11

Перо

преди 9 години

Тъпо отвсякъде - направили го били като млад. Защо не го направихте дете? Калоянчев го помним съвсем друг - говоряя за периода след 70-те години, когато изигра най-големите си роли. Представете си паметникът на Славейкови в София "като млади"".

10

Бургазлийка

преди 9 години

До 5 - Явно, че ти си по-*** от бургазлии, щом плюеш по хората и след смъртта им.До всички останали - не само не прилича, склуптората е доста несъразмерна и определно по-роляма / висока от реалния ръст на актьора, независимо от възрастта му.

9

йгб

преди 9 години

НЕ ПРИЛИЧА

8

мимо

преди 9 години

Прилича ми на Щирлиц.

7

стан

преди 9 години

напишете в гугъл " калоянчев като млад " . Ето ви точно този човек излиза. Просто буди недоумение защо му правят скулптурата като млад , а не както в момента всичко го помнят като по възрастен.

6

Седларов

преди 9 години

ЛОШО СЕДЛАРОВ !!! ВСЕ ПАК ТОВА Е ПАМЕТНИК - ТРЯБВА ДА ПРИЛИЧА НА ЧОВЕКА - ИМА СНИМКИ, ФИЛМИ, ЗАПИСИ , ЗНАЕМ КАК ИЗГЛЕЖДА !!! А ТОЗИ ПАМЕТНИК НЕ ПРИЛИЧА НА ЧОВЕКА - ВИЖТЕ ПРЕКРАСНИЯ ФИЛМ - ИНСПЕКТОРЪТ И НОЩТА !!! ТОЗИ ПАМЕТНИК Е ПО - СКОРО НА ИВАН АНДОНОВ !!! БОГ ДА МЕ ПРОСТИ, НО КАЛОЯНЧЕВ Е ПО-НИСЪК И ПО-НАБИТ !!! ТОВА Е ПАМЕТНИК НА ДРУГ ЧОВЕК !!! Е ТОЛКОВА ЛИ МОЖЕМЕ ??? ЛОШО СЕДЛАРОВ !!! ЛОШО !!!

5

само минавам

преди 9 години

Калоянчев безспорно играеше с много енергия и старание, но никога, ама никога неговите колеги няма да забравят просташкото му отношение към колегата Парцалев, на когото явно завиждаше и се опитваше да пречи. Типичната бургазлийска простотия го съпровождаше до края на живота му и добре, че обикновените хора не го познаваха лично - че да остане с добро след края си.

4

пак лъжат!

преди 9 години

То хубаво, че са искали да сложат паметник на Калоянчев, но кой е тоя човек от бронз? В никакав случай не е Калоянчев. Кога ще сложат паметник на Калоянчев?

3

До Професора

преди 9 години

С "Тоя" можеш да се обръщаш само към себе си, но не и към Калата! Ако беше погледнал паметника може би щеше и да разбереш как, но едва ли...Поклон пред Калата!

2

Професор

преди 9 години

Тоя не умря ли? Как така "благодари"?

1

Павката

преди 9 години

Поздравления за инициативата и изпълнението! Поклон и признателност пред гения на г-н Калоянчев