22

Анонимен

преди 8 години

Детските надбавки в чужбина се дават за всяко дете . Дори и родителите ви да са милионери . Щом плащаш данъци имаш право на това . Те са за децата не за родителите . И правете разлика между детски надбавки и помощи. Помощите се дават само на социално слаби.

21

до 19

преди 8 години

А за децата, отглеждани от държавата, родителите да дължат издръжка, поделена по равно от двамата родители (самотните майки с баща неизвестен да плащат цялата сума). Ако не могат да плащат, да полагат обществено-полезен труд, ако откажат - затвор.

20

27

преди 8 години

Разбира се, 26, това е целенасочена политика- за обезбългаряване на територията, на която някога е имало държава- България. Понеже такава вече има само на хартия.

19

Анонимен

преди 8 години

А ПАРИТЕ ОТ ДЕТСКИТЕ, КОИТО СЕ ПОЛАГАТ НА ДЕЦАТА, СИ СЕ ХАРЧАТ ОТ И ЗА ТЯХ. ТЕ ВСЕ ОЩЕ ЖИВЕЯТ /ДОКОГА ЛИ?/ ТУК. КАТО БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ. 22, ДЪРЖАВАТА НИКОГО НЕ ОТГЛЕЖДА С МИЗЕРНИТЕ НАДБАВКИ. С ТЯХ СЕ ПОДПОМАГАТ БЕДНИТЕ ХОРА. И ДЪРЖАВАТА ПРАВИ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ЗОРЛЕМ ДА ПРОКУДИ ВСИЧКО МЛАДО И ЗДРАВО, ЩО Е ОСТАНАЛО ПО ПОГРЕШКА И ОЩЕ ЩЪКА ТУК.

18

Анонимен

преди 8 години

Е, ТО Е ЯСНО, ЧЕ СЕГАШНАТА ВЛАСТ РАБОТИ САМО В ПОЛЗА НА ДЖИБСИ ЕЛЕКТОРАТА СИ.ХОРАТА СА ПО ГУРБЕТ ЗАРАДИ НЕКАДЪРНОТО УПРАВЛЕНИЕ ОТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ. ПЪЛНЯТ ДЪРЖАВАТА НИ С ПАРИ РЕДОВНО И ТЯ СЕ ИЗДЪРЖА ОСНОВНО ОТ ТЕХНИТЕ ДОХОДИ. ПОНЕЖЕ БИЗНЕС ТУК НЯМА. И СЕГА- КАКВО? ДАЙ ДА ГИ НАКАЖЕМ ТЕЗИ ХОРА!НЕКАДЪРНИЦИ! ПОСТОЯННО ГЛЕДАТ ОТ КОЙ ЗДРАВ ДА ИЗСМУЧАТ ПО НЕЩО, ЧЕ И ТОЙ ДА ОБЪРНЕ ГРЪБ НА ДЪРЖАВИЦАТА. И КАТО СИ ОСТАНЕТЕ САМО С , КАКВО ЩЕ ПРАВИТЕ? В ЧУЖБИНА ЛЕЖАЧИ НЕ ЩАТ, ВСЕ ПАК!

17

Анонимен

преди 8 години

Детски надбавки да получава само този,който плаща данъци на държавата,т.е работи.Останалите,които превръщат майчинството в доходна професия да се откажат от смученето на държавни пари цял живот.

16

Анонимен

преди 8 години

След като един човек е стигнал до етапа в живота си и решението да има деца, се предполага, че вече е осигурен финансово и не разчита на "помощи", за да ги отглежда.

15

Анонимен

преди 8 години

Откъде накъде детските ще се изплащат накуп "ако се върне на училище"?! ТОВА Е ПРЕДПОСТАВКА ЗА КОРУПЦИЯ!!!

14

Анонимен

преди 8 години

Не трябва да има никакви помощи и надбавки, само най-умните трябва да оцеляват. Който каквото си изработи това ще яде. Не бива да се толерира паразитизма. Нали искахте капитализъм?! Единствените помощи, които държавата е длъжна да дава са пенсиите-по болест и за старост!

13

Анонимен

преди 8 години

ot maloumnici i tapanari nishto hubavo nemoje da izleze. nashite politici sa primer za cyala evropa za tapotiya i korumpiranost. ,,KORUMPIRAN KATO BALGARSKI POLITIK" e frazata koyato se upotrebyava mejdu evrodeputatite v briuksel.

12

Гурбетчия

преди 8 години

Да си ги задържат тези детски за себе си. Аз си ги вземам тук 320 лв на месец са. Не чакам на кирливите им 20 лв, което си е подигравка

11

Анонимен

преди 8 години

Купи си волво кавала и зарездаше бензин с фирмената карта Ганчоооо а тя беше за дизел... Аххх ти колко си умен

10

Анонимен

преди 8 години

*** - охранителче в Лондон, с фетиш към мобилни телефони. Ако те знаят хората къв си реално, *** стара форумджия..

9

Ганьо Балкански

преди 8 години

Тези надбавки са тотална гавра. С толкова пари на едно 10-15 годишно дете какво да му вземеш? Половин обувка или за една седмица ядене?Тия хора ако им стигаха парите гурбетчии нямаше да станат. През последнтите няколко години парите които внасят в държавата надмминават ПЧИ. Те родителските си права посмъртно няма да отстъпят, нали за тези деца са заминали. А и сега има евтини телефони, скайп, вайбър те и де факто са си родители.

8

Анонимен

преди 8 години

Хиляди с добри доходи получават детски, заобикаляйки закона, свободни професии......разни осигурявище се на минимума, но всъщност с високи доходи...къде е връзката между това, че се осигуряваш на малко пари, а дори по данъчна декларация реално показват доходи.

7

Анонимен

преди 8 години

Ако се засили някой жирналист и се удари в шамара на гастербайтер, кой е виновен?

6

Анонимен

преди 8 години

Дреме ми за 20 кинта - тарикати. Да ви дам 20 да мълчите ли...?!

5

Анонимен

преди 8 години

Тия Гастербайтери, ако можете да сметнете колко пари са вложили в България... Нищо чудно да ползвате същите банкноти да си купите кафето сутрин уважаеми журналисти.

4

Анонимен

преди 8 години

и така .... разбрахме че децата на РАБОТЕЩИТЕ родители /де тук, де там/ нищо да не чакат от тази държавица, НО ДЕЦАТА НА ЛЕНТЯИТЕ са повече деца и тяхната родина ще се грижи като майка-орлица , защото и те като пораснат ще станат добри лентяйогласоподаватели... а то тук друго не трябва

3

Елемаг

преди 8 години

Тъкмо свършихте нещо убаво с това да няма помощи на малолетни и не порпуснахте същата секунда да се ос..те!!200 000 деца това са 400 000 човека дето пращат пари в БГ и поддържат и без това сринатата икономика!!И вие на тия ,дето крепат икономиката на тях им взимате парите!!А за зелените не бъркайте,те се мъкнат с цялата рода по чужбина!!!Така,че това са все български деца.Аман,нищо не става от вас!!