64

sap

преди 8 години

chance 0

63

Анонимен

преди 8 години

Другари от БСП "комунисти" ква чест кви пет лева ква е тая МАЯ МАНОЛОВА с 15% от последните парламентарни избори и ДПС които ви дишат във врата искате да назначите тая *** МАЯ МАНОЛОВА за онбутцман игати ОЛЮГОФРЕНИТЕ ДЕТО СТЕ смешници

62

Тончев

преди 8 години

М-дааа,столетницата продължава да се излага...Ама ние ги знаем качествата на Манолова : да заблуждава и фабрикува компромати е ненадмината! И тая жена със съмнително достойнство искат да наместят на такава отговорна глъжност?! За БСП е нормално,след като тя ще защитава главно техни интереси - аман от интереси и ах-изявени юристи ! Ами да си я направят отговор ничка за членския внос в тяхната партия !

61

DreamTheater

преди 8 години

Все едно Баба Яга да се превърне в Батман!

60

Радослав

преди 8 години

По добре Пеевски в ДАНС!

59

Анонимен

преди 8 години

До зззНяма злоба колега просто Мая не може да се сравни на светлинни години е от Г-Н Пенчев в качеството му на юрист просто в парламента им е писнало от нея за нищо не става и такъв човек ни управлява игати държавата. Като е толкова отворена що не се кандидатира за кмет в Кюстендил нали нивото и е високо!

58

Ами ,да....ха,хаааа

преди 8 години

ЩОМ МАЯ МАНОЛОВА , МОЖЕ ДА Е --"омбуцман".....ЗАЩО И БАТ САЛИ да не е Директор на НЕК...??!!!! Турете и Белия Травестит за "ВОЕНЕН МИНИСТЪР".....И "ЦИРК-Балкански", може да подава ОСТАВКА! "Цирк-България"----ЩЕ Е СВЕТОВНО ШОУ!!!!!!!!!!!!!!!

57

Анонимен

преди 8 години

Пък тая какво просто парче е, бедна ви е фантазията...

56

ddd

преди 8 години

Абе работата е ясна , нагласена готова

55

BB

преди 8 години

Gerb i Bsp iskat da se otarvat ot Maja sa Tova sa saglasni a Maja schte si e ok nama da se jadosva i da im isvejda mrasnizite beljo Bravo Maja pobeditel si

54

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 8 години

щом Тиквуня е министър председател, тая що да не е омбудсман .... направо да назначават и Златко Баретата за главен прокурор и да се приключва с тая *** дето живеем !

53

ззз

преди 8 години

Колко злобичка кънти от мненията на по-голямата част...И всичко е бяс и яд, че не могат да бъдат на нейно място. Защото за нейното ниво те могат само да сънуват...

52

Анонимен

преди 8 години

haide da vidim dali shte se prebori s toplofikacia za trabite i s 4si kak tormozat bednite hora igi iznudvat

51

кк

преди 8 години

Може ли някой да каже 3 неща, които е свършил досегашният / или онзи преди него / омбудсман???След като длъжността е скъпоплатена длъжност, ще има мераклии...А след ката е и синекурна, какво значение има кой ще я заема...А ако има полза от тази длъжност, искам да я видя, за да преценя дали Константин или Мая е по-добре да е там...А, иначе хора за ходене по приеми и тържества, имаме достатъчно.И за рязане на ленти, също...И за гости в сутрешни и вечерни телевизионни блокове, също...

50

Костинбродски боклук

преди 8 години

Лъжкиня, скандалджийка, *** крава.ДА ХРАНИ ПРАСЕТАТА НА СЕЛО - САМО ЗА ТОВА СТАВА!!!!!!!!!!

49

Фермер

преди 8 години

От тази мисирка нищо не става! Дори кокошка не става! Все пак кокошките носят яйца ,полезни са. А тази селска буца само деформира и без това лошия образ на България! Освен това е и политически престъпник.

48

Анонимен

преди 8 години

Траверса Маяма - омбудсман?! Това е някакъв лош сън.

47

петър

преди 8 години

Тази малокултурна скандалджийка може и да става за нещо си в нейното село кюстендил, не го знам, не съм ходил там. Но да заема тази висока държавна длъжност, съжалявам, но там трябва и да се работи, а не само да лае глупости.Впрочем ние си имаме много дъбър омбудсман , изявен юрист и почтен човек К.Пенчев, един от малкото високопоставени държавници, който си е на мястото.

46

Най - най

преди 8 години

Най много му приляга на Пеевски тази високопоставена длъжност. Той е високо ерудиран и голям политик , един от най-големите в сегашния Парламент, дългогодишен следовател с безброй много дела, където яростно е защитавал правата на обикновените граждани. Тези същите Граждани, само питаха 10 месеца КОЙ - ами той е. Нека всички симпатизанти на бесепето да се организират и да дадат тази работа на Пеевски, като не е Данс , поне това да е.

45

Анонимен

преди 8 години

Колко уважавана и с какво доверие сред хората е тази скрофа за да е омбудсман бе лелеееееееееееее