30

Анонимен

преди 8 години

Ама са тарикати Гърците!Докато ние си плащаме да членувме в ЕС, те искат да им се плаща за да членуват!(абе май искат да начленуват съюза ми се струва :) )

29

Анонимен

преди 8 години

"Атина се нуждае вече от 100 милиарда евро" - при това положение Урките го отсвириха...

28

Анонимен

преди 8 години

мързелива нация а смного притенций

27

П.Петров

преди 8 години

Аз се нуждая от 50000 евро, безвъзмездно с цел подобряване стандарта ми на живот, бих приел и с 50 години гратисен период и след това с фиксирана лихва 0,5%. Не вярвам да има български граждани, който да откаже подобен "заем", а 99% сериозно биха си подобрили стандарта на живот с тези пари. Обръщам се с молба към ЕК, ЕП,ЕЦП,СБ и МВФ да проявят солидарност и да ми услужат в тази моя нужда.

26

Storm

преди 8 години

Гърците, верни последователи на мечо Пух."Колкото повече, толкова повече" :)

25

Анонимен

преди 8 години

Меркел да избута мандата, а там и трева да не расте.

24

Анонимен

преди 8 години

До Мързелив грък 24Ти не знаеш български. Тончо "експлодират" е правилното. Идва от експлозия(разширяване).

23

Анонимен

преди 8 години

Европеиските лидери много съжаляват че ГЪРЦИЯ Е в европейския съюз , те просто незнаеха с какви мързели си имат работа , хора без покритие а със притенциииииииииии

22

11

преди 8 години

До Мързелив гръкДа, забелязали сме грешката, но констатацията е, че журналистите не знаят български език!

21

Анонимен

преди 8 години

До СакисДа така е , но те са български ,а Вашите са на кредиторите

20

Сакис

преди 8 години

До КираДо 20-те год. на 20-и век не е имало и българи по южното черноморие, но не го правим на въпрос. Освен това, имате достатъчно обезлюдени територии в рамките на сегашните си граници. Първо ги заселете тях и после гледайте към чудото.

19

Анонимен

преди 8 години

До Мързелив грък"експлоАдират" е много добро! :)))

18

Кира

преди 8 години

До СакисКакви чужди територии бе наездо!? До 20-тите години на 20-ти бек таму немаше ниту еден малака! Имаше само македонци и ***! Компренде малака?

17

sid

преди 8 години

Ама,естествено след подадения пръст трябва да изядат и ръката.Колко сме несъобразитилни,ами че хората имат нужди трябваше направо на 500 млрд. евро да им отпуснем и да не ги мислим повече близките 2 години.След това пак и пак, и пак.Е,не разбрах каква им беше ползата на Евросъюза от тях.Аааа да -да не се разпадне.

16

Мързелив грък

преди 8 години

На никого не прави впечатление, че в заглавието има груба правописна грешка, допусната поради неграмотност. Не се пише "експлодират", а "експлоАдират". Жалко е, че българите вече не познават родния си език. Но за сметка на това са големи специалисти по чуждите проблеми.

15

Анонимен

преди 8 години

В момента тече здравото доене на европейският съюз. При такива политици каквито имаме, как да не изгорят и България с някой друг милиард. Ще станем гаранти , съвсем просто и после ще платим борча на гърците. И всичко това на фона на 80 евро мизерни пенсии на майките и бащите ни.

14

Сакис

преди 8 години

До ЕлемагВ България имате предостатъчно обезлюдени села и пустеещи земи. Първо си оправете вътрешните проблеми и след това се озъртайте за чужди територии.

13

Елемаг

преди 8 години

Българското правителство започна ли преговори за Беломорска Тракия?

12

Ти

преди 8 години

прекалено много искат факт! ама ето явно само с нахалство им се дава ..нещо ,което явно и ние трбява да направим ,за да ни се даде и на нас!

11

Берлин

преди 8 години

Нали немците бяхме много лоши, защото не искаме да хрантутим маляките?! Хайде сега да ви видя как излизате от кинтите! Хахаха... :)))