174

Анонимен

преди 8 години

224-ти,до 1968 год. се извършенинад 1300 ядрени опта в атмосферата,от СССР,САЩ,Франция и всекиедин от тях е стотици пъти по-мощенот този в Чернобил!Така че забрави този случай!А за това че досега,включително и в момента бг управниците лъжатнай-безочливо суверена си,си прав,но ние си ги избираме или им давамевъзможност да фалшифицират резултатите!

173

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 222Бля-бля, шашавата партия БСП единствена излезе с официална позиция да помогнем, но се усетиха, че си вкарват предизборен автогол и са се присъединили към останалите. Комунистическите медии бързо-бързо го покриха! :DНе ми говори за началници, защото по-голям началник от Кремъл никога не сме имали. По време на Чернобилската авария заповядаха на нашите комунисти да мълчат и изтровиха Българския народ за поколения напред. Бум на новородени с малформации онкоболни!***!

172

Анонимен

преди 8 години

До Стаматсвали си ушанката бе, не ти ли е горещо с нея?

171

Анонимен

преди 8 години

Бля-бля!Като разпоредат "началниците"на Тиквуний,друга песен ще пеятутре "родните" на дУпедати!Предатели,предатели......................предатели!Жалко за нас глупаците,жалко!

170

непукист

преди 8 години

С риск да спечеля доста критика защо да не се помогне ,НО при определени условия .Винету да поиска първо опрощаване и на нашите дългове ,а пък след това ще видим кой кум ,кой сват и кой на булката брат.

169

Анонимен

преди 8 години

бойко, защо не помогнеш на гръцките олигарси, както обслужваш българските олигарси? Пак двоен стандарт!

168

Анонимен

преди 8 години

Вучков, как е като слугува на гробарите и те изритаха, ааа, добре ли е Вучков, харесва ли ти реформата дето взе на хората правата и сега се разписваш за орязаната ти от самия теб длъжност. Е дано така и Бойко да се радва на колелото на живота! Бог е велик! Гербери и реформатори, каквото правите и мислите на българския народ, а и на гръцкия, това да ви стигне, внуците ви да са топ просяци.

167

Анонимен

преди 8 години

По аналогия от Уикилийкс е напълно ясно кой им е наредил да кажат Охи. Както и на българския народ непрекъснато казват Охи. Трябват пари за подводници, самолети, Кугърчета... Да живее франк-масонската територия.

166

Анонимен

преди 8 години

Идеален повод за политиците да повъзвърнат загубеният рейтинг.Има начини да се угоди на Брюксел и да се представи пред хората другояче.Примери колко щеш.

165

Стамат

преди 8 години

България вън от ЕС и НАТО и заедно с Россия!

164

жо

преди 8 години

то като чета коментарите сме *** тупаците, все недоволни, мърморещи и подчертано негативни. и за хубаво и за лошо все една и съща *** реакция - смърдене. Андрешковци са превзели нета :)

163

Анонимен

преди 8 години

Каква е тая Менда Стоянова и защо тя реди постове, маси, привелигии и пари? Някаква дърта никаквица алчна за власт и пари. Докога ще избирате *** и отвратителни, неуважаеми гласоподаватели?

162

бай иван

преди 8 години

между другото, ако не сме просто едни ***, и от ЕК гласуват с 2/3 за заема и ни притиснат и ние да даваме, просто трябва да излезем да мятаме малко камъни и коктейли *** пред гръцкото посолство.вземайте примери от атина вчера. тогава и ЕС ще разбере, че имаме право на различен глас.

161

Румбо

преди 8 години

"ОХI"-то на Б.Б. ще трае докато не позвънят от американското посолство да спуснат правилната линия!

160

Анонимен

преди 8 години

дано този път Борисов удържи на думата си , а и ако промени политиката си към ЕС и САЩ може би ще видим светлина в тунела

159

петър стоянчев

преди 8 години

ако боико този път им каже охи на европа изащити народа си ще се чуствам толкова горд все едно сме спечелели свтовното по фудбол но изведнъж се стреснах и се събудих и разбрах че това всичкото е било сън остана ми само да се прозея бодряшки ида се запътя към ***

158

бай иван

преди 8 години

аз мисля вместо ОХИ, направо да им кажем едно ФАКЮ на гърците и точка.

157

тцтцтцт

преди 8 години

До "Хейтър"?Как смееш да казваш , че не са ни дали пари за магистралите ???Кой си ти , кой съм аз , че да оспорваме думите на ВОЖДА - СЛЪНЦЕ / БОЙКО ПРЕМЪДРИ /Нима не знаеш , че дори слънцето не изгрява сутрин без благоволението на Борисов ??? ти си взел за едни магистрали да се тръшкаш Ако Бойко каже че Земята се върти около Луната , а Слънцето около Земята - значи е така.Прекалено сме прости да се сравняваме с осанката , интелекта , ума на ген- лейтенат , д-р Бойко Борисов

156

Ен

преди 8 години

До Един Българинп.п. Милиарда :)

155

Един Българин

преди 8 години

Дори и "Шменти Капели" да откаже, Драги може да напечата 100 милиона евра и по този начин да обезцени еврото. Както сме вързани към него ще платим и без да искаме ... Дано да има някакви европейски правила, които да го забраняват, но много се съмнявам да не ги заобиколят.