88

Ей

преди 8 години

БЛЪФ - не са 1, а са сред 14 пианисти на тяхната възраст ,взели първи награди. Истинският 1 е 13 годишен българин от Пловдив. Дами и господа, списъкът с победителите е публикуван в сайта на конкурса. Сред около стотина победители има и други българчета, спечелели първи награди. Публикувайте ги.Айде не се силете толкова с тези. Жалко за децата - талантливи са, ама бащата е ***.В YouTube се качва само с пълни и точни данни за членовете му.Далавери не стават.

87

diavolcheto

преди 8 години

Оставете децата и семейството им на мира! И " новините " за дисквалификации и разни измислени проблеми, само и само да обидите, да омаловажите труда им и всичко хубаво, което правят и за което е нужен един огромен труд!Ако не можете да се зарадватв - лошо говори за Вас!Обичам Ви, деца!Само напред, никога назад!Вниманието Ви да е насочено само и единствено кум бъдещето! И нула внимание към злобарите и лошотията!

86

ddt

преди 8 години

пост 92 да се чете до 90 в началото

85

ddt

преди 8 години

до 99Не се заяждам с децата. Вероятно са талантливи, както много други деца.Но проблема тук е че след като са получили държавна помощ(каквато други не по-малко талантливи нямат шанс да получат) бащата наглее и обяснява че няма да се отчита на никой и най-спокойно обяснява че не е похарчил парите. Е тук питам аз, как е решено да му дадат 20 хил ? Как се е обосновал за разходите ? И след като парите са дадени за участието на децата в САЩ не само дължи отчет а е морално да върне остатъка

84

vera

преди 8 години

"На 23-ти май, след блестящо представяне на конкурса за млади таланти, близнаците грабнаха призовото първо място "- в Карнеги хол !!! Браво ! Истински ме зарадвахте !

83

do ddt

преди 8 години

Защо се заяждате с децата. Питайте този който дава парите. То у нас и доброто намерение е само един пи ар. Иначе талантите трябва да се подпомагат, защото са малко. Останаха лентяите, тунеядците и завистниците.

82

Анонимен

преди 8 години

Ами блъф ще е защото тъпоумните *** побързаха да разлаят кучетата, без изобщо да са проверили достоверността на източниците си, защото за тях е по-важно да хвърлят бомбата и да активизират цялата пасмина хейтъри, завистници, продажници, расисти, *** и ***, за да може да плюят задружно в захлас, докато не се задавят в собствените си храчки, защото това е признанието им в живота! Искрено ще се зарадвам двете момчета да си останат в САЩ, защото българинът на способни хора не прощава!

81

Анонимен

преди 8 години

de nizahme- i de brahme i oppaaa nakraia zemahmedeshifrovkata na denia za Deniz i Ibdarichim

80

Божидар

преди 8 години

И к`во стана сега?Вчера - хейт, хейт, хейт, а днеска както се и очакваше - партенка.Беше си очевадно че като в новината няма нито screenshot нито линк към видеото, че нещата са ненадеждни, ама някои хора май само си търсеха на какво да си излеят злобата.На тези двамата не съм им фен, но и не виждам причина да бъдат мразени по подобен начин.

79

ddt

преди 8 години

до 85И като са се изявили в евровизия къде пише че трябва да им дадат 20 хил долара ?Други деца нямаме ли изявили се на световни и европейски форуми ?Или спортисти, математици, физици,шахматисти и много други ще си плащат участията от джоба, най-вече със заеми а тия ще им остане и за допълнителни харчове? Като са им дали помощ за участието да дадат отчет и да върнат непохарченото най-малкото.най-

78

до Любо

преди 8 години

Браво Любо, каза им го добре на зависнтиците. Нещо типично за българина - 2 талантливи деца , да ги съсипем психически. Може да има и други талантливи деца, но тези се изявиха на Евровизия и това не е малко. Колкото за парите - най много пищят тези, които и 2 ст не са дали на държавата. Тези, които дават добронамерено не се хвалят

77

Анонимен

преди 8 години

Тиквата както му е дал от нашите пари така да му поиска отчет и да прибере обратно не похарченото. Парите са дадени за конкретно участие а не за подпомагане охолството на бащата. Освен това всички родители на талантливи деца да поискат по 20 хил долара за участие в чужбина и ако не им дадат да завеждат дело за дискриминация на етническа основа срещу държавата.

76

ddt

преди 8 години

Хайде стига с тая дискриминация. Децата може да са талантливи но защо точно на тях изсипаха 20 хил при положение че има още много други подобни деца ? С тия пари можеха да се подпомогнат поне 20 талантливи деца чийто родители изнемогват в събирането на средства за участие в чужбина. Вместо да помогнат на 20 деца с по 1000 долара са дали на тоя *** да се нагуши. И има наглостта да каже че не е изхарчил парите но няма да дава отчет.

75

Анонимен

преди 8 години

Какъв българин е този кръстил децата си Хасан и Ибрахим? ***! Но лапна пари от българския бюджет, нали!

74

Гневен българин

преди 8 години

Хубава работа,но ....ска

73

Tina

преди 8 години

Този човек пречи на децата...

72

Анонимен

преди 8 години

Не бил похарчил парите, а за какво ви трябваха тогава? Хубавичко ще ги възпита баща им.

71

Рахманинов

преди 8 години

Леле, бащата се кълне че децата са му номер едно, само дет нещо не е така..а за паричките , ми като ти дала държавата ще се отчетеш , а и къде пише че не са ?

70

Анонимен

преди 8 години

Хей, я връщайте парите и изчезвайте. Таланти?????

69

Гочо

преди 8 години

Да са живи и здрави момчетата!