не даваме на гърците, и понеже знаем кой ги инструктира, значи трябва да се включим. Ако случайно и ние закъсаме и поискаме евро-пари - познайте какво биха казали гърците в двата варианта. С други думи: да си купим сигурност. Ама то .... не мислят и за седмица напред.

81

Анонимен

преди 8 години

БГ затова е в невиждана разруха от от освобождението до сега защото такива *** са и министри. Какъв клон ***, *** министър?! Отрязахме цялото дърво наречено БГ.

80

П.Петров

преди 8 години

Неуместно е държава във валутен борд, с три пъти по-нисък БВП, с 5 до 10 пъти по ниски доходи да става гарант или да финансира социалната система на Гърция! Както ние си плащаме за маслините, зехтина и рибата, така и те да си платят гяволията !

79

Анонимен

преди 8 години

те не искали пари но трябвало да станем гаранти , това е същото като да си поръчител по кредит, ако не плаща получателя а това е сигурно че гърция няма да може да обслужва кредитите,а ние като гаранти ще дължим парите барабар с лихвите и ако не им ги върнем ще ни вземат някои отрасъл като обезпечение / все повече се убеждавам че не ни е мястото в ЕС

78

салих

преди 8 години

този човек не изглежда да е на себе си.Ще заприличаме на онези жалки същества от индийските филми , които си продават имотите , за да направят подарък на богатите.60% от населението ни е на границата на бедността , а той говори да предлагаме пари на гърците , които са много по - добре от нас. Слънчасал е човекът.

77

Веселка

преди 8 години

Щом има желание да иде да подаде едно заявление и да стане гарант лично той.Този и останалите мислещи като него,луди ли са?Хората в страната мизерстват,ни ще ставаме гаранти на гърците да не им липсва рибата и месото на масата.Да прости политици.Що не си съберат спестяванията и да им помогнат лично.