16

Лавро

преди 8 години

Аз предлагам на гърците да им плащат вече с демокрация, а не с пари - щом тя е по-важна. Те за какво точно се редят пред банкоматите, че нещо не разбрах? Обаче Сириза искат от Европа именно пари.

15

Анонимен

преди 8 години

тоя психар няма ли да го затворят

14

до 18

преди 8 години

Вярно е-в Шпигел излезна тази новина.

13

Анонимен

преди 8 години

НОВИНАТА---------Европейската комисия реши,че България и другите 8 страни,които не са членки на еврозоната,ще трябва да дадът за Гърция 13 милиарда евро...........ЧЕСТИТО....ето ви заробването....ето ви Е.С.--те решиха за нас-ние нямаме право да откажем.........

12

Анонимен

преди 8 години

Бившия министър-председател на Италия Масимо Д'Алема в интервю в RaiNews24 директно казва, че от 250 млрд.евро, дадени на Гърция като европейска помощ, 220 млрд. евро са влезли направо в германските, френките и малка част в италианските банки и не са влезли за пенсии и заплати, а да се заплатят лихвите.Видеото в тубата - D'Alema:GLI AIUTI ALLA GRECIA SONO ANDATI A BANCHE TEDESCHE E FRANCESI

11

Lavro

преди 8 години

Защо да не стане, като им толкова акълът на гърците? Само на Балканския полуостров син на мултимилионер може да се изкарва комунист. Ще стане, ще изкара Гърция извън ЕС, ще я докара до пълен фалит и татко му и приятелите на татко му ще си я напазаруват на безценица. Просто Варуфакис е гръцкият Луканов, но там хората ги пече много слънцето и са малко слепи. То не че ние не бяхме де...

10

Анонимен

преди 8 години

Не видях никъде в цялата статия дори намек, че Варуфакис се готви да става премиер. Това от пръстите си ли си го изсмука кореспондента на Financial Times?

9

ГрекоСеляндур

преди 8 години

Тоа па ако го направим премиер ше се метна от скалите на остров Закинтос!

8

ха-ха-ха!

преди 8 години

Гладна кокошка, просо сънува !С Варуфакис, Гърция ще изхвърчи не само от Еврозоната, но и от ЕС за отрицателно време.По-добре да се дисциплинират, да върнат чуждите пари и да харчат, колото изработват.

7

Анонимен

преди 8 години

E ako toja Stane Premier germanzite schte si podbivat opaschkata i schte se oteglat Tova 6te e supet

6

Анонимен

преди 8 години

край с Гърция ... скоро ще по-зле от нас.и това благодарение на комунистите на власт.Има историческа справедливост

5

Анонимен

преди 8 години

Мачкай, Варуфа-Аз го видях - наистина мачка! Сложил си е ръцете в джобовете и си го мачка!

4

до 1

преди 8 години

В руските сайтове пише че гръцкия парламент е отхвърлил условията на кредиторите, нашите нищо не казват.-Засега само дебатират. Не лъжи хората! Още не се знае какво ще решат.

3

V. Katsolanis

преди 8 години

as ste glasuva sa YANIS !

2

Анонимен

преди 8 години

Мачкай, Варуфа

1

Анонимен

преди 8 години

В руските сайтове пише че гръцкия парламент е отхвърлил условията на кредиторите, нашите нищо не казват. Не са спуснали още опорните точки ли?